Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel OpGen OTC:OPGN.Q, US68373L4068

  • 0,616 18 apr 2024 22:00
  • +0,016 (+2,70%) Dagrange 0,565 - 0,616
  • 205.528 Gem. (3M) 1,7M

Curetis 2016

777 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 39 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Galajurk 19 september 2016 18:30
    quote:

    Dr. Oogkloot schreef op 19 september 2016 12:46:

    Btw, goed moment gekozen om in te stappen jurk..:P
    Dankje , ik volg curetis al een tijdje en na de berichten van de databank van Siemens dacht ik , doen!
    Denk dat de waarde van die databank onderschat wordt.
    Ik zit overigens ook nog in Galapagos (vandaar mijn naam) en dat is de laatste dagen erg ok
  2. bulls 20 september 2016 00:22
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 19 september 2016 17:52:

    [...]

    Ik gun je van harte jouw winst.

    Maar meer in zijn algemeenheid lijkt mij dit aandeel nauwelijks interessant om te traden vanwege het zeer lage handelsvolume. Het volume van vandaag (25.290 stuks) is al bijzonder hoog en dan nog is nauwelijks 0,2% van de uitstaande aandelen verhandeld.

    Ben wel benieuwd waarom het volume vandaag bovengemiddeld was. Toeval? Traders? Nieuws in aantocht (voorkennis)? Stijging Galapagos trekt heel biotech omhoog?

    Dankje, maar voor jullie is het misschien niet interessant maar voor mij wel.
    Ik ben namelijk een student van 18 met een vermogen in curetis van 2000€ en als ik dan dmv deze trades toch wat winsten kan pakken van 2/3%, dan wordt ik daar best blij van haha. Door het lage volume lukt dit soms omdat bij elke koop/verkoop de koers zo schommelt.

    En iksmap ook niet wat er vandaag aan de hand was.. maar ik geloof wel in dit aandeel en houd de stukken dan ook aan elke dag voor de beurs sluit.
  3. [verwijderd] 20 september 2016 01:18
    Ik vermoed dat het bovengemiddelde volume in Curetis van gisteren maandag 19/09 en de plus van 3,61% in de koers, inderdaad te maken heeft gehad met de recente spectaculaire stijging van het aandeel Galapagos. Ik vermoed dat het succes van Galapagos werkt als een aanjager voor particuliere beleggers om een investering in biotech stocks aan te gaan (aan te durven).
  4. [verwijderd] 22 september 2016 08:29
    Resistentie van de ziekteverwekkers tegen de bestaande antibiotica is volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) één van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid. Op 8 september 2016 verwierf Curetis de exclusieve rechten op een database van Siemens met daarin 11.000 monsters van ziekteverwekkers en 21 antibiotica die in verschillende doseringen zijn getest op die ziekteverwekkers. Curetis gaat deze database gebruiken voor ontwikkeling van nieuwe cartridges en als kennisdatabase voor farmaceuten bij de ontwikkeling van medicijnen. Curetis ontwikkelt hiermee een leidende positie op het onderwerp effectiviteit van antiobiotica en resistentie van ziekteverwekkers daartegen.

    Hieronder een nieuwsbericht van vandaag dat weer bevestigd dat de investering van Curetis in de GEAR database van Siemens wel eens een heel verstandige strategische keuze kan zijn geweest.

    www.nu.nl/gezondheid/4325285/schipper...

    Schippers steekt zes miljoen euro in onderzoek naar nieuwe antibiotica
    Foto: ANP
    Gepubliceerd: 22 september 2016 07:54
    Laatste update: 22 september 2016 07:54

    De komende vier jaar steekt minister Edith Schippers (Volksgezondheid) ruim zes miljoen euro in onderzoek naar nieuwe antibiotica. Het onderzoek moet nog dit jaar beginnen.

    Het nieuwe National Antibiotic Development Platform bundelt en versterkt onderzoek.

    Schippers maakte dat donderdag bekend in New York. De bewindsvrouw sprak daar op een speciale bijeenkomst over antibioticaresistentie tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

    Zij pleit al langer voor een eensgezinde aanpak van de ongevoeligheid voor antibiotica, die een bedreiging is voor de volksgezondheid.

    Steeds meer bacteriën worden ongevoelig voor antibiotica. Een van de oorzaken daarvan is overmatig en onzorgvuldig gebruik ervan in de zorg en in de veehouderij.

    Eenvoudig te genezen ziektes als long- en blaasontsteking kunnen daardoor weer levensbedreigend worden.

    Sinds 1987 zijn er geen nieuwe antibiotica op de markt gekomen. Meer onderzoek naar nieuwe antibiotica of alternatieve behandelingen zijn volgens Schippers daarom hard nodig.
  5. bulls 26 september 2016 10:31
    haha, maar ik heb GEM. Aankoopprijs van 6.80 EU per aandeel, dus nu op -4.4% rendement. dus dat is makkelijk uit te rekenen. Maar dit aandeel gaat pas echt leven krijgen in eind 2016/begin 2017.. Als ze clearance uit de US krijgen om daar commercieel aan de slag te gaan.

    Q: How long does the drug approval process take?
    A: The 1992 Prescription Drug User Fee Act (PDUFA) established a two-tiered system – Standard Review and Priority Review.

    Standard Review is applied to a drug that offers at most, only minor improvement over existing marketed therapies. The 2002 amendments to PDUFA set a [b]10 month
    goal for a standard review.[/b]
    Bron: www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Spe...
    dit duurt ongeveer 10 maanden zoals aangegeven.


    En dit schreef Curetis:
    FDA submission is anticipated before the end of the year, with a goal of securing FDA clearance for Unyvero and commercialization of the technology in the first half of 2017.
    Bron: www.lspvc.com/news/curetis-completes-...

    En vervolgens heeft Curetis gezegd bij de halfjaarresultaten dat ze op schema lopen en nog steeds verwachten dat ze de gemaakte doelen bij de IPO nog steeds verwachten te behalen.
    "We are very satisfied that we could meet our key corporate milestones in the first six months of 2016," said Oliver Schacht, Chief Executive Officer of Curetis. "As our product and commercial development is progressing well, we are convinced that we can continue to deliver on the anticipated milestones communicated during our IPO. The market launch of our BCU Cartridge and the expected roll-out of our second-generation ITI and the new IAI Application Cartridges provide opportunities for further commercial upside. With our EMEA team fully built out by mid-year, we are now looking forward to accelerating our commercial momentum in the second half of 2016."
    Bron: www.benzinga.com/pressreleases/16/08/...

    Wat ik hier mee wil zeggen is dat verlies tijdelijk is, en ik grootse verwachtingen heb en dat dit aandeel eind 2016, begin 2017 gaat lopen.
  6. bulls 26 september 2016 17:46
    hoop het niet:). en anders denk aan LT.
    ik zelf zit er 100% in. Ik heb alle andere aandelen verkocht omdat ik even gek werd van de beurs. Had een leuk rendement dit jaar al behaald, maar die is in damp opgegaan de laatste weken. Toen ik precies het beginbedrag van dit jaar weer had heb ik verkocht en toen rustig ingekocht in Curetis.
777 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 39 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links