Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Was dit de terugval?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

545 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 28 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. b4ment 14 september 2016 02:08
    Voor mijn instellingen nog iets te vroeg voor een voorspelling, maar als ik nu mijn mond een gooi zou moeten gooien, dan op z'n vroegst 20 september voor een aankoop advies. Zelf zou ik daar nu niet mijn geld op zetten, in mijn ogen iets te vroeg. Maar ach, is maar net wat je aankoopt, cfd, optie, tur/inters, aandelen
  2. b4ment 14 september 2016 02:34
    Ben net weer een beetje begonnen, heb de harde trappen helaas letterlijk onder mijn kont gekregen. Beetje de reden van de harde opmerking naar brx77, gezien zijn vraag naar Bas (aangezien ik vind dat Bas het leuk doet). Maar daar heb ik mijn excuses voor gemaakt. Gezien mijn trap ben ik weer voorzichtig begonnen mlt. Hoe bizar het ook klinkt, die weet ik redelijk te raken. Maar mijn ding was intraday, heel eerlijk, misschien angst, maar weet nog even niet waar mijn instellingen lagen, heb wel al wat naar de cfd's overgemaakt.
  3. [verwijderd] 14 september 2016 02:42
    nou ff 132 opgeschraapt. heb ik in iig die zooi van gisteren al terug toen ik zo aan het klooien was. voor cfd's beste een MT4 platform gebruiken. je wilt nooit meer iets anders.

    ik ga pitten. ziet er vrij aardig uit voor longers. maar morgenvroeg kan weer alles anders zijn.

    off
  4. Mrx77 14 september 2016 07:09
    quote:

    b4ment schreef op 14 september 2016 01:44:

    Crx77, voor wat het waard is, 7 septemeber was er een duidelijk verkoop signaal, vooralsnog geen duidelijk aankoopsignaal.
    Maar tippie: ik houd van RSI danseres die dansen voor de loll. Kak of was het nou voor de troll, boll. Ach kijk naar die band, komt best geluid uit..

    Ik zeg niet dat ik nu ga bijkopen...? Ik zeg dat de dow.ons weer.de weg.omhoog gaat wijzen.indien hij de draai maakt. Markt is nu even zenuwachtig.ivm onzekerheden. Ik ben geen technische analalist die de zaken in een.achteruitkijkspiegel bekijkt maar probeer zoveel mogelijk in de.voorruit te kijken. Ik weet niet of het slim.is met rsi en.lijntjes te werken, maar het is.in ieder geval niet mijn werkwijzevan.handelen. Goede aandelen blijven.uiteindelijk drijven. Ik handel voornamelijk contrair dus ik loop niet achter de.kudde aan. Ik voel de markt en markt ligt momenteel zwak bij.heeft een verkoudheidje opgelopen. Ik denk patient kan elk moment gezond worden verklaard is moeilijk te zeggen. Ik signaleer dat nu.ochtendwinst niet worden uitgebreid maar een.gelegenheid ziet om.te verkopen. Ik moet zeggen niemand maakt domme opmerkingen. Sommige brengen sfeer en.laten.zich uit voor dit hectisch marktsentiment. Jij bent ook niet dom dat je domme.opmerkingen leest midden.in de nacht;)
  5. Mrx77 14 september 2016 07:28
    quote:

    Mrx77 schreef op 14 september 2016 07:09:

    [...]
    Ik zeg niet dat ik nu ga bijkopen...? Ik zeg dat de dow.ons weer.de weg.omhoog gaat wijzen.indien hij de draai maakt. Markt is nu even zenuwachtig.ivm onzekerheden. Ik ben geen technische analalist die de zaken in een.achteruitkijkspiegel bekijkt maar probeer zoveel mogelijk in de.voorruit te kijken. Ik weet niet of het slim is met rsi en lijntjes te werken, maar het is in ieder geval niet mijn werkwijze van handelen. Naar mijn weten is geen foute wijze van handelen, uitgaande dat iedereen een ander risico/rendement visie heeft. Goede aandelen blijven uiteindelijk drijven. Ik handel voornamelijk contrair dus ik loop niet achter de kudde aan. Ik voel de markt aan en markt ligt momenteel zwak bij, heeft wellicht last van een verkoudheidje. Ik signaleer dat nu de ochtendwinst niet worden uitgebreid maar wordt aangegrepen om te verkopen. M.a.w. niemand maakt domme opmerkingen. Sommige brengen sfeer en laten zich uit voor dit hectisch marktsentiment, soort uitlaat. Je vraagt je toch ook niet af waarom jouw auto een uitlaat onder de auto heeft? Jij bent ook niet dom dat je domme opmerkingen leest midden in de nacht in de tijd dat ik lig te pitten, je zal wel je goede redenen hiervoor hebben.
    Mijn excuses, was moeilijk te tikken via een huawei, derhalve even via een normale toetsenbord de bovenstaande tekst herschreven.
  6. De Centenjager 14 september 2016 08:13
    De neerwaartse druk is te veel. Ik denk veel instapper vandaag in het begin en daarna weer de dump van de grote jongens. Ik zal als particulier zeker mijn vingers niet branden. Nog teveel onzekerheden. De mensen die roepen dat de markt omhoog zal gaat zitten zeker fors in te rood. Geen enkele reden voor een groene einde van deze dag. Natuurlijk wel voor een tijdelijke groene opening.

    Succes en veel wijsheid.

    Groet dcj
  7. [verwijderd] 14 september 2016 08:18
    quote:

    De Centenjager schreef op 14 september 2016 08:13:

    De neerwaartse druk is te veel. Ik denk veel instapper vandaag in het begin en daarna weer de dump van de grote jongens. Ik zal al particulier zeker mijn vingers niet branden. Nog teveel onzekerheden. De mensen die roepen dat de markt omhoog zal gaat zitten zeker fors in te rood. Geen enkele reden voor een groene einde van deze dag. Natuurlijk wel voor een tijdelijke groene opening.

    Succes en veel wijsheid.

    Groet dcj
    Na 15:30 zal een duidelijke richting gekozen gaan worden en Europa gaat daarin mee.
  8. De Centenjager 14 september 2016 08:21
    quote:

    Ronny Cash schreef op 14 september 2016 08:18:

    [...]

    Na 15:30 zal een duidelijke richting gekozen gaan worden en Europa gaat daarin mee.
    Opening WS is altijd van grote invloed, maar ook de futures van WS. Als de futures in t rood springen gaat t hier in een rap tempo naar beneden.

    Groet dcj
545 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 28 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links