Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel RANDSTAD NV AEX:RAND.NL, NL0000379121

  • 48,000 18 apr 2024 16:45
  • +0,900 (+1,91%) Dagrange 46,740 - 48,150
  • 379.567 Gem. (3M) 398,9K

randstad : a u g u s t u s

190 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bull and Bear 25 augustus 2016 14:25
    Bestuur Monster laat zich niet gek maken door een paar wild om zich heen slaande Hedgefund managers met klaarblijkelijk geen enkele kennis van het bedrijf waar ze een belang in nemen. Het gaat ze om het snelle geld het bedrijf en de mensen interesseert ze niet.

    WESTON (AFN) - Monster Worldwide, waarop uitzender Randstad een bod heeft uitgebracht, heeft in een open brief zijn grootaandeelhouder MediaNews Group (MNG) op de korrel genomen. MNG liet onlangs weten zich niet te kunnen vinden in de overeengekomen verkoopprijs voor het moederbedrijf van vacaturesite Monsterboard.

    Volgens Monster stonden er in de brief die MNG stuurde onjuistheden en treedt de aandeelhouder roekeloos op. Zo pleit MNG voor flinke bezuinigingen, maar gaat het daarbij volgens Monster voorbij aan flinke besparingen die de afgelopen tijd al zijn doorgevoerd. Ook moeten de investeringen naar beneden, terwijl het bestuur van Monster deze juist noodzakelijk acht om het product te verbeteren en te kunnen blijven concurreren.

    Ook wil MNG dat Monster onderdelen afstoot. ,,Daarbij negeert MNG dat onvoldoende presterende activiteiten al zijn afgestoten'', aldus Monster. Daarbij is MNG pas recent grootaandeelhouder geworden met een belang van 11,6 procent, een flink deel van het belang werd pas kort geleden verkregen. MNG heeft volgens Monster nooit de kwesties die het opvoerde in de brief besproken met Monster, of een poging daartoe gedaan.

    Randstad heeft 3,40 dollar per aandeel over voor het in meer dan veertig landen actieve Monster. Volgens MNG kan het aandeel binnen anderhalf jaar 6 tot 8 dollar waard kan zijn. ,,MNG biedt niks voor de aandelen en vraagt aandeelhouders een significante premie af te wijzen in de hoop dat de aandelen ergens in de toekomst meer waard zijn'', aldus Monster.
  2. mercedes 26 augustus 2016 13:53
    Voor diegene die geïnteresseerd is in uitzenders.

    Detacheerder groeit autonoom en door overnames.
    DPA Group heeft over de eerste zes maanden groei weten te boeken, zowel op autonome basis als door overnames. Dit is de inschatting van analist Johan van den Hooven van NIBC.
    Van den Hooven gaat uit van een omzet van 66 miljoen euro op een bedrijfsresultaat (EBITA) van 5,7 miljoen. De EBITA-marge zal volgens NIBC vermoedelijk zijn uitgekomen op 8,6 procent.
    Over dezelfde periode vorig jaar boekte de detacheerder een omzet van 54,4 miljoen euro, een bedrijfsresultaat van 3,0 miljoen euro en een EBITA-marge van 5,4 procent.
    Van den Hooven gaf aan dat het tweede kwartaal van 2015 niet goed was en bovendien 2 werkdagen minder bevatte dat het tweede kwartaal van 2016.
    Een werkdag vertegenwoordigt bij DPA een omzet van circa 400.000 euro. Dit jaar zijn daarnaast ook de activiteiten Conquaestor, exclusief diens consultancy-tak, in de cijfers van DPA meegenomen.
    Van den Hooven let bij de cijferpublicatie vooral naar de autonome omzetontwikkeling.
    DPA publiceert de cijfers over de eerste zes maanden van dit jaar dinsdag 30 augustus voorbeurs.
    Het aandeel DPA noteerde vrijdag op een rood Damrak 1,2 procent lager op 1,71 euro.
  3. [verwijderd] 28 augustus 2016 14:38
    k/v waarom post jij steeds v,70; k, 41(70)? ik begrijp ook niet wat je hiermee probeert duidelijk te maken. Ik denk dat je transacties van jezelf aan het forum wil toevertrouwen, en k betekent koop en v betekent verkoop. maar de rest is mij onduidelijk. Overigens interesseren mij jouw dagelijkse transacties niet, maar ik wil wel kunnen begrijpen wat ik op dit forum lees.
  4. b-bandit 28 augustus 2016 23:56
    Ik heb dat vorige maand ook al gevraagd. Precies dat wat jij denkt dat het is, dat is het. Het heeft voor mij ook echt 0 toegevoegde waarde voor hier op het forum.

    Misschien kan ie zelf uitleggen wat hij ermee denkt te bereiken? Vorige keer, k/v, gaf je alleen aan dat je het even rustiger aan zou doen, maar wat is je motivatie?

    Het liefst kom ik hier voor het laatste nieuws, strategie delen en ja af en toe zeuren.
190 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Taxaties voor Randstad verder omlaag

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links