Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,655 25 apr 2024 10:02
  • -0,075 (-1,31%) Dagrange 5,640 - 5,725
  • 51.106 Gem. (3M) 321,3K

TOMTOM AUGUSTUS 2016

2.770 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 139 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 augustus 2016 22:55
    € 8,50 zal wel weer sterke weerstand worden, niets technisch, niets fundamenteels, niets ivm de k/w, maar domweg omdat ze vanaf dat punt ingrijpen. Zo gebeurde na Volvo ook. Uit laten razen en weer verkopen. Het wordt een herhaling, maar blijkbaar kunnen ze het zonder risico doen en dat kan alleen als Goddijn en andere grootaandeelhouders er van weten.

    De suggestie die hier wel eens voorbijkomt, dat een grote partij een paar dagen alles opkoopt en de shorters uitrookt, zou een geweldige move zijn. Een soort garantie op een flink rendement in korte tijd.
  2. [verwijderd] 3 augustus 2016 22:57
    quote:

    Ouwe knoppendoos schreef op 3 augustus 2016 22:43:

    [...] Ben het met je eens er zijn teveel opvallende zaken.

    Het frustrerende is dat Godijn met 1 simpele uitspraak al maanden de shortende partijen op afstand kan houden.
    Waarom doet hij dat niet ?
    Waarom is de Mol doodstil ? hij was vorig jaar na belangmelding de eerste die zei dat T2 grote partijen aan zich moet binden
    Waarom worden short posities vergroot na Volvo en PSA deal.
    Waarom wederom short posities vergroot na verkoop Fleetmatics voor 2,4 miljard dollar.
    Waarom draai Den Drijver als een blad aan de boom?
    Waarom gaat koers van T2 tegen de stroom in t.o.v andere kanshebbers in de markt van autonoom rijden ?

    Conclusie is koers manipulatie ten top !

    Het spel gaat waarschijnlijk door totdat de Mol en consorten genoeg aandelen uit de free float hebben bemachtigt.
    De shorters krijgen de aandelen geleverd en doen mee aan het spel en die Godijn moet er echt weet van hebben.
    Kortom er zijn echt veel teveel opvallende zaken.
    Maar tjonge jonge wat wordt het spel gerafineerd gespeeld en wat worden de particuliere beleggers murf en onzeker gemaakt.

    Hoe kan het dat jij hier zo veel van weet ?
    WAAROM vertel jij ons dit ?

    Moeten wij onze aandelen verkopen en short gaan ?
    Ik wil graag geld verdienen en hoor graag goed advies.
  3. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:12
    quote:

    Overtake schreef op 3 augustus 2016 21:17:

    [...]

    Justin heeft er blijkbaar een soort belang bij dat de theorieën rondom een dirty exit, belangen van management en/of JdM bij het laag houden van de koers hier zo min mogelijk aan bod komen of direct de kop ingedrukt worden.

    Zelfs een oproep om er gezamenlijk onderzoek naar te verrichten werd door hem direct aangepakt. EN dat terwijl hij hier de meest positieve info brengt en dat net als wij, nooit terugziet in de koers. Hij zou de eerste moeten zijn om te onderkennen dat het hier niet goed zit.

    Kijk, als Fugro door shorts wordt kapotgemaakt, dan kan dat, omdat Fugro afhankelijk is van een toen dalende olieprijs, maar bij TomTom is het veel te opvallend dat goed nieuws aanleiding is om des te meer te shorten.
    Ik zeg niet dat gespeel met aandelenkoersen niet plaatsvindt. En ik heb ook niet gezegd dat ik het eens ben met analisten. Er is echter een verschil tussen "niet eens zijn" of iemand van strafbare feiten betichten alleen op basis van je onderbuik. Mijn kritiek op jouw diepgravende 'onderzoek' bestond er uit dat deze helemaal niks blootlegde. Het was slechts een oproep om alle conspiracies die al eens op IEX de revue zijn gepasseerd te herkauwen. Vrijwel niemand gaf er gehoor aan.
  4. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:12
    quote:

    vrijbuiter schreef op 3 augustus 2016 22:57:

    [...]

    Hoe kan het dat jij hier zo veel van weet ?
    WAAROM vertel jij ons dit ?

    Moeten wij onze aandelen verkopen en short gaan ?
    Ik wil graag geld verdienen en hoor graag goed advies.

    Dit is mijn gedachte en analyse omtrend de vreemde zaken rondt het aandeel T2.
    Kan jou niet vertellen wat je moet doen om geld te verdienen, ik zit er voor de lange termijn in en kijk uit naar het moment dat het alsmaar manipuleren van de koers stopt.
    Helaas werkt Godijn er indirect aan mee door zijn arrogante minachting naar zijn particuliere aandeelhouders.
  5. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:25
    quote:

    PinkViewer schreef op 3 augustus 2016 23:15:

    Jammeren dat jullie kunnen ... waar is nu die samenwerking die Tesla ging bekendmaken?! Dat management van TT moet zich toch elke avond een breuk lachen met al deze hypotheses. Morgenochtend dan toch? Fijne nacht alvast ... hoop dat mijn extra aankoop op 8,1 wat mag renderen.
    Ze lachen zich een breuk hoe elke keer de kleine aandeelhouder die in 2009 wel goed genoeg was om de boel te redden kunnen besodemieteren.
    Hoop dat de gluiperds er niet mee wegkomen met een onwaarschijnlijk eind bod van 12.50.
  6. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:26
    quote:

    Dinah-Moe Tomm schreef op 3 augustus 2016 21:25:

    [...]
    Ik ben het roerend met je eens. Zolang Den Drijver vasthoudt aan die armzalige 9 euro kan je hem onmogelijk het voordeel van de twijfel geven.
    En ook nog eens geen commentaar geven en de schuld juist bij anderen leggen, de aandacht op hem wegschuiven en zeggen dat HarrySnel typetjes onmogelijk zijn om tegenin te gaan.
    Ik weet genoeg over hem nu!
    Het is zo overduidelijk allemaal!
  7. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:39
    Mooi dagje vandaag weer met TT. Een paar weken geleden stonden we nog rond de E6,-
    Ook aan de overkant van de plas werd TT genoemd bij CNBC.
    Dat er mensen zijn die toch nog klagen, ja dat houd je altijd hier op het forum. Veel nieuwe aliassen ook nu aanwezig, die na een week al een analyse klaar hebben over TT en analisten gaan aanvallen. Vorm zelf een mening en verdiep je goed in alles over TT.
    Over het nieuws van Samsung en Continental wordt niets gezegd vanavond.
    Diep triest.
  8. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:40
    quote:

    Riet van Milt schreef op 3 augustus 2016 22:05:

    [...]

    Je mag hier blijkbaar alleen maar positief zijn, ook als de koers nog ruim 33% onder de top van 8 maanden geleden staat. Kritiek wordt opgevat als 'forum verzieken' zoals ik hierboven van Justin las. Geen wonder dat er op een gegeven moment alleen jaknikkers overblijven zonder enig benul en realiteitszin over het bepalen van een koerswaarde.

    Ik vind dat er in de wereld op het moment een veel te grote achterdocht is tegen alles en iedereen. Een hoog Donald Trump gehalte. Niemand deugt en de hele wereld is 1 grote conspiracy van muslims, liberals, Goldman Sachs of een andere abstracte entiteit.

    En je ziet ook hoe de manier van aanvallen is. Niet de boodschap aanvallen, maar de boodschapper, zoals in die recente rel met die moeder van gesneuvelde militair die 'vast niks mocht zeggen'. Elke keer als je denkt dat het niet dommer kan of niet lager, dan blijkt het toch weer te kunnen.

    Mijn suggestie was slechts om in ons kleine IEX microwereldje niet hetzelfde te doen. Dus als je iemand ergens van beticht, dat je daar ook een argument bij hebt. En niet direct de messenger aanvallen als iets je niet aanstaat.

    Bij de Brexit vote zag je het ook. Een grote stinkende bak met achterdocht tegen alles wat maar enigszins een 'elite' zou kunnen zijn. Lekker om tegenaan te schoppen. Elke politicus of bankier of hoogleraar of ondernemer of andere ter zake kundige is al verdacht voordat hij zijn mond open doet. 'People have had enough of experts'. www.youtube.com/watch?v=GGgiGtJk7MA

    Maar als er een oplossing gezocht moet worden ergens voor, dan kijkt men naar diezelfde elite voor guidance. Dat zag je ook bij de brexit vote. Wij hebben ons punt gemaakt, onze drol gedraaid en gaan lekker op vakantie en hebben geen idee hoe het verder moet. Prettige wedstrijd. En de mensen die wel verstand hebben (en die zeiden dat het niet verstandig was) die mogen puinruimen.

    Ik kan nog wel 100 andere voorbeelden noemen, maar ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb. En ik weet ook dat je het hartgrondig met me eens bent.
  9. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:41
    quote:

    Ouwe knoppendoos schreef op 3 augustus 2016 22:43:

    [...] Ben het met je eens er zijn teveel opvallende zaken.

    Het frustrerende is dat Godijn met 1 simpele uitspraak al maanden de shortende partijen op afstand kan houden.
    Waarom doet hij dat niet ? 1) Short gaan is gewoon een legaal beleggingsmiddel en 2) Een CEO mag een koers helemaal niet beïnvloeden; door jouw suggestie zou hij dit doen en dat is strafbaar.
    Waarom is de Mol doodstil ? hij was vorig jaar na belangmelding de eerste die zei dat T2 grote partijen aan zich moet binden Waarom zou De Mol via de Media zijn ideeën moeten spuien? Als een grote aandeelhouder, zal hij echt wel met de CEO van TT regelmatig op de koffie komen. Maar daar blijft het dan ook bij. Want de strategie wordt bepaald door het mngt van TT.
    Waarom worden short posities vergroot na Volvo en PSA deal. Wat een onzin weer. Short posities zijn transparant (via de AFM meldingsprocedure) en nogmaals short gaan is gewoon een legaal middel....jij doet nu overkomen alsof het een illegaal en verboden beleggingsmiddel is. Onzin, dus.
    Waarom wederom short posities vergroot na verkoop Fleetmatics voor 2,4 miljard dollar. Nogmaals: SHORT GAAN IS LEGAAL en wordt door ALLE hedgefunds toegepast.
    Waarom draai Den Drijver als een blad aan de boom? FREEDOM OF SPEECH.
    Waarom gaat koers van T2 tegen de stroom in t.o.v andere kanshebbers in de markt van autonoom rijden ? En dus? Een aandeel moet dus heel voorspelbaar mee in het koersverloop van zijn concurrenten? Wat een onzin. Als het zo simpel was, dan zou beleggen wel heel gemakkelijk / voorspelbaar zijn en dan zou je slapend binnen lopen. Ik kan talrijke bedrijven noemen die dat ook niet doen, maar dat ga ik maar effkes niet doen.

    Conclusie is koers manipulatie ten top ! Wat een onzin. 100% onzin, en wellicht iets meer dan 100%.

    Het spel gaat waarschijnlijk door totdat de Mol en consorten genoeg aandelen uit de free float hebben bemachtigt. Wat een onzin. Iedere grote belegger heeft een AFM meldingsplicht....dat hoef ik je niet te vertellen, toch? Na iedere barrière (zie de AFM site)....moet de koper de melding doen bij de AFM op straffe van een straf/geldboete,
    De shorters krijgen de aandelen geleverd en doen mee aan het spel en die Godijn moet er echt weet van hebben. Bijna te grappig....Dit kan ik onmogelijk serieus nemen (dat je dit serieus meent, bedoel ik.)
    Kortom er zijn echt veel teveel opvallende zaken. Welke?
    Maar tjonge jonge wat wordt het spel gerafineerd gespeeld en wat worden de particuliere beleggers murf en onzeker gemaakt.
    Het herstel vanaf de 6-7€ geeft denk ik aan dat mede door de ontwikkelingen in de markt het spel bijna tot de ontknoping komt. "Denk ik"? Kun je daar een op feiten gepasseerd verhaal mee staven?
    Het gaat ze lukken om rond de 9€ met een exit bod van 12€ te komen. Wow....nu kan ik er echt geen touw meer aan vast knopen.
    Ligt Excact tussen koersdoel Den drijver en ING.

    Met dank aan Den Drijver

    Moet ik dit echt serieus nemen? Of bedoel je dit als grap?
    Er staat namelijk een hoop (of eigenlijk: alleen maar) onzin in.
  10. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:45
    quote:

    Tiziana schreef op 3 augustus 2016 23:41:

    [...]

    Moet ik dit echt serieus nemen? Of bedoel je dit als grap?
    Er staat namelijk een hoop (of eigenlijk: alleen maar) onzin in.
    @Tiziana Die @ouweknoppendoos of wat zijn vorige alias ook was, zit nog maar 10 dagen hier. Ik neem hem niet serieus. Net als @Geertje61 ook nog maar sinds een week hier onder deze alias.
  11. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:48
    quote:

    Tiziana schreef op 3 augustus 2016 23:41:

    [...]

    Moet ik dit echt serieus nemen? Of bedoel je dit als grap?
    Er staat namelijk een hoop (of eigenlijk: alleen maar) onzin in.
    Ik lees zeker geen onzin bij die knoppen meneer.
    Koerssturing is hartstikke verboden, en daar heeft dit alle schijn van.
    Hier hoef je niet eens over na te denken, zelfs shorters werken niet op deze manier.
    Ben jij nou blind, of maak jij een grapje?
    Verbazingwekkend hoe jij je hier zo druk over maakt, het lijkt je persoonlijk te raken.
    Ik krijg het idee dat jij tot die dubieuze shorters behoort!
    Iets zeer slechts tot het oneindige verdedigen kan geen normale zaak zijn.

    Ps, iets wat waar of niet waar is kan niet meer dan 100% zijn.
    Erg ongeloofwaardige post die je daar neerzette.
  12. [verwijderd] 3 augustus 2016 23:57
    quote:

    Geertje61 schreef op 3 augustus 2016 23:48:

    [...]
    Ik lees zeker geen onzin bij die knoppen meneer.
    Koerssturing is hartstikke verboden, en daar heeft dit alle schijn van.
    Hier hoef je niet eens over na te denken, zelfs shorters werken niet op deze manier.
    Ben jij nou blind, of maak jij een grapje?

    Ik zit momenteel in diverse fondsen....daar kom ik dit allemaal tegen. Als "dit" verboden is, dan is "beleggen" dus verboden.....want beleggen is kopen en verkopen. En dat is wat er hier gebeurd.

    De term "ze manipuleren de koers kapot"....kom ik echt in bijna ieder forum tegen, waarbij het fonds een beetje volaliteit laat zien. Ik ga ze niet allemaal noemen, maar hier heb je er een paar: MT, BAM, Fugro, ING....check de forums maar. Overal ligt het aan de shorters of de MM die de boel "kapot" manipuleren. If you can't stand the heat, stay/get out of the kitchen.... heeft een heel bekend persoon wel eens gezegd.

    Voor wat betreft je PS....daar ga ik maar ff niet op in....eea bewust zo expliciet beschreven om de ridiculisering te benadrukken.
2.770 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 139 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links