Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,180 23 apr 2024 13:27
  • -0,160 (-0,59%) Dagrange 27,180 - 27,580
  • 14.724 Gem. (3M) 80,2K

Galapagos in juli 2016

1.999 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 100 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juli 2016 17:58
    Ik neem even een pauze in de lokaal voortneuzelende conversaties waar om aan te geven dat ik meerdere accounts heb op IEX, maar slechts 1 aktief. De rest is effektief om zeep geholpen door onhandig taalgebruik of een expressie van een persoonlijke mening die dermate duidelijk was dat verdere communicatie mij middels de moderator onmogelijk werd gemaakt. Iedere gelijkenis met iemand anders berust dus puur op toeval. Behalve in geval van mijn zus. Maar aangezien die een leuk leven heeft, zal die zich hier niet vertonen. Hopelijk klaart dit de troebelheid op wie wie is en waarom. Ik ben Kraienköppe en dat is het.

    Een bizonder goedenmiddag overigens.
  2. forum rang 4 egeltjemetstekel 28 juli 2016 21:25
    Net een masterclass retorica gezien op mijn tv gegeven door oud politicus en hoogleraar Wouter bos.
    Het "jatten" van teksten van een ander is heel normaal en gebruikelijk en maakt een toespraak niet noodzakelijk slecht.
    Beter goed gejat dan slecht bedacht.

    dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/362346
  3. forum rang 10 voda 28 juli 2016 21:34
    quote:

    Bonzai1 schreef op 28 juli 2016 21:31:

    Wat is dat trouwens met die vertraagde posts op IEX de laatste tijd? Het instant-forum-karakter van actie en reactie heeft eronder te lijden, men dunkt.

    Ik word er ook helemaal compleet "gestoord" van. En dat met minstens 70-80 post per dag! :-)
  4. Bonzai1 28 juli 2016 21:55
    Er moet me trouwens, na redelijk wat stilzwijgende observatie de laatste tijd, iets van het hart, alvorens het mogelijk langverwachte PB zou vrijgegeven worden vanavond: ik heb met verwondering de discussies gelezen rond het al of niet delen van de inhoud van de BAVA. Meer bepaald dus het niet willen delen van de inhoud van die vergadering. Zeer vreemd, vind ik dat. En ik kan er ook niet meteen een goede verklaring voor vinden. Ofwel zouden er dan dingen gezegd zijn die een negatieve uitwerking op de koers zouden hebben en hebben de 'aandeelhouders' in kwestie zich vandaag ontdaan van alle aandelen. Maar in dat geval zou er dus sprake zijn van voorkennis, illegaal en Galapagos in dat geval medeplichtig.
    Ofwel zijn er uitspraken gevallen die lieten vermoeden dat er goed nieuws aankomt en hebben diezelfde aandeelhouders ervoor gekozen om het stil te houden zodat ze, zonder een stijgende koers te veroorzaken, zichzelf konden verrijken (in aandelen), nu de koers nog (relatief) laag staat. Maar ook dan: voorkennis met dezelfde conclusies als de vorige mogelijkheid, wat Galapagos betreft.
    Ofwel zijn de enkelen die beweerden niets te willen delen überhaupt niet aanwezig geweest en valt er dus ook niets te delen. En dus doen ze dit enkel vanuit een zekere frustratie.

    Hoe je het ook draait of keert: zeer vreemde gedragingen die niet bepaald het beeld van een vrolijke, solidaire groep aandeelhouders schetst.
    Ok, who was I kidding. Ik weet ook wel dat ieder hier met zijn eigen porto bezig is en dat het lot van anderen (of ze nu Voda of Aossa noemen, laat staan Chicken) hen geen verdomde moer kan schelen.
    Maar de manier waarop hier de laatste tijd (niet) gecommuniceerd wordt, neemt langzamerhand schrijnende trekken aan.
    De vroeger nog grappige posters wordt nu de mond gesnoerd en de scepter wordt gezwaaid door enkelingen die zichzelf op een imaginaire troon van alwetendheid hebben gehesen. Tijdens stijgende periodes wordt het forum overspoeld door nieuwe namen die het enkel nog over €100-koersen hebben. En tijdens dalende periodes overheersen de zuurpruimen.
    Tja, het kan aan mij liggen, maar ik vond het hier enkele maanden geleden veel leuker. En ook toen waren er 'rivalen', maar het schermspel was leuk om te volgen. Nu veel minder, om niet te zeggen helemaal niet meer.
    Misschien zie ik het allemaal overdreven somber, maar het lijkt wel alsof de angst, frustratie en verbittering die zich in het globale sentiment afspelen zich letterlijk naar dit forum aan het verplaatsten zijn.
    Als dat een voorbode is van wat moet komen, ... .
    Dat moest er even af. Voor de rest nog steeds believer van het bedrijf; iets minder van zijn aandeelhouders. Gelukkig zijn dat twee heel verschillende dingen.
  5. Bonzai1 28 juli 2016 22:03
    quote:

    Medion50 schreef op 28 juli 2016 21:59:

    Bonzai,
    Ik begrijp je maar denk dat alle emotie hier grotendeels gerelateerd is aan de op dat moment gekende beurskoers.
    Ik weet het en het is 'maar' een forum. Ik vind het gewoon spijtig, want ik keek er meestal wel naar uit om 's avonds het draadje door te lezen. Nu wat minder.
    Maar toegegeven: relativeren is niet steeds mijn sterkste kant. Nog wat oefening vereist.
1.999 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 100 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links