Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Consolidatie AEX onder 452-453

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

252 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 juli 2016 14:06
    Dit is veel meer van belang:

    FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - De Duitse economie trekt de komende maanden weer aan, na een matige groei in het tweede kwartaal. Dat voorspelt de Duitse centrale bank in een maandag gepubliceerd rapport.

    De Bundesbank voorziet dit kwartaal een ,,significante verbetering'' in de hele Duitse economie. Die wordt gestut door de aanhoudend gunstige omstandigheden op de Duitse arbeidsmarkt en de stijgende lonen in het land. Verder is het vertrouwen onder consumenten en ondernemers in Europa's grootste economie nog altijd hoog.

    Afgelopen kwartaal zakte de economische groei in Duitsland naar verwachting terug, na de stevige start van 2016. Zowel in de bouw als de industrie zwakte de groei af, terwijl ook de consumptie minder aantrok dan in de eerste maanden van dit jaar.

    En dit:

    Winst Bank of America onder druk

    Lage rente drukt winstgevendheid.

    Bank of America heeft in het tweede kwartaal minder winst geboekt dan een jaar eerder, door de aanhoudende negatieve invloed van het lage renteklimaat. Dit bleek maandag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de Amerikaanse bank.

    Bank of America boekte afgelopen kwartaal een nettowinst van 3,9 miljard dollar. Dat was beduidend lager dan de 4,8 miljard dollar die in het tweede kwartaal een jaar eerder werd behaald.

    De omzet van de Amerikaanse bank daalde ook, tot 20,4 miljard dollar, van 22,0 miljard een jaar eerder. De omzetontwikkeling was daarmee in lijn met de analistenverwachtingen.

    Bank of America verkeert in relatief kalme wateren. Vorige maand doorstond de tweede Amerikaanse bank, naar balanstotaal gemeten, zonder kleerscheuren de jaarlijkse stresstest van de Federal Reserve. Dit was voor het eerst sinds 2013 het geval.

    CEO Brian Moynihan, die de bank al zesenhalf jaar leidt, sprak van "opnieuw een solide kwartaal in een uitdagende markt". De topman probeert de winst, het aandeelhoudersrendement en de beurskoers van de bank weer op te krikken. Dit wordt bemoeilijkt doordat de rente op langlopende obligaties de laatste tijd verder is gedaald, wat ongunstig is voor de winstgevendheid van de kredietenportefeuille en van de investeringen in hypotheken.

    Het aandeel Bank of America is sinds het begin van het jaar met 19 procent gedaald en was daarmee de slechtst presterende grote bank in de Verenigde Staten.

    Topman Moynihan stelde maandag dat de bank zijn doelen voor de langer termijn dichter is genaderd.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

    July 18, 2016 07:20 ET (11:20 GMT)

  2. [verwijderd] 18 juli 2016 14:08
    Nog een kleine dobbel gedaan net...

    3346 SV XNL C AUG 2016 455,00 geheel uitgevoerd 4,55 4,55 18-07-2016
    3344 OK XNL C AUG 2016 455,00 geheel uitgevoerd 4,25 4,25 18-07-2016

    Vanwege afname vola snel weer verkocht...de echte vakantietijd breekt aan. Ik kap nu even met opties. Eind augustus weer..

    Tjop Tjop

252 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links