Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,980 18 apr 2024 17:35
  • -0,205 (-3,31%) Dagrange 5,980 - 6,230
  • 668.949 Gem. (3M) 304,1K

TOMTOM JULI 2016

5.132 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 257 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. JackO1976 4 juli 2016 16:18
    Wat een BS op dit forum écht unbelievable!!

    Dit zijn de harde feiten, dus het komt écht wel weer goed met TT...

    28 jun ING bejubelt Peugeot-deal TomTom
    AMSTERDAM (AFN) - De deal met Peugeot die TomTom heeft gesloten is volgens ING ,,sterk positief'' nieuws van de navigatiedienstverlener.

    28 jun TomTom samen met Peugeot in wagenparkbeheer
    AMSTERDAM (AFN) - TomTom heeft een overeenkomst gesloten met PSA Peugeot Citroën over samenwerking op het gebied van wagenparkbeheer. Dat maakte de navigatiespecialist dinsdag bekend, zonder financiële details te vermelden.

    22 jun ING verwachte sterke orderontvangst TomTom
    AMSTERDAM (AFN) - TomTom zal naar verwachting in de tweede helft van dit jaar een sterke orderontvangst melden. Dat schrijft ING in een rapport over het navigatiebedrijf naar aanleiding van een gesprek met de financieel directeur.

    08 jun 'Significante Volvo-deal voor TomTom'
    AMSTERDAM (AFN) - De deal die TomTom heeft gesloten met Volvo is ,,significant'' voor de Nederlandse navigatiedienstverlener. Dat zeggen analisten van ING.

    08 jun TomTom sluit deal met Volvo
    AMSTERDAM (AFN) - Volvo heeft TomTom geselecteerd voor de levering van locatie- en navigatiediensten voor zijn nieuwe infotainmentsysteem. Dat werd woensdag bekendgemaakt zonder het afgeven van financiële details.

    03 mei TomTom lanceert drie nieuwe navigatiesystemen
    AMSTERDAM (AFN) - Navigatiedienstverlener TomTom heeft drie nieuwe navigatiesystemen voor de auto gelanceerd. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

    27 apr Meer winst op hogere omzet Garmin
    SCHAFFHAUSEN (AFN) - Navigatiespecialist Garmin heeft in het eerste kwartaal meer winst geboekt op een hogere omzet. Opvallend was de lagere omzet bij de divisie Auto van de concurrent van TomTom. Hier werd een daling van 11 procent gemeten vooral door de aanhoudende krimp op de markt voor navigatiekastjes.

    19 apr 'Geruststellende kwartaalcijfers TomTom'
    AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van TomTom zouden beleggers gerust moeten stellen. Dat schrijft ING dinsdag in een commentaar. Volgens analist Marc Zwartsenburg zijn de resultaten in lijn met de verwachtingen, en daarbij handhaaft het bedrijf zijn verwachtingen voor het gehele boekjaar. 4.749 keer bekeken

    19 apr TomTom boekt winst op hogere omzet
    AMSTERDAM (AFN) - TomTom heeft de omzet in het eerste kwartaal opnieuw zien toenemen, en wist in tegenstelling tot een jaar eerder uit de rode cijfers te blijven. De verkopen van software, navigatiekastjes en andere gadgets zoals actiecamera's en sporthorloges aan consumenten namen wel af.
  2. [verwijderd] 4 juli 2016 16:23
    quote:

    KOS schreef op 4 juli 2016 16:16:

    [...]

    Dus toch DeGoudenRidder.....
    Toch gauw met je andere alias aangelegd.
    Beste Kos, stuur Henk een mailtje met de vraag of ik MoneyMaker ben. Ik kan je nu al vertellen dat ik DeGoudenRidder ben en MoneyMaker Dieter is. Ik plaats geen berichten onder andermans naam. Ik vind het schandelijk hoe je mij zwart probeert te maken.
  3. [verwijderd] 4 juli 2016 16:23
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 4 juli 2016 16:07:

    WAT EEN DRAMA MANAGEMENT
    Sommigen missen hier bepaalde ellenlange zogenaamd inhoudelijke bijdragen waarin de integriteit van het management bejubeld wordt.

    Zelf, wellicht omdat ik in TomTom zit om (positief) rendement uit mijn investering te halen, ben ik op dit moment meer gecharmeerd van het door mij gequote statement.
    Slechts vier woorden, zeer inhoudelijk en bovenal erg relevant.
  4. keak 4 juli 2016 16:23
    [quote alias=Stom2 id=9451876 date=201607041437]
    [...]
    TomTom heeft geen kapitaal nodig dus de koers is niet relevant voor de bedrijfsvoering. Het is veel beter als bedrijfsleider de lange termijn in de gaten te houden en dan is het prettig als je zelf veel aandelen hebt en druk van buitenaf kan weerstaan. Waarom zou je dan niet zoveel mogelijk kosten nu nemen onder het mom van voorzichtigheidsbeginsel, een accountant is dan snel uitgepraat. Ondertussen weet je welke kant je opgaat en probeert uiteindelijk met een hoofdprijs voor alle geduldigen te eindigen. En ja, het kan ook mislukken maar dat is beleggen.

    Ik ben het met je eens het gaat over de ENDGAME en die zijn ze aan het voorbereiden om als het eenmaal los gaat dat het voor degene die er nog inzitten goed is dus ik blijf gewoon zitten en zelfs nog goedkoop bijkopen nu. OOk al zou er een smerige delisting komen als je nu voor 6.66 koopt en je krijgt 10 of 12 dan doe je goede zaken alhoewel ik ze ook nog voor 8+ op de plank heb liggen.
  5. [verwijderd] 4 juli 2016 16:26
    quote:

    DeGoudenRidder schreef op 4 juli 2016 16:23:

    [...]

    Beste Kos, stuur Henk een mailtje met de vraag of ik MoneyMaker ben. Ik kan je nu al vertellen dat ik DeGoudenRidder ben en MoneyMaker Dieter is. Ik plaats geen berichten onder andermans naam. Ik vind het schandelijk hoe je mij zwart probeert te maken.
    Yep , de Zwarte Ridder is iemand anders waarvan je de naam gepikt hebt onder het mom van creatieve vrijheid
  6. [verwijderd] 4 juli 2016 16:27
    quote:

    Riet van Milf schreef op 4 juli 2016 16:23:

    [...]

    Sommigen missen hier bepaalde ellenlange zogenaamd inhoudelijke bijdragen waarin de integriteit van het management bejubeld wordt.

    Zelf, wellicht omdat ik in TomTom zit om (positief) rendement uit mijn investering te halen, ben ik op dit moment meer gecharmeerd van het door mij gequote statement.
    Slechts vier woorden, zeer inhoudelijk en bovenal erg relevant.
    Bedankt Milf. Je inhoudelijke bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
  7. [verwijderd] 4 juli 2016 16:53
    Bijna -4% op een reguliere dag zonder enige reden terwijl TomTom "het momentum te pakken heeft" "de snelste groeiende merk van Nederland is" en "zich aan het positioneren is naar de End-Game". Yeah.... Right.

    Owja en JDM met zijn aandelen op 10,50€ zegt helemaal niets. TTI hoor je ook niet. MdD komt met spontane rapport en verlaging van koersdoel. Yeah.... Right.

    Beleggen is gebaseerd op fundament van een bedrijf, WPA en potentie in de toekomst. AFM let er op dat bedrijven niet de koers regisseren en er kunstmatige koersvorming plaatsvindt. Yeah.... Right.

    Ik ben niet iemand die gefrustreerd raakt van dagelijkse dalingen, maar dit is al 6 maanden aan de gang! Genoeg is genoeg.
  8. forum rang 4 holenbeer 4 juli 2016 16:54
    quote:

    DeGoudenRidder schreef op 4 juli 2016 12:11:

    [...]

    Je vergelijkt nu appels met peren. Indien ze het wel bekend hadden gemaakt dan waren de autoverkopen van Q2 zelfs nog lager uitgevallen.
    Hoezo? Een vrachtwagen rijdt een Tesla van de weg en dan moet Tesla dat melden? VW meldt het toch ook niet als een vrachtwagen een Golf omverrijdt?
    Enne, het was niet de schuld van die Tesla, maar van een van beide of misschien wel allebei de bestuurders.
    Of moet Smith & Wesson het ook melden als er weer eens een Amerikaanse agent met zijn dienstpistool aan het etnisch profileren is geslagen?
    Beslissingen worden door mensen genomen. Ook de beslissing om op autopilot te gaan rijden en zelf niet meer op te letten.
  9. [verwijderd] 4 juli 2016 16:54
    quote:

    Riet van Milt schreef op 4 juli 2016 16:16:

    [...]

    Het hele TomTom-spel komt steeds duidelijer in kaart om eens een flauwe woordspeling te gebruken. Ik denk dat de zogenaamde 'Nederlandse trots' snel ontmaskerd zal worden.

    Het stinkt aan alle kanten.
    Als je er zeker van bent dat het stinkt aan alle kanten zou je dan zo vriendelijk willen zijn om daar een toelichting op te geven?

    Bedankt,

    Tini
  10. [verwijderd] 4 juli 2016 16:56
    Draadje wat ik opende met als titel: Management Stap Op of Splits Op
    is door HENK de moderator verwijderd
    te triest voor woorden we staan op 6.67 bijna gehalveerd het lijkt NERGENS OP
    Henk leg iedereen maar eens uit waarom zo een onzinnig draadje wat je zelf kort geleden zelf opende maar wat totaal zinloos was, wel mag blijven staan en mijn nieuwe draadje wat volledig actueel is wordt weggehaald
    Dit is gewoon laten merken dat je een hekel hebt aan Moneymaker en je positie misbruikt
    Forumleden als ik niet meer schrijf na dit stukje ben ik weer eens door
    Henk geschorst
5.132 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 257 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links