Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck wederom Beste Broker

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 mei 2016 17:25
    Grappig DeGiro scoort qua site wel heel slecht hier, het is net als rijden in een nieuwe E-klasse of een Dacia Duster, ik zit toch liever in die E. DeGiro gebruik de laatste tijd steeds minder continu problemen met dividenduitkeringen en een emissie inschrijfmogelijkheden zijn ook niet wat het het moet zijn.
  2. [verwijderd] 25 mei 2016 15:59
    Beste broker is 1 maar slechte aandelenperformance, Op 5 Euro en nog wat grijpstuivers bijna een all time low, kortom het lijkt allemaal mooi maar bezit je de aandelen dan ben je goed de lul.

    Overigens altijd een zwak gehad voor Binck, de website is prima de luxe, Binck de Versatel onder de financiële aanbieders hebben er toch maar mooi voor gezorgd dat de provisies die banken voorheen opstreken enorm omlaag gingen, dat scheelt gigantisch dus uit dat oogpunt heeft iedere belegger flink verdiend aan Binck.

    Ze zijn niet Hautain zoals wel ABNAMRO en consorten, mijn ervaring met klachten, die worden prima behandeld, de grootbanken verschuilen zich met hun uitgebreide juridische afdelingen niet zelden achter hun ongelijk. Ik noem ze ratten.

    Alles bij elkaar, Binck gefeliciteerd!

    mvg, geen aandeelhouder.
  3. [verwijderd] 27 mei 2016 09:58
    Heb van een kennis gehoord dat Netprofiler €9500,- aan brokers vraagt om het persartikel te beinvloeden. Beetje gek trouwens dat Netprofiler samenwerkt met Binck en vervolgens haar eigen diensten mag keuren. Redactie: heet dit niet gewoon een advertorial?

    www.netprofiler.nl/wie-zijn-wij/klant...
  4. forum rang 6 TonyX 20 juni 2016 20:41
    Dat was VOORDAT Binck zijn 0.15% vermogensbelasting (service)fee op ETF's en Beleggingsfondsen introduceerde (per 1 juli)

    Dijsselbloem roomt 1,2% af, met Binck erbij ben je zonder een transactie te hebben gedaan al 1.35% kwijt.

    Zelf komen ze met verlaagde transactietarieven maar dat zet geen zoden aan de dijk. Ben nu 1110 euro PER JAAR extra kwijt voor 15 fondsregels in portefeuille met als tegenprestatie 0.50ct minder transactiekosten.Om dat te compenseren moet je met die 15 fondsen 2200 transactie per jaar=10 per dag doen om quitte te spelen.

    Koop je een ETF met 0.2 TER , krijg je daar nog een TER per jaar van Binck van 0.15% overheen. Bij LYNX en Giro geen servicefee/vermogensbelasting, met ook nog eens lagere transactiekosten

    Ben 10 jaar trouwe Binck klant maar dit met 12 dagen kennisgeving vooraf doen en op je website nog schermen met geen service fee: hoe graag wil je je grote klanten weg hebben?

    Binck beste broker.....nou, dat vallen nog wel een paar kanttekening bij te plaatsen in 2016
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links