Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Op zoek naar alternatieven II

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Alexander Sassen van Elsloo

Alexander Sassen van Elsloo is directeur van Sassen Research & Consultancy Company. Voorheen was hij head of research bij Hobart Capital Markets in Londen en deed hij aandelen- en hedgefundsales bij onder andere SNS Securities en Rabo Securities. Sassen van Elsloo is ook te volgen op Twitter: @sassenvanelsloo. Sassen van E...

Meer over Alexander Sassen van Elsloo

Recente artikelen van Alexander Sassen van Elsloo

  1. dec '16 Het afscheid van de euro en van mij 40
  2. nov '16 Obligatiefeest voorbij 6
  3. okt '16 "ETF’s leiden tot crowded trades" 6

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 theo1 16 juni 2016 10:57
    Als je je zorgen maakt over financiële markten, moet je nodig gaan beleggen in goudmijnen en specialistische arbitragespelletjes. Om maar te zwijgen van zwaar geleveraged in junkbonds (want daar komt het toch wel zo'n beetje op neer toch). Het is een beetje van de categorie: ik vertrouw de spaarbank niet, dus breng ik mijn geld maar naar het casino. Niet heel erg logisch.
  2. gam gam 16 juni 2016 11:59
    Ik vind het fijn als Alexander ons op de hoogte houdt van wat volgens hem de grote particulieren doen. En als dat klopt wat hij denkt dat ze doen dan ben ik daar ook blij mee want het is vaak verschillend van wat ikzelf doe. Ik heb graag een markt waar genoeg aanbod is zodat ik kan kopen en verkopen op het moment dat ik dat wil.
  3. k2es 16 juni 2016 14:28
    Je had beter tijdens de dip in januari in normale goedlopende bedrijven kunnen beleggen, die geven minder risico en gaan normaliter altijd weer naar boven. Van goud en goudmijnen is dat zeer de vraag of ze op langere termijn wat opleveren, over de laatste 5 jaar heeft goud alleen zware verliezen opgeleverd.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links