Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Britse overheid schetst Brexit-rampscenario's

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 23 mei 2016 17:14
    Mooi gezegd Taurus. Ze zijn meegaander dan een gemiddelde directie van een scholengemeenschap. Ik ben het trouwens wel met je eens. Over een politieke unie doen ze al tig jaren. Laat staan dat ze een gevoelig onderwerp als het zgn verplicht rechts rijden in de UK gaan aanhalen. Dat duurt waarschijnlijk eeuwen. Ik kijk ook naar de polls en niet naar de meningen. De polls geven in dit soort gevallen een goede blik op de kaart en op dit moment is de kans laag. Maar zo'n stemming geeft toch altijd onzekerheid met zich mee. Interessant. Dat zeker. Ik zie zelf een groot verschil tussen Noord en Zuid UK. Hoe hoger je komt, hoe slechter het wordt. Ik kan me voorstellen dat dit meespeelt in de peilingen, maar ik lees er nauwelijks iets over. Leeftijd lijkt een grotere rol te spelen en ja zeker, daar ben ik het ook met een eerdere poster mee eens, bezittingen. Grote financiele instituten zullen mijns inziens snel willen schakelen, door hun hoofdkantoren te 'moven'. Mogelijk eerst op papier proberen en dan steeds meer feitelijk. Ja, ik denk dan wel dat Londen het zwaar gaat krijgen en daarmee dus ook het Noorden. Aan de andere kant, misschien komt het de UK als geheel ten bate. Er wordt meer samengewerkt tussen Noord en Zuid UK, maar die verhoudingen lijken me op dit moment niet ideaal. Dus waar dan ook - bruggen moeten gesmeed worden.
  2. forum rang 10 rationeel 25 mei 2016 15:30
    quote:

    kees_t schreef op 25 mei 2016 15:22:

    Ik ben voor een BREXIT. Niet omdat ik tegen de EU ben maar omdat het een leuk experiment is. Of het nu wel of niet goed uitpakt we kunnen er van leren. Als het goed uitpakt voor GB dan volgen we en als het niet goed uitpakt zijn het alleen de Britten die op de blaren zitten.

    Dat is nog eens een egoistisch standpunt.
    Engeland heeft grote problemen met de influx van immigranten, net als de rest van Europa.
    Als je in je eigen land niet meer orde op zaken kunt stellen, dan is het niet zo moeilijk om te voorspellen, dat je als je zo doorgaat je in een steeds grotere chaos terecht komt.
    Uitstappen dus.
    Voor ons geldt het zelfde, of Engeland er nu in slaagt het schip te keren of niet...UITSTAPPEN!...
    Orde op zaken stellen!
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links