Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Smalle handelsruimte

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

366 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 mei 2016 22:30
    quote:

    rai144 schreef op 12 mei 2016 22:05:

    Wat een rollercoaster was het vandaag, ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, twee keer dik onder water, maar op het eind toch een plus in de porto. Ben wel benieuwd wanneer we weer eens duidelijk een richting kiezen, dat heen en weer is niet goed voor mijn hart.
    Hier nog één, uiteindelijk een plusje. Helft verkocht maar ik verwacht eerlijk gezegd dat de futs van die schijtyanken morgen wel eens groen kunnen zijn bij opening. Is niet te voorspellen maar gewoon een onderbuik gevoel. Je moet het patroon weten te ontdekken. Dat patroon van die yanken is al een paar dagen hetzekfde maar lijkt nu te gaan veranderen. Ben benieuwd hoe ze het nu gaan spelen. Aangezien alle logeritmen zijn afgestemd op die yanken, kunnen we hier alleen maar moedeloos toezien en hopen dat we een graantje mee kunnen pikken zonder te verliezen. Beleggen wordt gepromoot omdat de rente laag is. Nou, sparen is zo slecht nog niet want dan weet je in ieder geval dat je niet verliest behalve dan de rente die je aan die loser van een Kwiebus moet betalen. Die vent is bijkans nog gestoorder dan formule-1 fan. ;-p
  2. [verwijderd] 12 mei 2016 22:37
    quote:

    Oeppsss!!! schreef op 12 mei 2016 22:13:

    Was ff aan het werk....wat een puinbak weer die beurs......Het mooiste is de US sluit gewoon weer groen.

    @Debo.......naam is gewoon verzonnen...het is gewoon Henk uit 1951.
    Wil gewoon aandacht.

    Kan Oeppss ook veranderen in Lola'94......alleen die 130 K....tja....das ff andere koek.
    Aha, Henk dus en geen blonde bimbo in een 997s. Weer een droom aan gort, nou bedankt hoor. :-(
  3. Schalke 04 12 mei 2016 22:45
    Mooi verhaal van het Mittal forum.

    Het is vandaag weer een dikke roestbende op het forum, het reflecteert ook allemaal wel de economische onzekerheid wereldwijd.
    Het is niets anders dan een laveloze bende.
    Ik heb niet de indruk dat de recessie voorbij is zo als ons rariteitenkabinet ons wil laten geloven.

    Gisteravond was ik ook nog bij een maat van mij en we bespraken wat er toch in vredesnaam allemaal aan de hand is in de wereld, je word er gewoonweg niet vrolijk van.
    Gelukkig had hij de nodige blikken halve liters Bavaria uit de aanbieding ingekocht en dus moet je alles met een gezonde dosis lachgas lezen.

    Ik zag dat hij een flacon Orange Gas, Ruimt Op, Roundup op de tuintafel had staan.
    Ik zei nog, doe dat spul weg, je wordt er namelijk knettergek van.
    Gasten van Goldman Sachs die hun klanten niet voldoende bedriegen krijgen namelijk een scheutje in hun koffie toe gedient om van ze af te komen.
    Vandaag het nieuws dat Bayer hun over wil nemen, ik geloof er helemaal niets van, de Rockefellers zullen dit nooit accepteren, ze geven de Duitsers een dikke neus en zeggen met droge ogen dat ze zelf aan het gas kunnen.

    Zwarte magie of niet, het getal 666 is the number of the beast, reken het maar eens na met de letters van Monsanto.

    Mario de uitverkorene van G. Zak heeft de rentes tot onder het nulpunt verlaagt, prima toch, of juist niet?
    Het is een Schwalbe om de Grieken te redden, de daders die ze de Euro ingesluisd hebben onder valse voorwendselen hebben hun geld terug inclusief woekerrente.
    Wij als burgers staan momenteel garant voor de terugbetaling en zijn hoofdelijk verantwoordelijk, je bent toch niet goed bij je hoofd als je dit als een mak schaap pikt.

    Wat is het vervolg in de Noord-Zuid route, juist, onze pensioenen zullen onder controle van de Eurofielen in Brussel komen en er zal t.z.t. een flinke greep in de kas gedaan worden.
    De AOW zal de volgende zijn, deze zal ook afgestempeld worden.

    Zelfs de Paus is niet te vertrouwen, hij weet gewoon dat het Vaticaan t.z.t. overgenomen gaat worden door de Sisi-gansters en dat er Haat-Imans op de consul gaan zullen preken.
    Niet meer te vertellen in eigen huis, alle vrouwen aan de hoofddoek en als alleenrecht nog het aanrecht.

    Ondertussen zijn er de nodige blikken bier geleegd en de stemming komt er goed in.
    We brainstormen weer verder en komen tot de conclusie dat over ongeveer 20 jaar ons welstandsniveau gelijk zijn met die van een Pool.

    Nu worden we weer bang gemaakt met de gevolgen van een Brexit.
    Ik krijg dan het Zwitserleven gevoel, hun hebben vorig jaar niet voor niets de CHF losgekoppeld van de Euro, er was even een flinke wegtrekker maar de zaak is snel gestabiliseerd, waarom, gewoon omdat het leven en de handel gewoon doorgaat.
    Hoor maar eens hoe de Zwitser over de Euro spreken, ze snappen nog steeds niet dat deze nog niet als een zeepbel uitééngespat is, deze informatievoorziening wordt ons door de media verzwegen.

    De geheime Bilderberg Conferentie is er weer over iets dan een maand, de witte boorden Illuminatie komt er weer samen, bekijk de lijst met genodigden en verbaas je nergens meer over.

    In de Middeleeuwen had je ook kasteelheren en slaven, de geschiedenis zal zich herhalen wanneer we niet massaal in protest zullen komen.

    En toen was het bier op.

    Droom allemaal maar lekker verder.

    www.youtube.com/watch?v=Qr8g4d6gxZ8
  4. [verwijderd] 12 mei 2016 22:51
    quote:

    debo schreef op 12 mei 2016 19:42:

    [...]Echt Sabine, iedere keer als ik die 100K op jouw rekening zie staan denk ik daar een blonde bimbo bij met maatje 36 en een C-cup, met jarretelles, zonder string die komt aanscheuren in een 997S en me uitnodigt om een ritje door de lavendelvelden in de Provence te maken. En dan krijg ik me toch een erectie!
    To ease your troubled mind a bit...

    (DISCLAIMER= heb geen problemen met mensen die aan overgewicht lijden, of met mannen of vrouwen die zich als vrouw of man voordoen.)
  5. [verwijderd] 12 mei 2016 23:12
    Even terug OT die olie stijging is weer pure waan.
    02 juni OPEC meeting Wenen dacht ik, zal spannend worden, 40 of 50 dollar per vat zal mij veel geld besparen of kosten voor mijn rondreis door Z-O Europa.
    Besparen is altijd leuk.
    Als ik mezelf niet te pletter rijd op die slechte wegen daar, of door een wild beest aangereden wordt kan het best een leuke vakantie worden.
    Het voordeel van een 2 tonner is dat er genoeg metaal rondom mij aanwezig is, nadeel is dat dat kreng 1 op 6 rijd.
  6. [verwijderd] 13 mei 2016 00:35
    Tsjahh ... wie is dat ook al weer ..... nou nou ... ff zoeken .... ooohhhh ja ... Pal toch .... was dat niet die drietachtiger ?? Ach ... je nachtelijke uurtjes zijn de beste ... wat verheug ik me weer op ....
    Onhandig he, niet kunnen controleren mbv cijfertjes en print screens .....
  7. Henri-Trader-Zonder-Trades 13 mei 2016 01:32
    quote:

    Volle Kracht schreef op 13 mei 2016 00:35:

    Tsjahh ... wie is dat ook al weer ..... nou nou ... ff zoeken .... ooohhhh ja ... Pal toch .... was dat niet die drietachtiger ?? Ach ... je nachtelijke uurtjes zijn de beste ... wat verheug ik me weer op ....
    Onhandig he, niet kunnen controleren mbv cijfertjes en print screens .....
    Onder welke naam is PaL hier tegenwoordig, weet je dat Volle Kracht? En waar is Beta gebleven?? En waarom plaatst die sympathieke AEX Rally hier zijn S&P updates niet meer?
366 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links