Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Tijdelijke onderbreking

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

321 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2016 17:50
    quote:

    evert2908 schreef op 25 april 2016 17:31:

    [...]

    excuses :D
    maar alex post dan ook zoveel vandaag :p soms monoloog van 4 posts onder elkaar ;) krijg je nog een extra abtje van me.

    ps: unilver kan leent gratis geld, en de dow jones gaat na sluiting europa terug in het groen ;)
    Dat lag niet aan mij dat lag aan jullie. Jullie zaten allemaal op het technische andere forum LOL..Wellicht moesten de wonden gelikt worden?

    Heb jij al eens een real time post laten zien Evert Ten Napel?
    Nee he?
  2. [verwijderd] 25 april 2016 17:52
    quote:

    evert2908 schreef op 25 april 2016 17:50:

    mooi expert :D ik zou hart-ritme-stoornissen krijgen bij dergelijke aantallen, maar ja, wat voor mij 50€ is, is voor jou misschien maar 5€.
    vergeet je winst van het leven niet te gebruiken hé, geld is maar waard wat je ermee doet hé, het krijgt mij waarde wanneer je het terug uitgeeft. tip: flynous, secret flying, skyscanner ;)
    dat laatste is helemaal waar !

    Ciao
  3. [verwijderd] 25 april 2016 17:54
    quote:

    Alex XNL schreef op 25 april 2016 17:50:

    [...]

    Dat lag niet aan mij dat lag aan jullie. Jullie zaten allemaal op het technische andere forum LOL..Wellicht moesten de wonden gelikt worden?

    Heb jij al eens een real time post laten zien Evert Ten Napel?
    Nee he?

    kan maar posten als ik wat doe hé !
    zit nog altijd met mn probleem zoals in een lange post uitgelegd vorige week, of langer... ik ben een visser, maar ze bijten niet...
    aan een screenshot met annulaties heb je niets denk ik? wil ik anders wel posten, maar ja, brengt niet veel vissen in het mandje. ik heb een angst te pakken gekregen, en hoop elke dag deze te overwinnen! ik ben een schijtluis die niet meer durft handelen, omdat ik het vertrouwen kwijt ben in de markt! met name door draken en janetten
  4. [verwijderd] 25 april 2016 17:57
    quote:

    evert2908 schreef op 25 april 2016 17:54:

    [...]

    kan maar posten als ik wat doe hé !
    zit nog altijd met mn probleem zoals in een lange post uitgelegd vorige week, of langer... ik ben een visser, maar ze bijten niet...
    aan een screenshot met annulaties heb je niets denk ik? wil ik anders wel posten, maar ja, brengt niet veel vissen in het mandje. ik heb een angst te pakken gekregen, en hoop elke dag deze te overwinnen! ik ben een schijtluis die niet meer durft handelen, omdat ik het vertrouwen kwijt ben in de markt! met name door draken en janetten
    Oke, openhartig...
    Heb je verder helemaal geen aandelen of obligaties in porto?
  5. [verwijderd] 25 april 2016 18:02
    wou plaatje toevoegen, maar mocht niet, error, nog eens proberen dan, maar je hebt er echt geen zak aan!

    ik heb nog option nv staan, al jaren, met een verlies van 80% ofzo, is nog 100 euro waard, verkopen kost me teveel transactiekosten bij binck.

    heb/had ook nog 2e porti die ik "beheer" voor iemand, maar dan enkel met aandelen, maar ook hier ik heb 90% van de posities verkocht (met winst) en geld terug laten storten naar de bankrekening, voor mezelf verdien ik zo goed als niets, voor een ander blijkbaar wel... maar dit ben ik ook gestopt nu, wegens te jaloers :D en deed dit gratis. (familie)
  6. [verwijderd] 25 april 2016 18:02
    Voor Schalke; (Ik ben geen longer in Binckbank ben juist erg voorzichtig geweest. Niet bijgekocht bij deze afstraffing. Binck is 2% van mijn porto)

    BinckBank ziet geen heil in prijsoorlog met Degiro

    CEO zet liever in op innovatie.

    BinckBank ziet geen heil in een prijsoorlog om marktaandeel terug te winnen in de online brokermarkt, maar investeert liever in nieuwe producten, zoals een Europees platform voor sparen. Dit zei Binck maandag in een toelichting op de kwartaalcijfers.
    "Als transacties een commodity worden, moet je nieuwe plannen maken", zei bestuursvoorzitter Vincent Germyns van BinckBank maandag tegenover analisten in een toelichting op de nieuwe strategie van de online broker en vermogensbeheerder.
    Binck werd in het afgelopen kwartaal voor het eerst voorbijgestreefd door de Nederlandse concurrent Degiro, dat vorig week 2,2 miljoen transacties kon melden, terwijl BinckBank in de eerste drie maanden van dit jaar bleef steken op 2,1 miljoen stuks.
    Het aantal transacties dat Binck verwerkte, was een tegenvaller voor analisten, nadat BinckBank een jaar eerder nog 2,7 miljoen transacties de revue zag passeren. De consensus hield rekening met een forse daling van het aantal transacties, maar lag met 2,2 miljoen stuks wel hoger dan de 2,1 miljoen die het uiteindelijk werd.
    Concurrent Degiro biedt veel lagere tarieven aan dat Binck. Naar eigen zeggen kunnen klanten van Degiro gemiddeld 80 procent besparen op hun transactie-kosten.
    CEO Germyns van Binck zei geen brede verlaging van tarieven te overwegen, om de concurrentie bij te blijven, hoewel tactische tariefsverlagingen voor specifieke producten zoals het beleggingsfondsenplatform FundCoach wel een optie zijn.
    Germyns wees op de Franse rivaal Bourse Direct, dat vorig jaar weliswaar 4,7 miljoen transacties verwerkte, maar door de prijsoorlog slechts 2,9 miljoen euro winst maakte. "Een race naar nul gaat niet werken", zei de topman.
    De komende twee jaar zijn overgangsjaren naar het nieuwe Binck, dat een Europees platform ontwikkelt voor spaarrekeningen en ook nieuwe klanten wil aantrekken met verder versimpelde doe-het-zelf platforms voor aandelen en trackers.
    De CEO zei "vol vertrouwen te zijn" dat het nieuwe Binck binnen vijf jaar even winstgevend kan zijn als in 2009, toen de aangepaste winst van het bedrijf piekte op 78 miljoen euro. "We hopen dat analisten onze toekomstplannen hoger gaan waarderen. Dit is de toekomst van BinckBank."
    Duitse fintech-bedrijven zoals Raisin en Savedo hebben volgens Germyns al laten zien dat er veel potentieel is voor Europese spaarplatforms. Waar deze aanbieders volgens hem vooral hogere spaarrente willen bieden, gaat het bij Binck in eerste instantie om het bieden van veiligheid voor klanten. Daarom focust Binck op spaarproducten van West-Europese banken die vallen onder het Europese depositogarantiestelsel "en niet bijvoorbeeld op Hongaarse of Bulgaarse banken."
    De nettowinst van BinckBank kelderde in het eerste kwartaal met 80 procent, van bijna 10 miljoen euro tot 2 miljoen euro, door een combinatie van lagere transactievolumes en een lagere omzet per transactie. Analisten van KBC Securities en SNS Securities verlaagden hun koersdoelen voor Binck, terwijl ook ING sprak van teleurstellende cijfers.
    Het aandeel verloor maandagmiddag 15 procent, tot 5,52 euro.
    De lagere handelsvolumes zijn volgens financieel directeur Evert Kooistra van BinckBank een trend sinds augustus 2015. Klanten zijn volgens de CFO voorzichtiger door de moeilijke marktomstandigheden en doen kleinere transacties, waardoor de omzet per transactie daalt. Ook zijn nieuwe klanten minder actief. Bestuursvoorzitter Germyns voegde daaraan toe dat het in het tweede kwartaal tot nu toe niet significant beter gaat met de handelsvolumes.
    In Nederland daalde het aantal transacties in het eerste kwartaal met 21 procent tot 1,5 miljoen stuks, terwijl de operationele winst met 36 procent daalde. In België daalde het aantal transacties met 36 procent en de winst zelfs met 66 procent, waarbij de negatieve gevolgen van een nieuwe 'speculatietaks' hard werden gevoeld. Volgens Germyns zijn Belgische beleggers in verwarring gebracht door de nieuwe belasting en houden ze daarom maar vast aan hun bestaande posities.
    In Frankrijk, waar zoals gezegd een prijsoorlog woedde, verdampte de winst bijna geheel, tot 0,2 miljoen euro terwijl de volumes met 28 procent afnamen. Italië toonde wel groei, maar was nog steeds verlieslatend.
    Het plan om een hoger rendement uit herbelegde spaargelden van klanten te halen, door hypotheken te verstrekken, kwam langzaam op gang. Binck heeft sinds het begin van het jaar voor 2,4 miljoen euro aan hypotheken gefinancierd, tegen een rente van gemiddeld 2,1 procent, met nog eens 17 miljoen in de pijplijn.
    Het doel van 500 miljoen euro dit jaar zal waarschijnlijk niet gehaald worden, erkende financieel directeur Kooistra, tenzij de partner waar BinckBank mee samenwerkt het tempo fors weet op te voeren. Ook Binck zelf kijkt naar alternatieven om de productie van hypotheken te versnellen, waaronder de aankoop van bestaande hypotheekportefeuilles, zei de CFO.

    Update: om extra informatie en commentaar toe te voegen.

    Door ABM Financial News. Info@abmfn.nl: +31(0)20-26 28 999

    (END) Dow Jones Newswires
    April 25, 2016 09:01 ET (13:01 GMT)
  7. [verwijderd] 25 april 2016 18:16
    quote:

    Schalke 04 schreef op 25 april 2016 18:09:

    Hoi Alex, je kunt als Binck innoveren en doen wat je wilt.
    Als de concurrent 80% goedkoper is ben je volstrekt kansloos.
    Ga jij voor een euro per liter tanken bij een innoverend tankstation
    terwijl je een straatje verderop voor 20 cent per liter kunt tanken?
    Mee eens. Maar Alex heeft ook nog 1.6 miljard beheerd vermogen en men gaat zich richten op de spaarmarkt.

    Het traditionele overleven op alleen provisie van orders dat is inderdaad verleden tijd. Er komen interessante en uitdagende maanden aan voor Binckbank. Toch is de lay out van de website (en dan met name bij Alex) voor mij goud en stap ik daarom al niet over. Kijk een paar K bij de giro zetten en wat spielerij dat is leuk maar een grote som daar neer zetten? Nee, daar begin ik iig niet aan. Maar ieder zijn mening he:)

    Ben pleite..

    gr

  8. [verwijderd] 25 april 2016 18:17
    quote:

    Schalke 04 schreef op 25 april 2016 18:09:

    Hoi Alex, je kunt als Binck innoveren en doen wat je wilt.
    Als de concurrent 80% goedkoper is ben je volstrekt kansloos.
    Ga jij voor een euro per liter tanken bij een innoverend tankstation
    terwijl je een straatje verderop voor 20 cent per liter kunt tanken?
    ik tank blijkbaar nog aan 1 euro, maar tanken is al lang gelden, zoals vorige bijlage kan bevestigen.
    Ben wel al eens gaan kijken naar het andere tankstation, en overweeg om me daar een klantenkaart aan te schaffen, moet alleen nog mn credits overzetten van station 1 naar station 2... jammer voor binck!
    ps: toen ik vroeger rekening bij binck opende, kreeg ik voor mn verjaardag een fles wijn, in een mooi houten bakje, bij De giro kan ik niets verwachten zeker? (al zie ik laatste jaren niets meer komen van binck)
  9. [verwijderd] 25 april 2016 18:41
    quote:

    Schalke 04 schreef op 25 april 2016 18:09:

    Hoi Alex, je kunt als Binck innoveren en doen wat je wilt.
    Als de concurrent 80% goedkoper is ben je volstrekt kansloos.
    Ga jij voor een euro per liter tanken bij een innoverend tankstation
    terwijl je een straatje verderop voor 20 cent per liter kunt tanken?
    Ik heb beide als broker, maar handel eigenlijk alleen via Binck. De mogelijkheden van ProTrader zijn gewoon beter en duidelijker. Garantieregelingen zijn ook beter, daar betaal je dan ook voor. Maar ik vraag me wel af of Binck dit zo kan volhouden. Het lijkt me dat ze offensief gaan worden tav de tarieven. Duurder is niet erg maar het verschil kan niet te groot worden.
  10. Schalke 04 25 april 2016 18:51
    quote:

    evert2908 schreef op 25 april 2016 18:17:

    [...]

    ik tank blijkbaar nog aan 1 euro, maar tanken is al lang gelden, zoals vorige bijlage kan bevestigen.
    Ben wel al eens gaan kijken naar het andere tankstation, en overweeg om me daar een klantenkaart aan te schaffen, moet alleen nog mn credits overzetten van station 1 naar station 2... jammer voor binck!
    ps: toen ik vroeger rekening bij binck opende, kreeg ik voor mn verjaardag een fles wijn, in een mooi houten bakje, bij De giro kan ik niets verwachten zeker? (al zie ik laatste jaren niets meer komen van binck)
    Als je 5 x zo duur bent als de concurrent zou ik ook een
    flesje wijn van euro 5 versturen. Je betaalt er dan wel 500 later.
    Mij scheelt de overstap EUR 6.000 per jaar, is toch ieder jaar een
    mooie Cubareis met mijn vrouw.
321 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links