Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell komt met vrijwillige vertrekregeling

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:06 Bloomberg: Shell in gesprek over belang in LNG Abu Dhabi National Oil
  2. 03 apr Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 april 2016 12:31
    Veelal laag bij de grond commentaar, geen verdere reactie daarop.

    Shell kan eenvoudigweg niet anders, dit zat er al heel lang aan te komen. Of de aantallen van deze 'vrijwillige' ontslagronde (inderdaad, de zoveelste in de laatste 26 jaar) nu wel of niet juist zijn doet niet ter zake; het globale activiteitenniveau op zowel exploratie- als productiegebied is voor alle olie- en gasmaatschappijen dermate gedaald dat dit wel een weerslag móest krijgen op het personeelsaantal. Globaal, wereldwijd dus, maar de Shell medewerkers (o.a. werkzaam bij de NAM) krijgen er ook mee te maken. Zelf denk ik dat Shell CEO Ben van Beurden zodanig schoon schip wil maken dat hij (of zijn opvolger) over een paar jaar niet opnieuw met een verhaal over personeelsreductie hoeft te komen. Voor de goede verstaander: vrijwillig in de context die Shell bedoelt (als dat al als zodanig naar buiten gebracht is, dat weet ik niet) betekent niets anders dan dat personeel de kans krijgt op een fatsoenlijke manier de maatschappij te verlaten; fatsoenlijk betekent niet: schop onder de kont en wegwezen, maar met égard, gebruik makend van de zeer redelijke financiële afvloeiingsregeling. Dat neemt echter niet weg dat, vrijwillig of niet, het voor ieder Shell personeelslid dat nu gaat vertrekken, bijzonder zuur zal zijn!
  2. forum rang 6 Ronald Engels 20 april 2016 14:23
    Shell is een pracht bedrijf met fantastische competenties en enorme kennis en vaardigheden, Nederlanders kunnen zeer veel leren van Shell, zeker de Groenen en Politici die slechts elkaar naar de mond kunnen praten, zonder zich over alle zeer belangrijke financiele konsequenties, gevolgd door bankroet te bekommeren.

    Shell zorgt voor economische groei, onze Groenen en Politici zorgen voor vernietiging van de economie, voor geldverspilling en dus meer schulden en voor zeer onverstandige milieubesluiten.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

SHELL PLC

33,905 15:10
-0,010 -0,03%
Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links