Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Bodem gezet?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

338 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. De sjaak 4 april 2016 09:11
    quote:

    Alex XNL schreef op 4 april 2016 09:08:

    [...]

    Poetin weer lekker in het nieuws he. Kliek rond hem is inderdaad voorbeeldig volk. En zeg niet dat het is om hem in kwaad licht te zetten want Messi werd ook genoemd.
    Poetin is maar een kleine jongen als je dat vergelijkt met het "onzichtbare" volk dat achter o.a. de Bilderberggroep zit....
  2. [verwijderd] 4 april 2016 09:16
    quote:

    Alex XNL schreef op 4 april 2016 09:08:

    [...]

    Poetin weer lekker in het nieuws he. Kliek rond hem is inderdaad voorbeeldig volk. En zeg niet dat het is om hem in kwaad licht te zetten want Messi werd ook genoemd.
    ik weet het allemaal niet. maar voorlopig ben ik blij dat ik mijn calletje weer terug heb. had hem gegeven op 1.55. nu net terug op 1.45. was wat overmoedigd vrijdag. nu maar ff verder kijken. positie rustig. maar die ene call zat mij niet lekker. :) Zoals je weet speel ik het klein maar zelfs klein kan al heel wat geld kosten.
  3. [verwijderd] 4 april 2016 09:19
    soms met al die politieke beslommeringen zou ik wel eens willen weten hoe dignen nu precies zitten daar het hele gebeuren zich maar afspeelt over de ruggen van het gewone volk. zoals ik dus. beetje moe van daar niemand ellende wilt. buiten dat word ik ook niet goed van al die zakkenvullerij. wat moet je in godesnaam met 100 miljoen of zoiets?
  4. De sjaak 4 april 2016 09:22
    quote:

    retsok schreef op 4 april 2016 09:15:

    senp

    This is moving up like an exhaustion with a very fast move historically and has nothing to do with the economy. The first quarter earnings for the S&P 500 companies fell 9.6% while the stock index showed one of the largest moves up in history. So the street must be expecting 2Q earning to grow geometrically. I wonder how much the “buy backs” have improved the earnings.
    it's the buybachs, stupid....Senp 500 keert momenteel meer uit aan de aandeelhouders (div/buybacks) dan er aan winsten binnenkomt. Zal dan ook vast goed blijven gaan in de toekomst. Ze lenen zich suf om dit soort geintjes vol te houden en daarom kan Yellen de rente niet verhogen....Hebben ze haar toch mooi bij de spreekwoordelijke ballen. Heb ik het niet eens over de enorme bedragen aan Goodwill (gevolg van de enorme M&A bubbel) die op de balansen van veel bedrijven staan waardoor de cijfers beter zijn dan ze lijken. Ervaring leert dat hier nog voor honderden miljarden zal moeten worden afgeschreven...Dat gaat zeker nog pijn doen in de toekomst.
338 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links