Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 26,900 25 apr 2024 14:19
  • -0,220 (-0,81%) Dagrange 26,740 - 26,980
  • 30.750 Gem. (3M) 80,8K

Galapagos maart 2016

4.062 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 204 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bonzai1 14 maart 2016 23:11
    quote:

    BiostockAddict schreef op 14 maart 2016 23:00:

    [...]

    In het Land der Blinden is Eénoog koning.
    Ik stel voor dat we het hierbij laten, beste vriend. Kwestie van idd niet in kinderachtigheid te vervallen. Ik heb mijn mening geuit en meer moest het niet zijn.
    Veel plezier in je twistjes met anderen.
  2. [verwijderd] 14 maart 2016 23:35
    quote:

    Bonzai1 schreef op 14 maart 2016 23:11:

    [...]
    Ik stel voor dat we het hierbij laten, beste vriend. Kwestie van idd niet in kinderachtigheid te vervallen. Ik heb mijn mening geuit en meer moest het niet zijn.

    Dat doen er wel meer hier ja, hun mening uiten over alles en iedereen, maar owee als iemand daarop durft reageren met een mening die niet met de hunne strookt.

    En noem me geen vriend. Ik ben niet uw vriend en zeker niet uw beste. Ik hoef geen 'vrienden' op een anoniem beleggersforum. Ik heb voldoende vrienden in het echte leven.
  3. [verwijderd] 14 maart 2016 23:58
    Onvoorstelbaar toch. Waar gaat dit eindigen?

    Ik word hier de les gespeld door een egeltroll die hier alles volspamd omdat ik iemand een inhoudelijk antwoord geef op een inhoudelijke vraag over Galapagos nog wel (over TA).

    Mijnheer vindt TA maar niets dus ik moet mijn klep maar toehouden en geen antwoord meer geven als
    Iemand een vraag stelt die mijnheer niet aanstaat!? Nu gaan de trollen al beslissen welke inhoudelijke vragen er nog gesteld mogen worden.

    Onvoorstelbaar. Get a life !
  4. [verwijderd] 15 maart 2016 00:21
    on-topic:
    Ondertussen helaas nog steeds geen verdere meldingen i.v.m grote verkoop J&J : www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?acti...

    Wellicht dat hier verandering in komt wanneer update van CF wordt bekend gemaakt, en wellicht dat abbvie hier gelijk gebruik van wilt maken door ook nog wat extra aandeeltjes glpg te bij te kopen van J&J, of zou dit juist totaal niet het geval zijn omdat ze weten dat GILEAD toch altijd de overhand zal blijven houden?

    (wellicht optioneel en heel erg speculatief maar misschien dat iemand het weet: Wat zijn de mogelijkheden dat Abbvie door gaat met Triple combo samen met GLPG, en hiervoor hun CF deal uiteindelijk afkopen. Daarmee bedoel ik: is het mogelijk dat abbvie uiteindelijk alleen de potentiator en corrector van de triple combo op gaat kopen om zo hun royalties niet te hoeven betalen, en zou dit gunstig zijn voor glpg? Wat zou dit dan doen met abbvie hun positie/ belang in glpg, dan verdwijnt dat nietwaar?)

    zoals gezegd, ik weet dat royalties ongeveer tussen de 12-20% liggen voor de triple combo, maar weet niet hoeveel uiteindelijke milestones er nog gaan komen, en hoeveel de verwachte omzet gaat zijn/ winst gaat zijn voor deze triple combo. (zal wellicht ook aan concurrentie VERTEX liggen)
    wellicht dat Pe26 hier wat meer over kan zeggen, of andere inhoudelijke posters?
    alvast bedankt
    T
  5. tonneke 15 maart 2016 01:06
    Welterusten en bedankt voor het lachen, goeie god waar gaat het over, je kan verstand van bio hebben of niet het belangrijkste is toch dat de koers omhoog gaat denk ik zelf, of je nou 10K aandelen hebt of net als ik 150 daar gaat het toch niet om, als je echt alles leest dan zitten we hier toch alleen maar elkaar te vertellen dat het wel goed komt met Glpg en soms lijkt het wel of we elkaar maar op staan te jutten om maar niet te verkopen omdat er goed nieuws aan zit te komen en dan kan je verstand hebben van de pipeline van Glpg en hoopvol schrijven de koers doet wat hij moet doen, als je het aandeel helemaal niets vind zoek dan een ander forum op, of iemand nou gekheid maakt of niet de koers gaat daar echt niet van stijgen of dalen dus wat maakt het toch allemaal uit, als alle aandeelhouders die geen verstand van Glpg hebben maar alleen dit aandeel hebben voor de winst zijn ze hetzelfde als de aandeelhouders die er wel verstand van hebben je krijgt geen cent meer en als diegene die er geen verstand van hebben hun aandelen zouden verkopen daalt de koers enorm volgens mij, we hebben elkaar gewoon nodig maar volgens mij heeft iedereen het veelste goed en kunnen niets meer delen bv humor en kennis van zaken, het moet gewoon samen kunnen volgens mij.
  6. forum rang 4 egeltjemetstekel 15 maart 2016 07:27
    quote:

    Bonzai1 schreef op 15 maart 2016 07:20:

    Als ik het goed kan inschatten, verwacht ik dat een eerste boost er zou moeten komen door een aangepaste deal met Abvvie in de loop van de volgende paar weken? Immers, nieuwe resultaten studies pas verwacht tegen eind april, dacht ik?
    Volgens mij is je verwachting juist
    Echter totdat de desbetreffende PB's gepubliceerd zijn staat er nog geen datum vast.
  7. forum rang 4 egeltjemetstekel 15 maart 2016 08:03
    quote:

    Bonzai1 schreef op 15 maart 2016 07:48:

    Zolang zullen we, denk ik rond de 40e blijven hangen. Tenzij jet sentiment weer ens anders beslist. Ik moet toegeven dat het jeukt om mijn 'oorlogsreserve' aan te spreken en nu al bij te kopen. Maar doe het voorlopig niet. Karakter of domweg dom?
    het is je eigen afweging en zegt niks over dom of niet dom, karakter kun je het wel opgooien denk ik...
    Maar doet dat er toe? Neem je beslissingen maar weloverwogen en dus niet op basis van dingen die nog niet bekend zijn, maar nogmaals: het is je eigen afweging!
  8. [verwijderd] 15 maart 2016 10:13
    Wat er nu aan de hand is? Niets en dat is voor sommigen lastig. De koersvorming wordt meer en meer bepaald door korte termijn. Nadat velen vorig jaar op de trein zijn gesprongen, valt het wellicht wat tegen dat Rome vervolgens niet in een dag wordt gebouwd (en Keulen evenmin). Maar er is geen indicatie dat bouw tegen valt. Er is gewoon even geen nieuws. En dat is ook nog conform verwachting. Volgende maand beter, tot die tijd op de plaats rust.
  9. _Giulietta_ 15 maart 2016 10:19
    Sinds Donderdag niet online geweest, waar ik voorheen een pagina of 25 (bij nieuws 50) moest doorworstelen zojuist enkel 13, deze 13 gingen voor 90% over wat hier wel of niet geschreven zou mogen/moeten worden en deze discussie zal nog wel even door blijven gaan totdat we weer een PB krijgen.

    Zodra er een PB is - en laten we er vanuit gaan dat dit een positief bericht zal zijn met idem koersreactie - krijgen we ongetwijfeld weer een goede stemming en weer voldoende GLPG gerelateerde stof om over te discussiëren en fantaseren. Tot die zal het hier voor de één wat saai zijn en voor de ander de rust een verademing. Vervolgens kunnen we hopelijk daarna weer terug van waar we kwamen, met een betere balans, dat wel.
4.062 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 204 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links