Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX opent in de plus

Lees over dit aandeel ook

  1. 17:57 AEX lager gesloten na tegenvallers uit VS
  2. 10:59 Adyen drukt op AEX 1

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 2 maart 2016 08:52
    Vandaag nog beetje stijgen, vrijdag 430(even afkoelen) Dan is het wachten op Draghi. Hoeveel gratis geld gaat er de markt in? Wellicht scherpe stijging, totdat iedereen wakker wordt. Ook de geldverstrekkers. Sprookjes komen nooit uit. Daarna richten we ons op de Fundamentals. En krijgen we weer een reële economische waardering.Het is dan al bijna 2017
  2. GassenGassenGassen 2 maart 2016 23:47
    Over China en CNN berichtgeving: stuk in Volkskrant vandaag over werkeloosheid in China, zombiefabrieken en een aantal andere zaken. Is wel even schrikken, zitten daar echt met een probleem waarbij ik niet zie hoe ze dat gaan oplossen, zeker niet op korte termijn.

    In zelfde krant, ook vandaag, een beeld van 'spullenmoeheid' bij de consument van nu,niet meer alles willen hebben en dus niet kopen, maar wel zonder blikken of blozen regelmatig 6 Euro voor een glas Chardonnay op een terras. Geeft ook te denken.
    Investeren in drank dus. Zie je ook op beurs: alle food/drank aandelen doen het goed Unilever, Wessanen, Sligro, Heineken, Ahold
  3. GassenGassenGassen 2 maart 2016 23:58
    Tot nu waren kwartaalcijfers goed (behalve grondstoffensector), en ik ben heel benieuwd of dat in 2016 zo zal blijven. Q1 waarschijnlijk wel, maar verder in het jaar. I don't know, onderbuikgevoel zegt dat het her en der gaat haperen, waarbij ook het aantal winstwaarschuwingen zal toenemen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links