Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,877 19 apr 2024 10:15
  • +0,008 (+0,98%) Dagrange 0,869 - 0,884
  • 2.112.341 Gem. (3M) 6,9M

Op naar 1 euro

15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 550 551 552 553 554 ... 798 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 februari 2016 22:50

    Ik vind het nieuws van gisteren erg fraai, niet alleen omdat patiënten niet meer een konijnen-allergietest hoeven te doen (kan toch wat lastig voor sommige mensen zijn), maar vooral omdat Pharming voor Ruconest een positief advies voor jongeren tot 18 jaar heeft gekregen. Dat betekent volgens mij dat ook andere (oudere) patiënten gemakkelijker voor Ruconest gaan kiezen, vanwege de wetenschap dat ook jongeren dit medicijn wordt aanbevolen, dús heel veilig is. Bovendien hoeft nu de allergietest niet meer worden gedaan (deze voorwaarde wordt uit het label en bijsluiter gehaald). Die allergietest was misschien toch een kleine drempel voor mensen. Volgens mij zal dit positief advies voor gebruik door jongeren dus sowieso positieve gevolgen hebben voor de omzet van Ruconest. Artsen en (oudere) patiënten stappen nu nóg makkelijker van bloedplasma-gerelateerde medicijnen over op Ruconest.
    Daarnaast lopen het onderzoek voor jonge kinderen van 2 tot 13 jaar en het onderzoek naar profylactisch gebruik van Ruconest ook nog. Wanneer Ruconest hier ook voor goedgekeurd wordt, dan kan Ruconest toch een mooi deel van de HAE-patiënten van Shire afsnoepen.
    De groep "jongeren" lijkt dus heel beperkt, maar sleept misschien toch ook oudere jongeren over de streep.
  2. [verwijderd] 27 februari 2016 23:34
    quote:

    papaji schreef op 27 februari 2016 18:02:

    [...]

    I rest my case. Jouw kennis komt van wikipedia.

    Voor alle andere bezoekers, indien u meer wil weten omtrent IP en Patenten van Pharming kunt u bij het draadje Pharming facts een heleboel interessante info vinden (zo maar een gok, maar misschien meer dan op wiki?), maar als u geen omwegen wenst, ga dan gewoon naar de site van Pharming. Kunt u alles terugvinden.

    zomaar een greep uit de beschikbare info op de site van Pharming als je wat moeite doet:

    Key Facts on Patent Portfolio
    Pharming has acquired 57 issued patents, including 19 in the US as well as several pending patent applications of PPL Therapeutics.

    In the field of transgenic technology, Pharming’s portfolio includes the following IP:

    Generation and use of transgenic cattle
    Milk specific expression in transgenic animals
    Animals carrying large transgenes (> 50kb)
    Purification of biopharmaceuticals from milk
    Structure and design of transgenes for high level production
    Fusion proteins for high level expression
    Generation of animals using nuclear transfer technology
    Oocyte activation for nuclear transfer
    Transgenic antibody production
    Sperm mediated gene transfer

    En laat er geen misverstand over bestaan, en ik zal het met hoofdletters en dikgedrukt neerschrijven:

    350 MILJOEN IS EEN HEEEEEEL CONSERVATIEVE FAIR MARKET VALUE VOOR HET BOVENSTAANDE


    Al HELEMAAL als je je realiseert dat PHarming al 1 medicijn met succes naar de markt heeft gebracht, THIS IS NO SMALL FEAT. Er zijn biotechs die de laatste jaren gebaseerd op verwachtingen (gebakken lucht) een VEEELVOUD van die 350 miljoen hebben opgebracht

    Als er al ooit een overname van Pharming ter spake zou komen, zal ik als aandeelhouder geen genoegen nemen met welk bod dan ook van ONDER DE 10 BILJOEN EURO, en Slijmen waarschijnlijk ook niet.

    Nou, weet iedereen meteen waarop ik Pharming waardeer :D
    oh rats, dat wist iedereen al

    "350 miljoen euro fair value voor de IP", schudt Papaji met hoofdletters uit de losse mouw en vraagt zich niet af waarom al die jaren nog geen farmaceut dit ogenschijnlijk meer dan lucratieve hapje dan niet snel genomen heeft.
    Het antwoord is simpel: de markt vindt gewoon dat de IP by far geen 350 miljoen waard. Ook Pharming zelf zal dit desgevraagd niet vinden.

    En verderop maakt Papaji het nog bonter: "Als er al ooit een overname van Pharming ter spake zou komen, zal ik als aandeelhouder geen genoegen nemen met welk bod dan ook van ONDER DE 10 BILJOEN EURO...."

    Aandeelhouder Papaji zal geen genoegen nemen met een bod onder de 10 biljoen of te wel 10.000 miljard euro....
    De man denkt vermoedelijk dat een biljoen hetzelfde is als 1 miljard maar vriend Papaji: zelfs als jij "slechts" 10 miljard bedoelt, dan kan je met hoofdletters schreeuwen wat je wilt, er is geen serieuze belegger die denkt dat Pharming het honderdvoudige van de huidige beurswaarde van ca 100 miljoen waard is of wordt. Een corresponderende koerswaarde van ongeveer 25 euro per aandeel.
    Al drie aanbevelingen krijgt zulke zottenklap. Van een paar collega-pumpers of van onnozelen?
  3. [verwijderd] 28 februari 2016 00:45
    quote:

    zwabbertje schreef op 28 februari 2016 00:35:

    [...]Heb je een greep uit kas gehaald Denk dat ze meer in kas hebben.
    Nope, puur een berekening op basis van feitelijke cijfers, heb ik al eerder uiteen gezet. Ik heb geen zin om alles nogmaals op te zoeken dus aan jou om dat terug te zoeken op dit forum.
  4. jsj 28 februari 2016 01:43
    quote:

    Nog ff wachten schreef op 27 februari 2016 23:53:

    Maandag zit er minder dan 27 miljoen in de kas, voor rente en aflossing van de lening is nog ruim 17 miljoen nodig. Het gaat hard, heel hard.
    Je doet je naam geen eer aan zo. Hoop voor je dat je je kan veroorloven nog ff een plukje op de plank te laten liggen, over een jaar of twee wellicht mazzel.
  5. [verwijderd] 28 februari 2016 08:27
    quote:

    Beur schreef op 27 februari 2016 23:34:

    [...].... 10 miljard bedoelt, dan kan je met hoofdletters schreeuwen wat je wilt, er is geen serieuze belegger die denkt dat Pharming het honderdvoudige van de huidige beurswaarde van ca 100 miljoen waard is of wordt. Een corresponderende koerswaarde van ongeveer 25 euro per aandeel.
    Al drie aanbevelingen krijgt zulke zottenklap. Van een paar collega-pumpers of van onnozelen?
    Nederlands is my niet native, dus ja die bilion was miljard bedoeld. En voor de rest mag je vinden wat je wil, maar mijn opmerking daarover was door een roze verrekijker de verre toekomst in voor de mede LT belegger...en zo wordt dat ook gelezen, en met een dikke korrel zout genomen.

    Oh, en als je dit zottenklap vindt dan is het volgende natuurlijk helemaal van de zotte; zodra ik mijn verrekijker omdraai, dan zie ik beursnoteringen van boven de 50 euro op de borden staan bij het aandeeltje Pharming.

    We zouden ook niet op de maan zijn geweest als er nooit iemand had durven dromen.

    Maar goed dat we niet allemaal met "een hoop mazzel" de Beur"s" opgaan, want dan was het maar een trieste bedoening en leefden we in een wereld zonder geloof, hoop, dromen en visie.

    (( May I remind you: er is pas bij ons om de hoek een biotech overgenomen voor maar liefst 4,5 Miljard, een bedrag gebaseerd op gebakken lucht. Maar die mensen die dat bedrag er voor over hadden, keken toch echt heeel anders tegen de wereld aan dan de negatievelingen die je hier op het Pharming forum vinden kunt. )))
  6. [verwijderd] 28 februari 2016 08:51
    quote:

    RRR schreef op 28 februari 2016 07:36:

    Nog ff wachten vergeet altijd dat er ook nog inkomsten zijn bij een bedrijf...

    ja, en die, en de prognoses voor 2016 kunnen wel eens heel verrassend positief uitvallen de 10e aanstaande ;D en kunnen we die lening gewoon aflossen in dit boekjaar
  7. seveneleven 28 februari 2016 09:56
    quote:

    papaji schreef op 28 februari 2016 08:56:

    [...]

    ik denk, hoop, dat Sijmen voor het eerst iets gaat durven roepen over salesforecast van Ruconest
    Het zou al mooi zijn als ie roept dat 2015 met een netto positief resultaat is afgesloten. Als hij daarbij de kosten kan blijven terug dringen...
15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 550 551 552 553 554 ... 798 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links