Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 582 583 584 585 586 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 08:01
    Laatste update Aleppo. Gisteren heeft het Syrische leger met Rusland terreinwinst geboekt ten noorden van Aleppo. De strop wordt verder aangehaald. Er is nog een corridor waardoor mensen uit Aleppo kunnen vluchten maar de kans bestaat, dat Aleppo wordt ingesloten. Dat zal de kans doen vervagen op vrede, wordt gezegd.
    Assad zei in een interview , dat hij heel Syrie wil terugveroveren.
    Minister Koenders vindt het onacceptabel waarmee de Russen nu bezig zijn. Veel doden en vluchtelingen richting de grens met Turkije.
  2. forum rang 6 pietje-2005 14 februari 2016 08:44
    Koenders en onacceptabel?
    Erg definitieve uitspraak voor iemand die totaal niets te zeggen heeft, en nog politicus is ook.
    Weet hij wel waar de russen mee bezig zijn?
    Nederland is toch ook burgerslachtoffers aan het maken, toch?
    In Irak en in Syrie? Of zijn burgerslachtoffers nu wel goedgekeurd?
    Of gebruiken de nederlanders slimme bommen en goede informatie, haha.
  3. forum rang 6 Fred 62 14 februari 2016 08:53
    Dode bij vechtpartij in Zweeds asielcentrum

    LJUSNE -
    Bij een vechtpartij in een asielcentrum in Ljusne aan de oostkust van Zweden is een dode gevallen, meldt de politie zaterdag. Volgens Zweedse media waren bij de vechtpartij vier bewoners betrokken en raakte het slachtoffer gewond door een scherp voorwerp.
    De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Vorige maand werd in een Zweedse asielcentrum voor minderjarigen een 22-jarige medewerkster doodgestoken.
    In Zweden kwamen vorig jaar 163.000 asielzoekers aan. Eind vorig jaar besloot de regering het opendeurbeleid los te laten en werden ook weer grens- en identiteitscontroles ingevoerd. De regering overweegt verdere maatregelen om de instroom te beperken als dat nodig mocht zijn.

  4. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 08:53
    De Russen hebben een streep gehaald door de buitenlandse politiek van de VS in Syrie. Holderdebolder is snel een conferentie belegd in Munchen , om het tij te keren. Uiteraard werpt Koenders zich op als spreekbuis van de VS.
    Op het schaakbord wint Poetin punten erbij tot afgrijzen van de VS en het Westen.
  5. [verwijderd] 14 februari 2016 09:05

    Chiddix. De Russen zijn helemaal bang geworden van ijdeltuit Koenders. Ik heb die kerel wel eens bij het Binnenhof zien lopen. Ik dacht dat het een pauw was die nar de tuin op weg was.

    Het is toch om te gillen: THE DUTCH MINISTER KOENDERS WARNS THE RUSSIAN UNION!

    Aangezien onze defensie door de partij van Koenders de afgelopen jaren is uitgekleed, kan ons offensief richting Rusland waardevol zijn met inzet van brommers en fietsen richting Kremling zullen we ze daar wel even eens laten leren.

    Beetje probleeem is volgens de Arbowet dat onze stijders 16 uur per dag niet mogen strijden. Bovendien moet natuurlijk volgens de helemaal politiek correcte Nederlandse politiek eerst een soort bouwvergunning bij Putin worden aangevraagd.

    Ah zegt Putin na 4 maanden: doe maar. Onze stoere jongens en meisjes rukken dan vervolgens echt op en ze zien de vijand en willen schieten.
    Nee,nee zegt Commendant Joop dan! Dat kan niet zomaar!

    Volgens de privancywet en de GL motie moeten we eerst de vijand een legitimatiebewijs vragen. Eeerst dan die mannen met pistolen en dan moeten we ook nog even een zgn GL Burgercheck doen. Zijn die burgers burger?

    Jongens veel succes met deze operatie en over 4 dagen verneem ik wel hoe we deze vijand hebben bestreden!!

    Bovendien we hebben ook ons talen konon Franske Timmermans acher de hand die spreek wel 35 talen maar weet helaas niet wat inhouds te zeggen. Jos (ambitieuze junior PR) zet maar wat op papier met de zegeningen de EU voor die opgepomte linkse lulledoos.

    Groet, Jonas
  6. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 09:26
    Minister Koenders warns the Russian Union. Die durft zou je denken. Maar Koenders zegt dat, verscholen achter de grote pappa(VS). Van Baalen , dacht ook ten tijde van de Maidan opstand , dat hij een grote bek mocht opzetten tegen het Kremlin. Je hoort sindsdien vrijwel niets meer over hem.
  7. forum rang 4 New dawn 14 februari 2016 09:37
    quote:

    Vaster schreef op 14 februari 2016 00:15:

    Ik zie het verband niet met de vraag of de mens interstellaire reizen kan ondernemen.
    Jij stelde dat de mens planeten ging koloniseren. Mijn vraag was of dat binnen en of buiten het zonnestelsel zou zijn. Ik stelde dat interstellaire reizen voor de mens niet mogelijk zijn. Jij blijft het antwoord maar schuldig.
    Ik besef dat ik dit nu al tien keer heb herhaald maar dat is wel nodig bij iemand die van alles stelt maar bij doorvragen het antwoord schuldig blijft en verwijst naar citaten die niets met het oorspronkelijk door jou gestelde te maken hebben.
    Veel mensen Vaster, hebben geen idee over de afstanden in de ruimte en hebben daarbij aardse voorstellingen. Interstellair reizen is inderdaad niet mogelijk, alleen in Star Wars :)

    Het is wel mogelijk dat NASA een keer besluit om een project te starten, om een station op Mars of de maan te maken, maar dat is dan alleen op basis van onderzoek, geen kolonisatie.

    Stel dat interstellair reizen wel wil, puur hypothetisch, dat is het ook niet mogelijk voor de bemanning om contact te houden met de aarde omdat radiogolven ook ¨maar¨ met 300.000 km/sec. zich voortplanten.

    De radiovertraging tussen mars en de aarde duurt al 13 minuten, wat lastig is. De ster die het dichtst bij de aarde is, ligt op 4,2 lichtjaar. Dat maakt communicatie onmogelijk. Die afstand van 4.2 lichtjaar is extreem klein in het universum.

  8. [verwijderd] 14 februari 2016 09:53

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de opgewonden linkse redactie momenteel NUL is 0 vluchteling zelf opvangt,
    Onder voorbehuiod van bevlogen Joop van de Ende ide erg begaan was met die mensen en ruimte zat heet.eg Joopis onder voorhoud 25 vluchtelingen, is de totaalstand nog seeds NUL is 0.

    Wat was eigenlik de bedoeling van dat opgewonden DWDD-gedoe. Bron meldt. De hele reactie van DWDD heeft niet 1 vluchteling in huis mij. liijkt toch zo eesoort staatspropaganda a la :U moet iets doen, wat we zelf niet doen. Maar goed ik heb nog heel wat andere zgn Bekende Nederlanders die toen verklaarde dat het erg was en dat ze zelf wat zouden doen.

    Naast Joop met die 25 sta ikeigenlijk nog steeds op 0. Morgen zullen de Bekende Nederlanderes zigh wel melden. Ze waren zo begaan met dit probleem en zullen dan ongetwijfld zelf wel hebben gedaan.

    Die 25 van Joop moet ik dan kunnen opteen bij zeker 199 biij ons sociaal begane Bekende Nederlanders.

    Stand is nu helaas nog NUL is 0

    Groet, Jonas.

    PS-Vera keur kan wel 20 asielzoekers bergen en met haar salaris van 300,000 plus kan ze ze ook wel eten geven. Vera tel ik ook voor 25 mee in de Gutmenschsector. Saman met Joop zijn dat er 50 vluchtelingen aan eigen opvang als ze doen wat andere mensen vertellen te doen.
  9. forum rang 4 New dawn 14 februari 2016 10:01
    quote:

    Chiddix schreef op 14 februari 2016 09:26:

    Minister Koenders warns the Russian Union. Die durft zou je denken. Maar Koenders zegt dat, verscholen achter de grote pappa(VS). Van Baalen , dacht ook ten tijde van de Maidan opstand , dat hij een grote bek mocht opzetten tegen het Kremlin. Je hoort sindsdien vrijwel niets meer over hem.
    Hilarisch.

    De Russen winnen en.....laten Assad in het zadel. En laten we eerlijk en realistisch zijn, islamitische landen zijn het beste gebaat bij een dictatuur. De Arabische herfst heeft dat geleerd. Democratie in een Arabisch land is onmogelijk, een kasteel in de wolken. Turkije is denk ik ook het beste gebaat bij de dictatuur van het leger net zoals Egypte. Dat brengt stabiliteit, rust en vrede.
  10. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 10:04
    Kan mij nog herinneren de uitzending van Pauw met Joop van den Ende en Erik de Vlieger. Joop begon positief te praten over de vluchtelingen maar aan het eind van het gesprek was daar niet veel meer van over nadat de Vlieger zijn mening had gegeven. Het is zo gemakkelijk te praten over vluchtelingen als je in een ommuurde villa woont met hek(van den Ende).
  11. pardon 14 februari 2016 10:08
    ’Niet nóg meer vluchtelingen’
    Asielstop dichterbij

    Ronald van Gessel en Niels Rigter
    BRUSSEL -
    De Europese spons wat betreft de opname van migranten lijkt verzadigd.
    De Franse premier Manuel Valls gooide gisteren de knuppel in het hoenderhok: Frankrijk zal zich houden aan de reeds bestaande afspraken om vluchtelingen te herverdelen, maar daar ligt de grens. Meer komen er niet in.
    En als het tweede land in de EU zich onwrikbaar blijft opstellen, laat het zich raden wat de rest gaat doen. Daarmee leggen de Fransen een bom onder de EU-top van komende week en de plannen die bondskanselier Merkel had om de Turken te ontlasten. Die houden in dat de EU extra vluchtelingen opneemt als Ankara de stroom naar Europa stopt.
    Nu de EU tot op het bot verdeeld is over de migranten, zit Nederland als EU-voorzitter met de gebakken peren. Premier Rutte wil de stroom vluchtelingen eind maart significant omlaag hebben. Dat lijkt nu alleen te kunnen lukken als de NAVO-missie in de Egeïsche Zee effectief gaat zijn en de NAVO-fregatten de mensensmokkelaars te snel af zijn. Ook is cruciaal hoe het verder gaat met het vredesinitiatief voor Syrië.
    Politiek Den Haag reageerde terughoudend. PvdA-leider Samsom liet weten „dat gesprekken hierover nog gaande zijn; ook met Frankrijk”. Via een woordvoerder zei staatssecretaris Dijkhoff: „Dit onderwerp staat op de agenda van de komende EU-top in Brussel. En daar willen we niet op vooruitlopen.”
  12. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 12:45
    Een Saoedische minister zegt, dat Rusland zich in een religieuze oorlog heeft gestort door Assad te steunen en m.b.v Iran orde op zaken wil stellen in Syrie.
    Dat religieuze ziet dan op shiieten en soennieten , die al vanaf 600 bakkeleien aan welke kant de profeet Mohammed het bed is uitgestapt.
  13. [verwijderd] 14 februari 2016 13:53
    quote:

    Chiddix schreef op 14 februari 2016 12:45:

    Een Saoedische minister zegt, dat Rusland zich in een religieuze oorlog heeft gestort door Assad te steunen en m.b.v Iran orde op zaken wil stellen in Syrie.
    Dat religieuze ziet dan op shiieten en soennieten , die al vanaf 600 bakkeleien aan welke kant de profeet Mohammed het bed is uitgestapt.

    Als ze echt binnenvallen wordt het best interessant ( Verkoop maar vast al je aandelen? ) (Of wordt dit brandje weer intern gesmoord? )

    (Website is niet altijd even betrouwbaar, maar soms wel )

    beforeitsnews.com/self-sufficiency/20...

    "

    Saudi Arabia had the balls to claim this was all part of an “exercise.” Bullshit. There has never, in the history of human existence, been an “exercise” with 350,000 troops, 20,000 tanks, 2,450 warplanes and 460 military helicopters. There is just no way to have an exercise of that magnitude, it is too damn large. What’s really taking place is the massing of an invasion force. Saudi Arabia also said the exercise would take 18 days. That would put it as ending February 28.

    ...

    This time, there was no “pregnant pause.” This time, the Saudis had one of their Brig. Generals come out on TV and state “The decision to send ground troops into Syria is final.” That statement came out earlier today.

    .....

    Then the shit hit the fan when it was confirmed that the Saudis and their allies are already transporting TWENTY THOUSAND TANKS. (20,000). Worse, 2,450 warplanes are enroute to northern Saudi Arabia and the Saudis have declared the airspace in the northern section of the country to be “closed.” Lastly, in addition to the 2,450 warplanes, four-hundred-sixty (460) military helicopters are enroute as well.

    ....

    So here we have it: Russia now faces being over-run in Syria starting 18 days from now. The ONLY possible way they can stop 350,000 ground troops backed by 20,000 tanks, is to use tactical nukes. Their formal policy is to do exactly that. Hence, tactical (Battlefield) nuclear weapons will be used. There’s no way to avoid it because it is the only possible defense against (1)(3)50,000 ground troops and 20,000 tanks coming across the border.
    "

  14. Vlasbekje 14 februari 2016 14:16
    Over een duurzaam vluchtelingenbeleid

    Een vluchtelingenbeleid is duurzaam als voor de toekomst rekening wordt gehouden met nieuwe vluchtelingen en de opvang daarvan. Noodzakelijkerwijs is dit beleid restrictief en zal periodiek moeten worden herzien (capaciteit). Het huidige beleid van de Nederlandse regering is passief en kent geen maatvoering.

    Dit stemt overeen met het vluchtelingen verdrag van de Verenigde Naties (Genève, 28-07-1951) dat geen restricties kent in aantallen, maar wel erkent dat grote aantallen een probleem kunnen zijn voor het ontvangende land - waarbij geen andere oplossing wordt geboden dan een beroep op internationale solidariteit.

    Internationale solidariteit kent geen grenzen, maar kent in de praktijk wel beperkingen. Daarmee geconfronteerd kan een ontvangend land kiezen uit 2 mogelijkheden:

    1. Sympathiek nietsdoen en de huidige en toekomstige opvangcapaciteit maximaal inzetten tot vluchtelingen het land vanzelf zullen mijden (maatschappelijke ontwrichting, ergere levensomstandigheden dan waarvoor men gevlucht is).

    2. Onsympathieke maatregelen treffen door een grens te stellen in het aantal op te nemen vluchtelingen per tijdsperiode en de keuze over wie dan als vluchteling binnen komt over te laten aan de Verenigde Naties (handen wassen in onschuld).

  15. [verwijderd] 14 februari 2016 14:19
    quote:

    Chiddix schreef op 14 februari 2016 10:04:

    Kan mij nog herinneren de uitzending van Pauw met Joop van den Ende en Erik de Vlieger. Joop begon positief te praten over de vluchtelingen maar aan het eind van het gesprek was daar niet veel meer van over nadat de Vlieger zijn mening had gegeven. Het is zo gemakkelijk te praten over vluchtelingen als je in een ommuurde villa woont met hek(van den Ende).
    Kan me nog een actie herinneren voor Syrie. Werd maar 200.000 binnengehaald.

    ( voor Philippijnen ging het destijds om miljoenen. )
  16. [verwijderd] 14 februari 2016 15:04
    Het Turkse leger heeft zondag voor de tweede dag op rij stellingen van de Koerdische YPG-strijders in Syrië bestookt.

    De PYD verwerpt de Turkse eis. Saleh Muslim, een van de voormannen van de Koerdische militie, wees er zondag op dat zijn strijders de luchtmachtbasis Menagh samen met Arabische en Turkmeense bondgenoten hebben veroverd op het extremistische al-Nusra Front.

    Hij hekelde de Turkse bombardementen op de basis en waarschuwde dat de Turken bij verdere interventie in Syrië "het gehele Syrische volk op hun weg zullen vinden".
    www.nu.nl/algemeen/4214485/turkije-bo...
    ========================================================

    Turkije blust niet, maar gooit NOG meer olie op het vuur.

    Wat denken jullie, zouden Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden het aankunnen om de HELE Syrische bevolking op te vangen ... want ze vluchten thans met miljoenen richting Turkije om zich vervolgens naar ons te begeven .....
  17. forum rang 6 Chiddix 14 februari 2016 15:42
    Veel landen beginnen onrustig te worden over Syrie m.n Turkije en Saoedi-Arabie en uiteraard het Westen. De Koerden in Syrie schijnen partij gekozen te hebben voor het regime Assad naast Iran,Rusland en Hezbollah.
    Als Aleppo eventueel valt en de oppositie(vrije Syrische leger) wordt onder de voet gelopen, valt er niet veel meer te onderhandelen. In Noord-West Syrie zitten ook nog een paar rebellengroepen maar zijn geen gesprekspartner.
  18. forum rang 10 rationeel 14 februari 2016 15:54
    quote:

    New dawn schreef op 14 februari 2016 10:01:

    [...]

    Hilarisch.

    De Russen winnen en.....laten Assad in het zadel. En laten we eerlijk en realistisch zijn, islamitische landen zijn het beste gebaat bij een dictatuur. De Arabische herfst heeft dat geleerd. Democratie in een Arabisch land is onmogelijk, een kasteel in de wolken. Turkije is denk ik ook het beste gebaat bij de dictatuur van het leger net zoals Egypte. Dat brengt stabiliteit, rust en vrede.
    Verstandig om je er helemaal niet mee te bemoeien. Alleen als je iets gevraagd wordt, zou je kunnen laten zien hoe wij iets doen. Dan eerst maar eens bescheiden zijn en ons bezinnen op wat wij op het ogenblik eigenlijk goed doen;)
  19. [verwijderd] 14 februari 2016 16:09
    quote:

    Chiddix schreef op 14 februari 2016 15:42:

    Veel landen beginnen onrustig te worden over Syrie m.n Turkije en Saoedi-Arabie en uiteraard het Westen. De Koerden in Syrie schijnen partij gekozen te hebben voor het regime Assad naast Iran,Rusland en Hezbollah.
    Als Aleppo eventueel valt en de oppositie(vrije Syrische leger) wordt onder de voet gelopen, valt er niet veel meer te onderhandelen. In Noord-West Syrie zitten ook nog een paar rebellengroepen maar zijn geen gesprekspartner.
    Nu zeg je iets:
    Turkije en Saudi Arabië hebben er ALLE belang bij dat Assad verdwijnt (ondermeer gaspijplijn die ze dan aan kunnen leggen). Turkije heeft daarnaast de pest aan de Koerden. De VS is op de hand van de familie Saud en Europa + VK lopen graag de VS achterna.

    Wanneer je Assad (met behulp van de Russen) en de Kurden (met behulp van Iran) een half jaar hun gang laat gaan, is ISIS VOLTOOID VERLEDEN TIJD.
    Maar dat wil het westen niet, want de partijen willen eigenlijk van Assad en de Kurden af en DAARMEE maken ze ISIS groot !!

    Hoe erg ik het ook vind .... die aanslagen van ISIS in Europa (ook die nog gaan komen) ... vragen we zelf om, gezien bovenstaande !
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 582 583 584 585 586 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,08 +0,24%
EUR/USD 1,0719 +0,20%
FTSE 100 8.090,19 +0,62%
Germany40^ 17.982,90 -0,58%
Gold spot 2.328,97 +0,56%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,92%
Flow T...
+5,38%
NX FIL...
+3,09%
Fugro
+2,88%
JUST E...
+1,74%

Dalers

ADYEN NV
-10,03%
VIVORY...
-5,03%
WDP
-4,69%
TomTom
-2,79%
Alfen ...
-2,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links