Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Heerts: zzp-schap ondermijnt sociale stelsel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 februari 2016 21:44
    ik geef aan dat ik het prima naar me zin heb....alleen de prijs hiervoor is hoog. Het kan door simpel ongeluk morgen...het zzp-verhaal over zijn. exit naar bijstand. nu..na 3 jaar geen vakantie-dag nog genoten.6 dagen in de week werken. Ik meldt2 dingen waar ik me erger....ik kan niet opboksen aan stijgende kosten o.a. boekhouder en fietsenmaker. En andere kant...lagere i komsten onder motto....tis niet anders. Polen hebben prima mentaliteit maar weet je hoe ze wonen? bij elkaar of zeer zuinig. Of ook door veel uren maken. Als ik dank s-avonds denk....wie heeft het nu goed en niet.... ik zoek personeel maar kan geen gouden bergen beloven. Er is geen werkloze die werken wil.... dan ben ik aan werk..... voor hun. Wie is hier nu slim? Ik de, zorgmakende zzp-er ,uit nood? of de niet willen werken uitkeringtrekker?
  2. [verwijderd] 15 februari 2016 01:55
    quote:

    art27 schreef op 14 februari 2016 21:28:

    [...]

    Tot aan de industriele revolutie was iedereen zelfstandig: bakker, schoenmaker, boer, kleermaker. Alleen de kerk en de adel hadden een leger van mensen op de loonlijst. Voor de rest werkte ieder voor zich zelf.
    De tijd van de gilden www.de-middeleeuwen.nl/gilden.html

  3. [verwijderd] 15 februari 2016 07:44
    ff voor goede orde.... als je meer dn 35.000 euro per jaar verdiend met zzp dan ben ik klaar met de discussies. Hoe het went of keert..... er valt dan rond te komen. Ik meldt alleen dat grote groep vergeten wordt die duidelijk eronder zit met alle gevolgen van dien. Denk aan postbezorgers onder zzp-vlag. Krantenbezorgers. productie-werk. Petje af voor die mensen met alle risicico's vandien.Geen vakantie. ziekte en andere narigheid die op je pad komen.
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links