Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXLiveblog: Nieuw dieptepunt AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 11:15 Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 09:15 Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. ton1234 9 februari 2016 15:12
    En dan nog heb je de totaal gestoorden van de pvda, sp en groenlinks met hun welkom vluchtelingen, ,lees welkom islam, die in een instortende economie miljoenen kladlopers erbij willen hebben om het nivelleringsfeestje van die armoedige zwakzinnigen van de linkse kerk, lees linkse moskee, te komen vieren. Merkels uitzinnige invitatie wat de Duitse economie 40 miljard heeft gekost, mag van T Shirt Spekman en zijn mannenvriendje Jesse gerust op uw kosten in Nederland verder worden gevierd.
  2. Humans R underrated 9 februari 2016 15:22
    @Ton

    De kosten voor Duitsland worden geschat op 21 mrd Euro voor 2015, ongeveer 2 keer zoveel als dat men in Duitsland jaarlijks aan chocola uitgeeft.
    Dat staat in schril contrast met de meer dan 200.000 dode mensen in Syrie.

    Op de lange termijn zouden er zelfs economische voordelen voor Duitsland kunnen zijn, gezien de vergrijzing van de autochtone bevolking.
    www.imf.org/external/pubs/cat/longres...

    Maar wellicht dat dat soort nuances aan je voorbij zijn gegaan.
  3. ton1234 9 februari 2016 16:24
    humans......21 miljard....hmmm laten we dat even berekenen dan als jij de praatjes van fluitekruid Merkel voor waar aanneemt.
    1.2 miljoen vluchtelingen kosten dus volgens jouw cijfers 17.500 euro pp. Dat is dus inclusief bed, bad, eten en uitkering/tagesgeld. We lullen niet over de tienduizenden keren dat de politie moet uitrukken, de zaken die daardoor noodgedwongen op de plank blijven liggen, het enorme beslag wat door deze groep op de gezondheidszorg wordt gelegd (geestelijke gezondheidszorg en daadwerkelijke 1e en 2e lijnshulp) en de gaten die dat dan weer slaat in de gezondheidsbudgetten. Jouw volkomen misplaatste vergelijking met chocolade is typerend voor de linkse goed wegkijkers. Het zijn allemaal ingenieurs en artsen die naar Duitsland zijn gekomen. En ze staan allemaal open voor de Duitse cultuur van hard werken en punctualiteit. Aannames die nergens op gebaseerd zijn. Keulen wees al uit dat er heel veel schorriemorrie mee gekomen is met de stroom en de aanslagplegers uit Parijs zijn direct te linken aan de stroom die via Griekenland naar Europa is gekomen. Laatst nog pikten ze weer zo een haatbaard uit een Asylantenheim, meneer had wat fotootjes gepost van zijn lidmaatschap van de enge baardenclub IS.
    Waarom zou Timmermans toch hebben geroepen dat 40% van de vluchtelingen slechts op economische motieven te verklaren valt. Een meneer van jouw club....

    Die economische voordelen om de vergrijzing tegen te gaan, impliceren dat al die Syriers hoogopgeleid zijn, technisch vaardig, de taal machtig en gemotiveerd zijn om dezelfde arbeidsethos als het huidige potentiaal op te brengen. Waar is dit op gebaseerd?
    En wat als Syrie weer opkrabbelt? Zijn die mensen dan niet daar nodig?
    Jij wilt toch goed doen en geen profijt trekken van de ellende van die mensen door hun hier in te zetten.
    Waarom kan Duitsland haar eigen bijna 2 miljoen werklozen niet aan de slag krijgen? Heeft ze daar echt 1 miljoen vluchtelingen voor nodig dan?

    En wij in Nederland met 1 miljoen inactieven kunnen volgens de namaak socialisten er nog wel 200 duizend opvreters bij hebben?

    Waarom houd S-Arabie haar grenzen gesloten? Hoe zit het met Dubai of Quatar...ze sponsoren toch zo graag dat IS? Kunnen ze toch ook wel wat van de ellende die ze hebben geoogst opnemen in hun puissant rijke landen? Of houden ze toch maar liever die slaven uit Pakistan en India?

    Nu zijn er al 10 duizend incidenten in Nederland in AZC's. Zeker allemaal pareltjes? Of zouden we geen behoefte hebben aan schorrieworrie uit Albanie, Bulgarije, Balkan en Noord Afrika wat hier doodleuk asiel komt aanvragen in de hoop dat dat uiterst incompetente Haagsche stelletje onder druk van de anti Nederland Partijen Groen Links, SP en de PVDA weer een generaal pardon uitdelen.
  4. Humans R underrated 9 februari 2016 17:07
    Timmermans mijn club? Ik dacht dat ie PvdA was.

    Je kent mij niet, en ik ben niet links. Ik heb niks met socialisme en enthousiast over de vrije markt.
    Ik ben ook iemand die het onfatsoenlijk vindt om oorlogsslachtoffers, die wij volgens internationaal recht verplicht zijn een veilig onderkomen te bieden, de rug toe te keren vanwege krenterigheid of incidenten.

    Ik snap niet dat je of die mensen niet als gelijkwaardig beschouwt, of je niet genoeg kan inleven in andere mensen, maar incidenten, of kosten, of het feit dat economische vluchtelingen ook binnenkomen of moeilijkheden met betrekking tot het opvangen van grote groepen vluchtelingen zijn kleine problemen vergeleken met de problemen van mensen die een oorlog te ontvluchten, waarin al meer dan 200.000 doden zijn gevallen en meer dan 9 miljoen mensen die op de vlucht zijn daar.

    Generalisatie's dat het opvreters zijn, schorrieworrie, haatbaarden, aanslagplegers zijn overtrokken. Dat S-Arabie en andere landen niet helpen is een drogredenering.

  5. ton1234 9 februari 2016 17:19
    krenterigheid.....40 duizend miljoen alleen in Duitsland al als 1e schatting. Er gaan dagen voorbij dat ik ze niet tot mijn beschikking heb.
    En jij doet voorkomen dat die 1.2 miljoen die naar Duitsland kwamen, jij moet toch ook al die jonge gasten met baarden hebben gezien of niet soms?, allemaal voor hun leven aan het rennen waren. De waarheid is dat ze stuk voor stuk door tig veilige landen zijn gelopen en dus puur opportunistisch naar het land zijn gegaan met de ruimste voorzieningen. En jij bent dan zo meelevend. Ga even kijken in een gemiddeld zorgcentrum, de absurde werkdruk bij de Thuiszorg, waarvan de ene na de andere organisatie om dondert op basis van die fantastische vrije markt...goh wat zijn we enthousiast als je zo een kwibus van de Gemeente een oudje van 92 komt vertellen dat ie van 5 x per week naar 1 x per week thuiszorg terug gaat. Participatie gelul, maar intussen huilen met tienduizenden gelukszoekers die hier voor een uitkering en een huis komen. Nee ik trap er niet in. Ik verzet me tegen zoveel rotzooi wat we binnen halen. Zie al genoeg islam in Rotterdam wat nul komma nul economische of sociale bijdrage levert. 55 duizend in de bijstand alleen al in Rotterdam, allemaal pareltjes.....generaties van drugsdealers en maar de andere kant op kijken, om te doen alsof het wel een keertje goed komt. Liquidaties in dat milieu zijn net zo gewoon als een pak brood kopen.....maar allemaal overtrokken. 300 ramkrakende families die wekelijks vanuit Utrecht of Amsterdam naar Duitsland rijden om daar geldautomaten op te blazen...allemaal marokkaanse pareltjes....t komt vanzelf goed...intussen de 3e generatie van deze schatjes waarvan er geen eentje werkt of ooit zal gaan werken. Kijk jij maar naar jouw fijne open markt met zijn fijne open grenzen, dat doet dit rapalje ook namelijk.
  6. ton1234 9 februari 2016 17:21
    en over inleven gesproken......Rotterdam is plat gegooid in de oorlog....hoeveel Arabieren kwamen ons na de oorlog eigenlijk helpen? Die Islam kijkt alleen naar binnen, heeft geen enkele compassie met niet moslims. Als je zo naief bent om te denken dat die moslims wat met jou op hebben, dan zal je nog een keertje van een koude kermis thuis komen.
  7. Humans R underrated 9 februari 2016 17:29
    Weer een drogredenering, en een rare, ik geloof niet dat iemand verwachtte dat arabieren, die zelf ook net een oorlog gehad hadden en straatarm waren toendertijd en nog in grote mate gekoloniseerd, ons zouden zijn komen helpen.
    Maar zoals ik zeg: drogredenering, dat Arabieren niet zouden helpen, betekent niet dat het niet het juiste is om te doen.

    Wel grappig dat je Rotterdam noemt, nb een moslim is burgemeester, en een populaire ook nog.
  8. @iPlof 9 februari 2016 17:39
    quote:

    ton123 schreef op 9 februari 2016 15:12:

    En dan nog heb je de totaal gestoorden van de pvda, sp en groenlinks met hun welkom vluchtelingen, ,lees welkom islam, die in een instortende economie miljoenen kladlopers erbij willen hebben om het nivelleringsfeestje van die armoedige zwakzinnigen van de linkse kerk, lees linkse moskee, te komen vieren.
    Volgens mij stelt zelfs Samson recent een direct terugkeerbeleid naar Turkije voor dus waar je bovenstaande onzin vandaan verzint..?

    Ik vind het toch wel knap, je eigen situatie vergelijken met oorlogsvluchtelingen en dan concluderen dat jij het zo slecht hebt allemaal. Pure rancuneuze zelfmedelijden. Erg hoor.
  9. Humans R underrated 9 februari 2016 17:40
    @ton123
    En waarom zo'n focus op de Islam, waarom ben je niet zo boos op Antillianen, die komen nog vaker in aanraking met justitie als Marokkanen of Turken.
    Bovendien zijn Moslims boven de 30, minder crimineel dan de autochtone bevolking, en doen Moslimas het op veel vlakken (onderwijs, criminaliteit, leefgewoontes) het beter dan de autochtone meiden.
  10. [verwijderd] 9 februari 2016 18:03
    De heren analisten wisten het toch zo goed, het kon alleen maar UP....en vooral in de beurs zitten.... AEX van 512 naar nu 392,58, de komieken...het gros van de beleggers,.. van AEX 512/470 kopers.. loopt nu bij een voedselbank, maar dat maakt niets uit, aangezien je bijna geen rente vangt bij een bank, moet je in aandelen, hahaha ja....
  11. ton1234 9 februari 2016 18:45
    Samson stelt een terugkeer beleid voor? Ze stonden afgelopen weekend met een WELKOMST karavaan te demonstreren. Totaal van het pad af die partij. En oorlogsvluchtelingen die al jaren in kampen zitten 'vluchten' toch niet door 7 veilige landen? Waarom hebben de Fransen en Engelsen nog geen 20 duizend opgenomen? Nederland moet er 200 duizend van de Moslimpartij van de Arbeid opnemen, maar de Engelsen vangen er met een land wat tig keer groter is dan NL, een tiende van op wat wij zouden moeten opnemen. Goh, raar he dat ik daar vraagtekens bij stel. En over die burgemeester.....wie zegt dat iedereen blij met die man is. De burgemeester die zijn mond vol heeft over integratie, maar zelf niet wil dat zijn dochters met een niet moslim thuis komen...de man die 20 x per dag moet bidden...hou toch op! Allah bestaat niet en waarom moet ik buigen voor een sprookjesreligie wat slechts uitgaat van de bevoordeling van haar volgers en de niet volgers verkettert of wil vermoorden. Die islam kost ons alleen maar geld...alleen de domme knuffelaars zien de voordelen ervan. De mulitikulti samenleving is een falikante mislukking geworden, in geld al niet meer uit te drukken. Waarom denken jullie dat de belastingdruk in NL zo enorm hoog is? De Oostblok aanwinsten die hier al jaren de belastingen kunnen ontlopen zijn zeker ook een zegen voor de economie? 52% van je inkomsten mag je zo overmaken naar de belastingdienst om in een bodemloze put te storten van uitkeringen, toeslagen en subsidies om die failliete multikul maar in stand te houden. Kijken als de werkende niet meer zou bijdragen of ze nog steeds met open armen worden binnen gehaald. Maar de eigen oudjes mogen sterven.....jammer dat jullie nog nooit een zorgcentrum van binnen hebben gezien blijkbaar.
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links