Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel RANDSTAD NV AEX:RAND.NL, NL0000379121

  • 47,850 19 apr 2024 11:46
  • -0,500 (-1,03%) Dagrange 47,600 - 48,380
  • 69.828 Gem. (3M) 406K

Randstad 2016

286 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 februari 2016 13:11
    Het is een strijd tussen de fundamentele beleggers en de technisch analisten.
    Fundamenteel zit het wel goed, volgende week zullen er prachtige cijfers komen en het dividend wellicht verhoogd worden.
    Technisch is het allemaal wat minder rooskleurig, volgens de grafieken kan het aandeel zakken naar 35 euro, als we het hoofd-schouder patroon omkeren.
    Voorlopig winnen de technisch analisten want de koers daalt behoorlijk, met de markt mee en soms nog harder dan het marktgemiddelde.
  2. forum rang 7 Kaviaar 9 februari 2016 06:22
    Randstad is een prachtig aandeel. Helaas moet ook Randstad het ontgelden net als alle andere aandelen. Het sentiment op de beurs is niet zoals deze behoort te zijn.
    De werkeloosheid is in de VS op het laagste niveau. Dat is goed nieuws. Het gemiddelde uurloon is hoger. Ook dat is goed nieuws. Alleen het banenrapport was iets minder dan verwacht. Om daar gelijk een recessie aan te koppelen vind ik erg ver gezocht en is niet realistisch.

    Het is de angst voor de angst die regeert. Dat is geen gezonde basis. Ik hoop dat iedereen weer rationeel gaat denken i.p.v. de verkeerde kant op.
  3. Levy 10 februari 2016 10:02
    Het valt niet uit te sluiten dat Randstad een forse overname gaat doen. Zie onderstaand bericht.

    Beursblik: Hays overnameprooi voor Randstad

    Redactie ABM Financial News - 10 februari 2016, 09:04
    ABN AMRO ziet geen financieringsprobleem.

    Zowel Randstad als Adecco kunnen een overname van het Britse Hays goed financieren, waarbij de Nederlandse uitzender meer te winnen heeft bij een deal dan de Zwitserse concurrent. Dit stelde analist Konrad Zomer van ABN AMRO, na opnieuw geruchten in de media.



    Met een premie van 30 procent zou Hays volgens Zomer 2,2 miljard Britse pond moeten kosten. Zowel Randstad als Adecco zit ruim binnen de bankconvenanten, voegde de analist daaraan toe. "Randstad kan een dergelijke deal financieren zonder nieuwe aandelen uit te geven", zo berekende Zomer, die meent dat de overname van Hays in het eerste jaar 9 procent aan de winst van Randstad zal bijdragen. In het geval van Adecco zou de overname 4 procent aan de winst bijdragen.



    Zomer wees er op dat zowel Randstad als Adecco heeft aangegeven geen grote overnames te zullen doen. Maar de koers van Hays heeft daarentegen slecht gepresteerd, hetgeen kansen biedt volgens de analist.



    "We menen dat Randstad momenteel beter voorbereid is voor deze deal dan Adecco, en we denken dat het het risico waard is", aldus Zomer.



    Op een groen Damrak noteerde Randstad vlak na de openingsgong 1,5 procent hoger op 43,63 euro.
  4. Slnc 11 februari 2016 00:09
    quote:

    alrob schreef op 10 februari 2016 07:58:

    Sommige grote AEX-fondsen zitten al op het koersnivo van drie jaar terug; Randstad nog niet, dus een lange weg naar beneden tot ver onder de 40.00 ligt nog in het verschiet. Ik wacht op een rebound die wel deze week nog zal komen om dan flink short te gaan.
    en wat is de logica ervan dat ie na het nivo van 3 jaar terug moet gaan? randstad draait nu veel beter
  5. [verwijderd] 11 februari 2016 09:39
    quote:

    Slnc schreef op 11 februari 2016 00:09:

    [...]

    en wat is de logica ervan dat ie na het nivo van 3 jaar terug moet gaan? randstad draait nu veel beter
    Niet ieder aandeel gaat terug naar een koers van drie jaar geleden, aandelenkoersen gaan hun eigen weg, al gaan ze vaak wel nagenoeg allemaal tegelijk naar boven of, zoals deze weken, naar beneden.
    Randstad draait nu inderdaad veel beter, maar het gaat natuurlijk om verwachtingen. Drie jaar geleden was het slecht maar waren de vooruitzichten goed. Nu is het goed, maar is het vooruitzicht ook dat het de komende jaren nog beter zal gaan?
  6. forum rang 7 Kaviaar 12 februari 2016 09:17

    Het aantal banen en vacatures is in het laatste kwartaal van 2015 gegroeid. Daarmee waren er in 2015 voor het eerst meer dan tien miljoen banen in Nederland.

    In het vierde kwartaal van vorig jaar kwamen er 48.000 banen bij in Nederland, zo blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook nam het aantal vacatures toe met bijna elfduizend in het laatste kwartaal van vorig jaar.

    Dit is de sterkste banengroei in vier jaar tijd. Al zeven kwartalen op rij groeit het aantal banen.

    Naast de groei van het aantal banen is ook de werkloosheid afgenomen. In totaal zaten er in het laatste kwartaal van vorig jaar zo'n 600.000 mensen zonder baan. Het aantal werklozen daalde daarmee met vijfduizend.

    Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid noemt het positief dat de langdurige werkloosheid licht afneemt ten opzichte van vorig jaar. "Al blijft de zorg over de mensen die nog niet aan de slag zijn. De werkloosheid is nog steeds te hoog", aldus Asscher.

    Oude niveau
    Over het hele jaar groeide het aantal banen van werknemers en zelfstandigen met 101.000. Het aantal banen ligt daarmee weer rond het niveau van 2008.

    In het derde kwartaal van 2015 is het aantal banen ook gegroeid. Maar toen ging het slechts om een lichte groei. De stijging van het aantal banen was in beide kwartalen vooral toe te schrijven aan een groter aantal uitzendkrachten.


    www.nu.nl/economie/4213254/eerst-meer...
286 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Taxaties voor Randstad verder omlaag

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links