Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ravage op beurzen door zorgen over groei

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

56 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 februari 2016 17:17
    Als je zorgen maakt over een gefantaseerde bericht omdat men zich zorgen maakt ja dan gebeurt dat ook en er zijn altijd ezelen runderen en kuddedieren die achter je aanlopen als makke schapen die naar de slachtbank worden geleid een terugkeer is dan niet meer mogelijk want men zit gevangen in hun eigen shit!
  2. forum rang 4 @monkeytail 8 februari 2016 17:35
    In ieder geval heeft een deel van NL een voorschot genomen op het herstel van de huizenmarkt en zijn er meer vacatures vervuld. Belastingverlaging zal ook bijdragen aan het gevoel dat je weer iets meer te besteden hebt. In feite is dat maar schijn. Zoals Dijsselbloem al aangaf, zijn er in de komende jaren nog rekeningen te betalen, o.a. door lagere gasopbrengst en influx van vluchtelingen. Dus geen meevallers. Ook minder pensioen. Groei moet ergens vandaan komen. Over het geheel genomen zal die in Europa niet zeer hoog zijn. Te hopen is, dat de wereldhandel iets aantrekt door de lage olieprijs en de lagere dollar. China kan ook nog voor leuke verrassingen zorgen in het nieuwe jaar van de aap! Voorlopig is de beurs negatief begonnen. Misschien dat Draghi nog iets uit de hoed tovert. Een aap?
  3. [verwijderd] 8 februari 2016 18:19
    Iedereen heeft het over China alsof dat de enige opkomende markt is. Kijk eens naar India, wonen ook meer dan 1 miljard mensen. Al die analisten en banken beleggen toch zelf ook. Zij praten de boel naar beneden en niet de 'simpele zielen' als ik ben. Als ik klanten van mijn winkel vertel dat ik een k*twinkel heb koopt niemand meer wat bij mij. Vervolgens doe ik een analyse en publiceer ik in de lokale krant dat het niet goed gaat met mijn bedrijf. Man man, wat een ellendelingen.
  4. [verwijderd] 9 februari 2016 09:56
    quote:

    fritscrach schreef op 8 februari 2016 15:30:

    Zouden de vermogensbeheerders dit keer in staat zijn geweest om in ieder geval een deel van de verliezen voor uw portefeuille wel te beperken?
    Of toch weer niet. Net als de vorige twee keren in de afgelopen 15 jaar. Zo schiet het toch niet op met uw doelstellingen beste klanten.
    We hebben al eens lager gestaan 295 punten en toen dacht iedereen dat de wereld wel eens ophield te bestaan Tenminste zo gaven de gokbeurzen in de wereld aan totdat het gezonde verstand weer werkte en toen was alles vergeten en vergeven en knalden we weer richting 500 punten
    Deze trend wordt steeds weer uit de kast gehaald als het even weer eens veel te goed ging op deze
    casinobeurzen...... Ook vandaag weer waar normaal een hersteldag moet op treden is een verloren dag want er worden steeds meer mensen gevangen door het griepvirus en dan houdt het vechten tegen deze ontwikkelen even op..........
  5. @iPlof 9 februari 2016 10:31
    quote:

    carson kid schreef op 9 februari 2016 09:56:

    [...] We hebben al eens lager gestaan 295 punten en toen dacht iedereen dat de wereld wel eens ophield te bestaan Tenminste zo gaven de gokbeurzen in de wereld aan totdat het gezonde verstand weer werkte en toen was alles vergeten en vergeven en knalden we weer richting 500 punten

    In 2009 noteerden we met de Aex nog even kort onder de 200 hoor zelfs:

    " Het dieptepunt werd bereikt op maandag 9 maart 2009 waar een "intraday"-dieptepunt werd genoteerd van 194,99. "
  6. [verwijderd] 9 februari 2016 11:13
    Ook vandaag doen shorters en grote jongens weer hun best om alles naar beneden te halen maar zoals gezegd er zit geen fut in Dat heeft te maken met de tijd van het jaar maar vooral dat de mens belegger het helemaal niet meer weet wat te doen.... Gelukkig zijn zij die niet beleggen!!!!
  7. [verwijderd] 9 februari 2016 11:15
    quote:

    Belgske schreef op 8 februari 2016 19:52:

    Het lijkt er weeral op ofdat de wereld gaat vergaan, gezien de berichten hier. Tuurlijk, ik voel me er ook niet prettig bij als belegger maar de risicopremie wordt betaald nu. Laten we hopen op een paar daagjes groen en een mens voelt zich in een wip weer beter!
    Ja en misschien komt hij dan ook van zijn griep af!!!!
56 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links