Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Zika virus, glaxosmithkline

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. rightright 4 februari 2016 01:19
    Ik was in Suriname en zit nu in Brazilie. Heb zelf ook Zika gehad, maar 1 dag uitslag en enkele dagen stramme gewrichten en het was over. In Suriname nog geen afwijkingen bij geboortes, maar daar is het misschien nog te vroeg voor. Ik kom, echter steeds meer van dit soort artikelen tegen als hieronder. Ik lees inderdaad ook voornamelijk baby's uit Brazilie die met te kleine hoofden worden geboren. En laat daar nu net een nieuw vaccin zijn wat aan zwangere vrouwen wordt gegeven, ontwikkeld door glaxosmithkline.. Gezien de corrupte reputatie van Brazilie en medicijn fabrikanten lijkt mij dit niet onwaarschijnlijk. Ik ben nu heel benieuwd in welke landen nog meer babys'worden geboren met kleine hoofden, als dat al gaat gebeuren?

    Wat denken jullie, tijd voor put opties? De 1 zijn dood is de ander zijn koerswinst.


    Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins?


    Diverse onafhankelijke sites en blogs schrijven dat de paniek rond de uitbraak van het Zika virus mogelijk een totaal andere oorzaak heeft, en bedoeld lijkt om de aandacht af te leiden van vaccins die sinds 2014 aan zwangere Braziliaanse vrouwen worden gegeven. Bovendien blijkt er nauwelijks bewijs te zijn voor de eerder gemelde 4000 baby’s die als gevolg van Zika met een te kleine schedel zouden zijn geboren. Worden we, net als tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2010, wéér voorgelogen om ons nieuwe vaccinaties op te dringen, waar farmaceutische bedrijven miljarden mee zullen verdienen en die bovendien een groot gevaar kunnen vormen voor onze gezondheid?

    De –al dan niet genetisch veranderde- Aedes of ‘gele koorts’ mug zou de belangrijkste verspreider van Zika zijn, maar in dat geval zou de uitbraak niet zo sterk geconcentreerd moeten zijn in één bepaald gebied. De ‘gele koorts’ komt namelijk in bijna alle andere regio’s in Brazilië ongeveer even vaak voor.

    Daarnaast is Zika al 70 jaar bekend, en is er nog nooit een verband gelegd met geboorte afwijkingen. Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) erkent op zijn website dat slechts 1 op de 5 besmette mensen ziek wordt. En dan nog verdwijnen de doorgaans milde symptomen al na een paar dagen. Op bepaalde eilanden in Micronesië (Stille Oceaan) is driekwart van de bevolking geïnfecteerd, zonder dat daarbij iemand in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

    Daarnaast is Zika al 70 jaar bekend, en is er nog nooit een verband gelegd met geboorte afwijkingen. Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) erkent op zijn website dat slechts 1 op de 5 besmette mensen ziek wordt. En dan nog verdwijnen de doorgaans milde symptomen al na een paar dagen. Op bepaalde eilanden in Micronesië (Stille Oceaan) is driekwart van de bevolking geïnfecteerd, zonder dat daarbij iemand in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

    Bron en gehele artikel: time2wakeup.me/?p=2600
  2. [verwijderd] 4 februari 2016 17:39
    Link gelezen het zal toch niet waar zijn?

    In 2015 kreeg het Vanderbilt Vaccine Research Program, een US$ 307.000 subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation om de immuunrespons van de zwangere vrouwen die het Tdap (verlaagde dosis acellulaire kinkhoestvaccin gecombineerd met tetanus en difterie toxoïden) vaccin kregen toegediend, te bestuderen. Men kan de ruwe resultaten niet vinden. Het Tdap vaccin is nooit voor gebruik tijdens zwangerschap veilig bewezen. In feite is Tdap geclassificeerd door de FDA als een Klasse C drug, die niet een veilige keuze is tijdens de zwangerschap

    Vraag ik mij af, waarom zwangere vrouwen met dit vaccin inenten?
  3. forum rang 10 voda 4 februari 2016 21:12
    Zikavirus vastgesteld bij zwangere vrouw in Europa

    Bewerkt door: Redactie
    4-2-16 - 19:40 bron: ANP

    De Catalaanse minister van Volksgezondheid Joan Guix, praat de pers bij over de gevallen van het zikavirus in Spanje. © epa.

    Een zwangere vrouw in het noordoosten van Spanje heeft het zikavirus. Ze zou de eerste zwangere vrouw in Europa zijn met dit voor ongeboren baby's gevaarlijke virus. De autoriteiten in de regio Catalonië hebben donderdag bekendgemaakt dat de dertien tot veertien weken zwangere vrouw het virus in Colombia heeft opgelopen.

    In Spanje zijn nu tien dragers van het virus geregistreerd, van wie zes in Catalonië, meldden Spaanse media. De BBC spreekt van zeven bevestigde besmettingen. Allen hebben het virus in het buitenland opgelopen. De 41-jarige zwangere patiënte, die in Catalonië woont, is voor zover bekend de eerste zwangere drager van het virus in Europa en wordt medisch goed in de gaten gehouden.

    In de Spaanse hoofdstad Madrid dook voor het eerst een geval van het virus op. Het gaat om een 25-jarige vrouw die in Centraal-Amerika is geweest. Zij is niet zwanger. Het ministerie van Gezondheid beklemtoont dat het bij alle tot dusverre geregistreerde gevallen om geïmporteerde virusinfecties gaat. Er is daarom volgens het ministerie geen gevaar voor verspreiding in Spanje.

    www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/artic...
  4. rightright 4 februari 2016 23:07
    Er zouden maar 10 Nederlanders besmet zijn? Ik denk wel honderden. In januari is er veel familiebezoek geweest en ik ken zo 10 Nederlanders daar met het virus. Ik denk dat half Suriname het al heeft of heeft gehad. Ik zou er geen vaccin tegen nemen. Het is net een licht griepje met stramme gewrichten. Je zou er verlamingsverschijnselen van kunnen krijgen, maar dat kan bij een griep of infectie ook altijd. Maar we weten hoe de farmacie flink heeft verdient aan de varkensgriep, in Nederland heeft dat ook tientallen miljoenen gekost. De specialisten die er dik aan verdienen staan alweer in de rij om hun zegje te doen op TV.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links