Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Let op de gap

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

493 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ricktrader 21 december 2015 10:06
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 21 december 2015 09:55:

    Op wat voor basis gaat dax zo stijle up, allemaal ratte die hatschfunds, en terug pakken sh sl die op haar na bijna af was gegaan, mag gewoon niet doorzetten, typisch gokken, winkans 0

    Sta je bijna op 10500 en in 2 uur tijd weer op 10800 bijna, kun je dus wel aan je klompen aanvoelen dat het om sl uit soppen sh basis gaat.
    Geen zuivere koffie dit gedrag steeds
    Nu bezig om vanuit de HL indicatie op de KT beweging een nieuwe high neer te zetten. We gaan zien of er voldoende kracht is om dit ook voor elkaar te krijgen.
  2. Ricktrader 21 december 2015 10:35
    @Pomper

    Afgelopen weekend hadden we het over Baba en vroeg je mij waar de highs en de lows van Baba liggen. Volgens jou ligt het kooppunt van Baba op 85,50. Volgens mijn manier van werken zou Baba koopwaardig zijn tussen de 79 en 75. Dit geldt alleen voor de situatie na de top van 6 november, dit was namelijk een sterke MLT beweging. Hierop volgt over het algemeen een HL op om vervolgens weer op zoek te gaan naar een nieuwe high.

    Vervolgens gaat het bij mij om het managen van de positie en het in de gaten houden van de omstandigheden om in te kunnen grijpen als de situatie veranderd en de verwachte beweging niet uitwerkt zoals ik verwacht.

    Nu weer onder de 79 komen zou het scenario anders kunnen worden. Een UKT bodem hierboven ligt in lijn met het KT en MLT scenario omhoog. In dat geval kan Baba in eerste instantie richting 88-95-105

    Edit
    19/11 heb ik een koopsignaal omdat daar UUKT een eerste HL zet, hiermee wordt bodemvorming op UKT en mogelijk KT bevestigd. Hier is de r/r optimaal, de eventuele stop dichtbij en veel potentie omhoog.
  3. forum rang 4 ONN 21 december 2015 11:01
    quote:

    Henri-2015-Laatste-Kans schreef op 21 december 2015 10:00:

    Ik hoop dat ONN al aan zijn kerstreces is begonnen? Dit zijn DAX-stijgingen die behoorlijk pijn kunnen doen, weet ik helaas uit ervaring...
    Goedemorgen Henri, toen jij dit schreef was ik net wakker en ging meteen vol short... Je moet een beetje geluk hebben met timen natuurlijk ;-)

    (nee hoor, geintje, heb helemaal niks gedaan)
493 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links