Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

December er op of er onder????

1.859 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 93 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pff 4 december 2015 15:53
    Het is wel triest om te zien. Wordt tijd dat Mac iets van zich laat horen.
    Kwantum zou het worden, de koers zou omhoog gaan bij de verkoop. Zie nu een kwartje, dat is het geworden.. en lager zal het ook nog wel gaan. volgens mij is het gewoon klaar met Mac en wordt het tijd om claims in te dienen.
    Volgens mij had de VEB al wat om meer info gevraagd. Weet iemand daar iets over?
  2. ch@rter 4 december 2015 16:19
    Oeps het (ook door mij) langverwachte heitje is een feit .....
    Wat een debacle dit aandeel, verschrikkelijk slap bestuur ook!!
    Je zou ze voor straf een hele week in de door hunzelf aangeboden plastic schoenen moet laten rondlopen.
    We melden alleen iets als er wat te melden valt, je zakt toch niet voor niets 90% in een paar weken.
    Ik wacht nog ff op de opheffingsuitverkoop bij manfield, zal niet echt lang meer gaan duren.
  3. [verwijderd] 4 december 2015 16:19
    Al even aan het wachten op een goed instap moment.
    Vaak getwijfeld maar durf het nog net niet aan.
    Wil eerst een klein herstel of bodem zien. Al denk ik dat als hij iets hersteld hij wel behoorlijk gaat plussen. Maar dan nog is er tijd genoeg verwacht ik. We wachten rustig af.
    Verwacht niet dat het bedrijf op de fles gaat.
  4. toontjeavanti 4 december 2015 16:26
    Ik durf een vergelijking te maken met Fagron, bijna het zelfde beeld,opgeblazen balanscijfers, slechte communicatie naar de aandeelhouders, veel beloftes, overname verhalen die op een drama uitdraaien, slecht beleid, geen adequaat ingrijpen en zo kan ik nog wel doorgaan. Hoop voor Mac. dat ze 2016 nog halen, het ziet er steeds somberder uit en de Ceo hult zich ook in stilzwijgen, geen goed teken.
  5. fleurie 4 december 2015 16:27
    het is ook te gek voor woorden dat er zonder nieuws dit aandeel zo word weg gezet ik kan het niet geloven en ben er nog steeds van overtuigd dat er straks een enorm herstel komt in de beurswaarde ,zonder nieuws zo weg zakken is echt te gek en klopt ook niet dit gebeurd met dank aan de angst hazen
  6. [verwijderd] 4 december 2015 16:53
    Complottheorie: wat kleine aandeelhouders mochten voor zich redden wat er te redden viel onder compensatie van de grote (onderlinge afspraak). Emissie is niet meer mogelijk althans nominale waarde van 40 ct moet dan omlaag en dan is men er toch wel heel traag mee bezig. Op zich zou je denken voldoende cash flow door de desinvesteringen dus surseance van betaling is niet aan de orde, zelfs niet bij een "onverwacht" tegenvallend laatste kwartaal (consumentenbestedingen vallen nog steeds tegen, te warm weer weer). Verder trekken aan het dode paard schiet niet op. Ik weet niet of de banken zich ergens kunnen beroepen op overschrijding van risico-grenzen en dus over zullen gaan tot opeising van de leningen. Zo ja, dan surseance ergens in januari/februari. Vervolgens algehele uitverkoop en vast wel ergens een mini-doorstart waar huidige aandeelhouders niets meer aan hebben.

    Trouwens wel respect voor de volhardende aandeelhouders hier, waarschijnlijk vooral ingestapt onder de 1-euro-grens, maar toch, de enorme afslag naar 25 ct durven uit te zitten.... Kun je dom/naïef noemen, maar ook ballen van staal. It ain't over till it's over, dus bij welk goed nieuws dan ook kan het alsnog "kassa" worden. Wel leidt een 100%-koersstijging op een dag op de huidige koers tot een 50 ct koers, waarvan ik me afvraag wie er dan nog is (particulier) die er gunstig uitspringt. Slechts een duidelijke markt-mistaxatie, een reëel te verwachten bedrijfsmatige omslag en een daarmee overeenkomende blijvende koersstijging met vele procenten tegelijk kunnen dan nog redding bieden.
  7. Frankrijker 4 december 2015 21:58
    Dat Macintosh geen enkel bericht uitstuurt kan ik wel inkomen, als je op de IC ligt bekommer je je ook niet om de buitenwereld.

    Zie het somber in, neg cashflow, nog flinke schuld.
    Haken waarschijnlijk veel leveranciers af die het niet meer durven of kunnen verzekeren.

    Faillisement zal niet deze maand zijn ivm beste maand van het jaar..maar dan..

    Na faillisement zal er vast n partij geinteresseerd zijn (in delen van) macintosh. Nu niet interessant met alle (huur) verplichtingen.

    Ik hoop natuurlijk dat ik het verkeerd zie/lees want gun het niemand, personeel en aandeelhouders niet.
  8. wouter b. 5 december 2015 00:27
    Wat een onzinverhalen allemaal. Waarom is iedereen zo negatief. Vorig jaar om deze tijd stondt Mac er veel slechter voor dan nu. Meer schulden, slechtere verkopen. Slechtere economie. Maar een koers op 4/12/2014 van EUR 4,88 En nu. De schuld is omlaag. Weliswaar niet zoals we gehoopt hadden maar toch. Verkopen stijgen zowel off als online. Economie groeit. Daar moet uiteindelijk een beter, en positief resultaat uitkomen. Maar alleen is de koers nu EUR 0,25.

    Er is naar mijn idee paniek ontstaan waardoor de koers in elkaar geklapt is. Vervolgens werd de koers een speelbal van daytraders.

    Ik heb al eerder gezegd dat de toekomst er beter uitziet en ik wel degelijk een kentering zie, als je maar geduld hebt. Maar dat hebben de meeste hier blijkbaar niet. Jammer. Want wat mij betreft krijg je daar spijt van.
  9. wouter b. 5 december 2015 00:47
    quote:

    Slnc schreef op 5 december 2015 00:44:

    je zal maar blind zijn... het gaat gewoon slecht hoge schuld wat per saldo alleen maar oploopt en verder loopt het ook niet al te best
    Maar jij bent niet alleen blind maar ook nog eens doof. Onderbouw je verhaal eens, voordat je gefrustreerd een post plaatst.
  10. wouter b. 5 december 2015 01:24
    quote:

    Slnc schreef op 5 december 2015 00:51:

    lol waarom ben ik gefrustreerd
    die schuld is toch wel duidelijk lijkt me de bedoeling was dat ze wat onderdelen gingen verkopen en dat de schuld dan vrijwel 0 zal zijn maar het is nog iets van 36 mil omdat de schuld dit jaar verder opliep wat na mijn idee een erg slecht teken is
    Welterusten.....
1.859 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 93 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0710 +0,07%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.318,75 -0,14%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links