Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,321 19 apr 2024 17:35
  • -0,058 (-1,72%) Dagrange 3,270 - 3,330
  • 13.480.877 Gem. (3M) 13,6M

KPN 23 nov tot 30 nov - Wat zal KPN ons het laatste kwartaal brengen, deel VIII

39 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 november 2015 11:41
    Netflix beschikbaar via Interactieve TV van KPN
    donderdag 26 november 2015 | 10:36 CET |
    KPN biedt Netflix inmiddels aan via Interactieve TV. Dat blijkt uit de website van KPN. De operator maakte in oktober bekend dat het Netflix zou toevoegen aan het menu van Interactieve TV. KPN biedt Netflix op twee manieren aan, zo wordt gemeld: via Méér TV en via de Videotheek. De Netflix-app is te vinden in het Interactieve TV menu.

    Mensen die nog geen geschikte modem of tv-ontvanger hebben om Netflix te ontvangen, kunnen die bij KPN kostenloos omruilen voor een exemplaar dat wel geschikt is. KPN meldt verder dat een deel van de Netflix-content in Ultra HD beschikbaar is, maar dat KPN deze standaard op het moment nog niet ondersteunt. Het abonnement op Netflix wordt bij de streaming-video-aanbieder zelf afgesloten.

    Ook KPN-dochter XS4ALL gaat Netflix aanbieden via Interactieve TV, dit moet nog voor het einde van het jaar plaatsvinden.
  2. SpecKlaas 26 november 2015 16:31
    Toch nog maar even van gisteren:

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het mobiele aanbod van Tele2 in Nederland is goedkoper dan dat van KPN (KPN.AE), maar zal geen verstorend effect hebben op de markt, concluderen analisten van Morgan Stanley, onder meer omdat KPN een kwalitatief beter netwerk heeft. Nu deze vermeende bedreiging uit de weg is, is KPN een telecomaandeel dat een belegger 'moet hebben', stellen ze. Op termijn zal Tele2 een marktaandeel veroveren van 20%, tegen 4% nu, verwachten de analisten, waardoor de mobiele inkomsten van KPN op de consumentenmarkt iets afnemen. Dividend plus extra uitkeringen als gevolg van desinvesteringen zullen het rendement voor aandeelhouders echter stuwen de komende jaren. Het koersdoel gaat omhoog naar EUR4,20 van EUR4,00 en het advies blijft overweight. Woensdag omstreeks 11.55 uur noteert het aandeel 1,0% hoger op EUR3,53, terwijl de AEX met 1,6% stijgt. (ben.zwirs@wsj.com)
  3. [verwijderd] 27 november 2015 08:56
    KPN breidt aantal HD+ zenders voorlopig niet uit
    vrijdag 27 november 2015 | 08:16 CET |
    KPN gaat het aantal HD+ zenders voorlopig niet uitbreiden, zo laat het bedrijf weten aan TotaalTV. KPN biedt sinds eind vorig jaar de tien belangrijkste zenders in een betere HD-kwaliteit via glasvezel. Het gaat om de zenders van NPO, RTL en SBS, die via hogere bandbreedte te ontvangen zijn door klanten die over een daarvoor geschikte decoder beschikken. KPN geeft geen reden voor het niet uitbreiden van het aantal HD+ zenders. Wel zegt het bedrijf met een firmware-update te komen voor oudere Interactieve TV-decoders, waardoor meer klanten de HD+ zenders kunnen ontvangen.
  4. [verwijderd] 27 november 2015 10:52
    For today: PP=3.552
    Resistance: R1=3.60; R2=3.624
    Support: S1=3.528; S2=3.480

    Crucial point is M+(3.576) that almost coincides with yesterday closing.

    Actually we are rising above/alone the (dynamic) median of uptrend since Oct 15. The upper edge of uptrend is around ~3.64 today.

    The d-resistance R1 is very important today as it coincides with the mt-resistance at ~3.60 (the pattern target - read old posts). This is a resistance that should open the way to the next target ~3.66 (which is actually - CS profit-level - see old posts for details)
  5. [verwijderd] 27 november 2015 13:52
    Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) meldt dat Oscar von Hauske Solís, COO en bestuurslid van América Móvil (“AMX”), per direct terugtreedt uit de Raad van Commissarissen van KPN.

    AMX heeft KPN gemeld dat het bedrijf het aantal zetels in de Raad van Commissarissen van KPN tot één zal beperken. Dit houdt verband met het feit dat AMX haar investering in KPN heeft aangemerkt als ‘een belang dat verkocht kan worden’. Carlos García Moreno Elizondo, CFO van AMX, blijft lid van de Raad van Commissarissen van KPN.

    De Raad van Commissarissen spreekt zijn dank uit aan Oscar von Hauske Solís voor zijn bijdrage aan de Raad van Commissarissen, in het bijzonder doormiddel van zijn brede kennis van de telecomsector. Er zijn geen besluiten genomen over nieuwe nominaties voor de Raad van Commissarissen van KPN.
  6. [verwijderd] 27 november 2015 17:21
    KPN Wholesale verhoogt uploadsnelheid VULA/WMA-aanbod
    vrijdag 27 november 2015 | 14:33 CET |
    KPN Wholesale maakt bekend dat het per 1 februari 2016 de maximale uploadsnelheid van zijn VULA/WMA-aanbod op koper verhoogt van 100/20 naar 100/30 Mbps. De tarieven blijven daarbij ongewijzigd. Volgens KPN Wholesale kan het deze hogere snelheid bieden omdat het bedrijf continu bezig is met de uitrol van straatkasten.
  7. [verwijderd] 27 november 2015 20:33
    (Bredere) Samenwerking KPN en Ericsson?

    Ericsson: minder focus op kernactiviteiten
    vrijdag 27 november 2015
    Ericsson staat open voor strategische partnerships en acquisities om de focus van het bedrijf te verbreden. De focus moet daarom worden verschoven van de traditionele activiteiten naar nieuwe gebieden zoals de cloud, IP, tv en media, OSS/BSS en het Internet of Things (IoT). Dat heeft Rima Qureshi, Chief Strategy Officer en tevens verantwoordelijk voor M&A bij Ericsson, gezegd tijdens een bijeenkomst in Londen.

    In nieuwe gebieden zal Ericsson zich in eerste instantie opstellen als 'challenger' en houdt het bedrijf rekening met meer concurrentie uit de hoek van IT en media. Verder voorziet Ericsson een lagere groei bij zijn kernactiviteiten, namelijk de verkoop van netwerkapparatuur. Qureshi wees daarbij op het feit van in veel regio's de uitrol van 4G-netwerken al in vergevorderd stadium is of zelfs al helemaal is afgerond, bijvoorbeeld in China.

    In zijn laatst gerapporteerde kwartaal haalde Ericsson nog het gros van zijn omzet uit netwerkapparatuur. De organische omzet van Ericsson daalde echter met negen procent als gevolg van lagere verkopen in de Networks-divisie. Dit werd deels gecompenseerd door omzetgroei bij Professional Services.

    Ericsson meldde onlangs nog een lagere groei in omzet voor de mondiale telecommarkt te voorzien in de komende jaren. Ook sloot het bedrijf een strategische samenwerking met Cisco op het gebied van 5G, cloud en IP en IoT.

    Geruchten wilden dat Ericsson aanstuurde op een fusie met Cisco, maar deze werden door Ericsson zelf ontkracht. Wel kocht Ericsson in september het Amerikaanse Envivio, dat is gespecialiseerd in in software-based video encoding.

39 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links