Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Fagron BRU:FAGR.BL, BE0003874915

  • 17,640 25 apr 2024 17:36
  • +0,060 (+0,34%) Dagrange 17,540 - 17,680
  • 30.730 Gem. (3M) 54,6K

Fagron november 2015: laatste draadje?

6.159 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 november 2015 19:43
    quote:

    JeKo schreef op 3 november 2015 19:39:

    Maar hoe kan je er nu echt achterkomen welke grote partijen hebben gedumpt?...dat moet toch ergens inzichtelijk zijn. Een goede analyse van een "onafhankelijke" partij is reuze interessant
    Welke grote partijen hebben gedumpt dan?...

    en hoe komt u daarbij?

    (onafhankelijk bestaat overigens niet...)
  2. [verwijderd] 3 november 2015 19:51
    Ik ben nog link op die 25 jarige snotneus van Kempen.
    Het mutsje geloofde niet dat een eventuele koper nog een forse premie boven de 25€ van hedenmorgen betaalde. Geloven doet ze maar in de kerk.

    Te gek voor woorden dat belegger luisteren naar een dergelijk onervaren figuur met waarschijnlijk geen cent op haar bankrekening. Zij zorgde ervoor dat het Fagron in een mum van tijd 250 miljoen minder waard werd. Schandalig.

    En dit schrijf ik dus niet omdat ik aandeelhouder ben.
  3. [verwijderd] 3 november 2015 20:09
    Volgens het shortsell register zijn er vanaf 28 oktober geen wijzigingen.
    In totaliteit 3,93% short oftewel ca 1.262.000 aandelen die vanmorgen nog behoorlijk 'onder water' stonden.

    Ik denk dat zij vanmiddag gecovered hebben nadat zij eerst de koers, mede dankzij Kempen, hebben gedrukt.

    Prima, dan zijn ze eindelijk opgerot, ook al deugd er geen ene moer van wat er vandaag gebeurde.
  4. [verwijderd] 3 november 2015 20:10
    Emailadres, ik wacht eerst af hoe de koerst zich standhoud. Als de koers zich goed standhoud ben ik wel bereid om er weer in te gaan zitten. Dat rapportje heeft niks te maken of er nou wel of niet een overname komt, al hoewel het misschien wel een meer realistich beeld geeft van de hoogte van een eventueel overnamebod
  5. forum rang 5 Drs P. 3 november 2015 20:16
    3 miljoen stukken van eigenaar veranderd vandaag , duidelijk dat er een bod gaat komen. Ik hou mijn aandelen vast tot het bod publiek wordt gemaakt. Fagron's LT outlook is absoluut interessant voor bijv. private equity: van de beurs halen en Fagron verder laten groeien zonder de anaalisten die onzin verkondigen voor eigen gewin/ geen kwartaal druk,etc. Wat zal dat een zegen zijn voor Fagron!
  6. Advocaat van de Duivel 3 november 2015 20:21
    Ik heb dit vandaag al eerder gepost maar nu een kleine aanvulling....

    Kempen staat inmiddels bekend als de korte broekenvrienden. Ze hebben vorig jaar bij BAM de boel in een uur tijd ernstig in elkaar geschopt door een tendentieus bericht uit te brengen en doen dat vandaag bij Fagron weer. Dit is natuurlijk schandalig maar in de financiële oorlog is alles geoorloofd.

    Gezien het volume dat het Kempen rapport vandaag heeft veroorzaakt zal het grootse deel van de shorts er wel uit zijn....met dank aan de vriendin van Dirty Teun!

    Stel dat er op korte termijn blijkt dat er een bod ligt van een partij van 28 euro dan heeft deze dame erg veel geld verdiend voor een paar shorters. Gaat om minstens 15 mio euro dat moet toch wel een leuke datsja aan de Kaspische Zee waard zijn....

    Overigens is het uiteraard ieder zijn eigen vrije keus om aandelen te kopen en te verkopen en als je ergens in gelooft moet je niet in blinde paniek achter anderen aanlopen. Ik kreeg vroeger altijd van mijn ouders te horen "als je vrienden in het water springen doe jij dat toch ook niet"...en zo is het natuurlijk wel!

    Maar een stel hulpvaardige professionals als Kempen kunnen dus heel veel schade doen is vanmiddag weer gebleken. Wordt wellicht tijd dat zij eens gedist worden...

    Hoe het ook zij: of de korte broeken hebben vanmiddag fors gekocht of anderen hebben fors gekocht maar iemand heeft er in ieder geval nog vertrouwen in dat de koers boven de huidige koers uitgaat komen anders was er niet zoveel handel geweest.
  7. [verwijderd] 3 november 2015 21:16
    Hoe kunnen partijen die blijven zitten tot €25 obv 1 analist opeens massaal gaan verkopen. Dan moet het vertrouwen in deze analist heel groot zijn. Alle andere verklaringen zijn complottheorieën. Verder snap ik niet hoe het e eventueel afbouwen van een shortpositie kan leiden tot een koersdaling ipv stijging. Ik hoor hier al weken dat afbouwen van shortposities alleen kan leiden tot koersstijgingen. Het zijn dus blijkbaar gewone aandeelhouders die massaal hebben verkocht en vervolgens zijn er shortposities afgebouwd waardoor de koers weer is gestegen tot €21
  8. Mark12 3 november 2015 21:21
    Een grietje van 25 is geen autoriteit waar de hele markt achteraan hobbelt. Afzender Van Kempen blijkbaar wel, maar wtf is Van Kempen nou helemaal? Nee mensen, zo'n rapportje is een afleidingsmanoeuvre, er spelen andere zaken waar weinig mensen van weten en waar heel weinig mensen heel veel geld mee verdienen. Anaalist my ass.
    quote:

    JeKo schreef op 3 november 2015 21:16:

    Hoe kunnen partijen die blijven zitten tot €25 obv 1 analist opeens massaal gaan verkopen. Dan moet het vertrouwen in deze analist heel groot zijn. Alle andere verklaringen zijn complottheorieën. Verder snap ik niet hoe het e eventueel afbouwen van een shortpositie kan leiden tot een koersdaling ipv stijging. Ik hoor hier al weken dat afbouwen van shortposities alleen kan leiden tot koersstijgingen. Het zijn dus blijkbaar gewone aandeelhouders die massaal hebben verkocht en vervolgens zijn er shortposities afgebouwd waardoor de koers weer is gestegen tot €21
  9. [verwijderd] 3 november 2015 21:41
    quote:

    Mark12 schreef op 3 november 2015 21:35:

    Ongelooflijk... www.linkedin.com/pub/anastasia-karpov...
    Inderdaad.. Werkelijk..
    Een kind met paar jaar ervaringen weet koers van Fagron 25% omlaag te halen..

    Let op mijn woorden, dit is een spel geweest om heel veel te verdienen op korte termijn door haar en /of haar werkgever. Direct of indirect. Volgens mij hebben ze shorters geholpen met coveren, heel goedkoop te coveren. Ze zouden banktegoeden van haar en van Kempen goed moeten in de gaten houden.
    Als het moet offeren ze haar gewoon...
    Schandalig.. Hoop morgen liever te lezen dat AFM een inval heeft gedaan bij Kempen dan dat een mooie bod op Fagron is gedaan.
    Smeerlappen..
  10. [verwijderd] 3 november 2015 21:42
    quote:

    JeKo schreef op 3 november 2015 21:28:

    Is er binnen IEX niet iemand die precies kan uitleggen welke partijen nu betrokken zijn bij hetgeen vandaag gebeurd is. Die data moet toch beschikbaar zijn en kan prima verklaren wat er vandaag gebeurd is.
    Wat er gebeurd is is heel simpel en slim! De shorters hebben gebruik (misbruik) gemaakt van het verschenen artikel. Hierbij hebben ze een dump aandelen gedaan (verkocht) Door die dump is de koers flink naar beneden gegaan waardoor heel veel aandelen die met stop loss werden zijn verkocht. Door de paniekreactie en computergestuurde aandelen is er nog veel meer verkocht en is de koers naar 17 gezakt op dat moment hebben de shorters ingeslagen (veel meer aandelen dan ze verkocht hadden) en hun positie gecoverd en is de koers terug gegaan naar 21.

    Deze methode wordt overigens altijd Door shorters gebruikt maar werkte vandaag wel heel erg goed doordat er veel beleggers inzaten die voor de korte termijn snel geld wouden verdienen.

    Er wordt dus misbruik gemaakt van het sentiment van Piet particulier.
6.159 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Indrukwekkende groei bij Fagron

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links