Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Week 44: de week van de waarheid

537 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 27 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 nr36 30 oktober 2015 13:37
    Brunel kan groei branchegenoten niet kopiëren

    Wouter Keuning

    Vandaag, 07:53
    Update: vandaag, 08:35

    Uitzend- en detacheringbureau Brunel heeft de goede resultaten van branchegenoten Randstad en USG niet kunnen kopiëren in het derde kwartaal. Waar Randstad en USG hun resultaten flink zagen verbeteren, liepen de omzet en winstgevendheid van Brunel terug. Ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar daalde de omzet met 17% tot €291 mln. Het bedrijfsresultaat (ebit) kwam 25% lager uit op €15 mln.

    Olie en gas

    Het verschil in prestaties wordt grotendeels veroorzaakt door de specifieke markten waarin de verschillende Nederlandse hr-dienstverleners actief zijn. Brunel is in tegenstelling tot USG en Randstad, zeer actief in de olie- en gassector. Doordat die branche met flinke tegenwind te kampen heeft, worden de resultaten van Brunel negatief beïnvloed. De omzet uit de activiteiten in de gas- en olie-industrie daalde met 24%. In eigen land zag Brunel zijn omzet groeien met 8%, in Duitsland daalde de omzet met 3%.

    Mineur

    In een persbericht gaf Jan Arie van Barneveld, de bestuursvoorzitter van het concern een korte toelichting. 'De olie- en gasindustrie is serieus in mineur, maar de invloed daarvan op ons bedrijf was kleiner dan die op de hele markt. Tegelijk ben ik blij met de sterke ontwikkelingen in onze Europese operatie', aldus Van Barneveld. Hij verwacht dat de Europese activiteiten in de rest van het jaar met meer dan 10% zullen groeien.
  2. forum rang 7 A3aan 30 oktober 2015 13:40
    Die tatje... een boom van een kerel, dat geeft hij gisteravond aan. Ach, ik blijf wat achter, maar wat maakt dat uit. En met mijn "krach" zit het wel goed.
    Nog niet zo lang geleden win ik 3 maanden gratis naar een nieuwe sportschool. Ik daar naar toe. Prima opgevangen. Heeft U ervaring? Nee, in een sportschool niet. Wel ga dan eerst maar 10 minuten op de loopband voor de warming up. Zo gezegd, zo gedaan. Nu zie ik achter in de zaal een enorme grote kerel staan, een soort klerenkast, met een kaal hoofd, armen net zo dik als mijn dijen en ruim beschilderd.
    Na die 10 minuten vraag ik of ik ook eens mag proberen om wat te bankdrukken. Nou, dat vond de instructeur nog geen goed idee. Gaat jij eerst maar eens met twee kleine handhaltertjes van 5 kg wat doen. Want alleen die bar weegt al 20 kg. Ik geef aan dat ik dat toch wel even wil proberen en die instructeur geeft toe. Nou, vooruit dan maar. Ik vraag gelijk om een stoel om aan het einde van dat ligbankje mijn voeten erop te kunnen zetten. Blijven ze op de grond staan, dan kan bij een flink gewicht de rug niet aangespannen worden en kan er een discus (tussenwervelschijf) uitschieten en dan heb je een hernia. Daar had hij nog nooit van gehoord. Maar goed, die stoel kwam er. En toen mocht ik die stang van 20 kg optillen. Die klerenkast keek toe. Ik doe een keer of tien de stang omhoog en omlaag en vraag of er een paar schijven aan mogen. Dan wordt het wel 40 kg, was het antwoord en dat lijkt wat veel voor jou. Doe maar en ik weer 10 keer optillen. Doe er nog maar twee schijven bij en ik weer 10 keer optillen. Uiteindelijk door gegaan naar 90 kg en die een keer of vier opgetild. Had je dat gezicht van die klerenkast moeten zien. Ach, zei ik argeloos, ik vind het voor vandaag wel genoeg.

    Kijk en dat heb ik nu ook vaak met het aan- en verkopen van aandelen.
  3. gerrit 69 30 oktober 2015 13:40
    fd.nl/ondernemen/1125196/groeiversnel...

    Groeiversnelling voor USG People

    Wouter Keuning
    Vandaag, 07:27
    Update: vandaag, 10:30
    Uitzender en detacheerder USG People heeft zijn resultaten in het derde kwartaal sterk zien verbeteren. De omzet steeg met 10% naar €684 mln, het bruto bedrijfsresultaat kwam met €40,4 mln 25% hoger uit. Dat maakte het moederbedrijf van Start People en Unique vrijdag voorbeurs bekend. De groei werd zowel gerealiseerd bij grote klanten als in het midden- en kleinbedrijf.

    De versnelling van de groei ging het snelst in Nederland, waar de omzet met 12% groeide naar €287 mln. USG People is verder actief in België, Frankrijk en Duitsland. In dat laatste land was de omzetgroei met 1% het laagste.

    Kosten

    De verhoogde winstgevendheid was te danken aan een lager kostenniveau. Die kosten kwamen in het derde kwartaal € 5,2 miljoen lager uit. De verlaging werd voor het grootste deel gerealiseerd door 'optimaliseringsmaatregelen.'

    'We hebben onze groei in het derde kwartaal opnieuw versneld', zei Rob Zandbergen, bestuursvoorzitter van USG People. 'In Nederland, België en Frankrijk hebben we met onze organisatie marktaandeel gewonnen. We konden deze groei realiseren met lagere kosten, wat leidt tot een forse verbetering van onze winstgevendheid.'

    Ceo Zandbergen verwacht dat de positieve trend in het vierde kwartaal zal aanhouden.

    *********

    Ik zag zojuist dat het al geplaatst was maar haal het er niet meer af.
    Dus deze is zeer speciaal voor Tatje mijn schatje.
  4. pete67 30 oktober 2015 14:18
    quote:

    tatje schreef op 29 oktober 2015 22:01:

    [...]

    Ja A3aantje naar de sportclub voor krachttraining dassss goed voor jou.
    Mochten we een feestje krijgen omdat us Usgke versnelt, stand alone of O.
    Dan houden we een feestje.
    Ik verheug me om jou te zien en jouw krachtraining.
    Ik ben 1.98 meter en 103 kg en alleen maar spieren.
    Ik kan iemand aan de oren over de grens laten kijken :-)
    Ik ben iets kleiner, namelijk 1.94 meter.
    Maar dat kleine stukje verschil compenseer ik met 170kg schoon aan de haak.
    Dus of je mij aan mijn oren omhoog krijgt? dat denk ik niet.
  5. [verwijderd] 30 oktober 2015 15:23
    Jammer dat de zielige Mickey mouse beurs AEX vandaag weer diep in het rood duikt en uiteraard weer sterk achterblijft bij de rest van Europa.
    Je ziet dat zodra de beweging van de AEX naar beneden is de laatste kenuzen uit het Hedgefonds weer even de koers drukken, denkende dat ze het stijgende tij nog kunnen keren.

    Keep on dreaming parasieten, jullie spelletje is bij USG passé, misschien nog wat speldeprikjes maar als ik jullie was dan zou ik nu heel snel inpakken en wegwezen. Koers is niet meer tegen te houden, te lang hebben de parasieten de koers van USG onderdrukt, de absurd onder water gehouden ballon gaat de komende tijd met kracht omhoog en zal iedereen doen verbazen.
  6. [verwijderd] 30 oktober 2015 15:28
    Voor de sukkels van jefferson en andere Amerikaanse parasieten.
    Time to leave shorting people.
    USG can not be stopped anymore. The results were so robust that the hedge fund executives better very quickly able to reduce the positions and pick out another part to play their dirty game.

  7. pete67 30 oktober 2015 15:43
    For those f*ckers of jefferson and those other American f*ckers.
    It's time to stop f*cking around with other people's money.
    USG can not be f*cked anymore. The results were so f*cking robust that those f*cking hedge fund executives better f*ckingly quick reduce their f*cking positions and pick out another stock to play their f*cking game with, so f*ck off!
  8. forum rang 6 tatje 30 oktober 2015 15:45
    Het kan verkeren zei Bredero.

    Die uitdrukking heb ik op dit forum vaker gebruikt.

    Beste Mona is er sprake van plagiaat.

    Ha pete67, ik wil het wel proberen, maar ben bang dat ik jouw oren in mijn handen houd :-)

    Het was gisteravond, weer zo n avond.
    Stamppotjesfuif.
    Boerenkool, zuurkool en wortelen stamppotjes gemaakt, met gehaktballen spekjes en rookworst.
    De tent zat barstensvol, ik zeg tegen het bezoek, ik drink vanavond niets, ik doe het morgen, of van ellende of van vreugde.
    Ik heb me weer laten overhalen en zit nu nog met een kater.
    Dus voor mij vandaag geen feestdrankje.

    Had me vandaag bij slecht nieuws willen vergrijpen aan de OUZO en bij goed nieuws met een toeter en een feestneus aan de pina colada.

    Als ik het al schrijf voel ik me beroerd :-)

    cache4.asset-cache.net/xc/483994163.j...
537 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 27 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0639 -0,30%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.375,60 -0,16%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links