Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,379 18 apr 2024 17:35
  • +0,001 (+0,03%) Dagrange 3,375 - 3,401
  • 10.555.239 Gem. (3M) 13,7M

KPN 26 sept tot 2 oktober - winnaar van de de afgelopen week is.....

206 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Agatan 1 oktober 2015 15:35
    quote:

    SNSN schreef op 1 oktober 2015 09:57:

    For today: PP=3.344
    Resistance: R1=3.367; R2=3.391
    Support: S1=3.319; S2=3.295

    The d-playground is narrowing (see old posts), and the upside potentials for today are (most likely at the moment) limited by the upper edge of our pattern (see yesterday posts): ~3.415 / ~3.405 at opening/closing.

    On the other side the st-support zone is around ~3.366-3.350, reinforced by the R1 (it's a soft support now)
    It's below S2. In my former Posts i suggested, that 3.22 was possible in according to the tecnical probabilities. Some were laughing. What's your meaning.
  2. [verwijderd] 1 oktober 2015 16:23
    quote:

    Agatan schreef op 1 oktober 2015 15:35:

    [...]
    It's below S2. In my former Posts i suggested, that 3.22 was possible in according to the tecnical probabilities. Some were laughing. What's your meaning.
    Yes, you were right.

    The lower v-edge (for the pattern) is ~3.25. It's so-called 90th-prcentile of pdf, which determines the risk (~10%) for prices to get under that level.

    However, the level ~3.20 (main mt-support) corresponds to 95th-percentile.....

    So, 3.22 is indeed within the 90th and 95th (distribution) percentiles
  3. [verwijderd] 1 oktober 2015 16:32
    KPN begint met SmartLife Veilig dienst
    donderdag 1 oktober 2015
    KPN is begonnen met de commerciële introductie van zijn smart-homedienst KPN SmartLife Veilig. De beveiligingsoplossing moet bescherming bieden tegen inbraak en waarschuwen in het geval van brand. De abonnementsgebaseerde dienst omvat thuis te installeren met internet verbonden apparatuur en een app waarmee klanten op afstand de alarm- en huisoppasfunctie kunnen bedienen.

    Er zijn twee abonnementsvormen: Instap en Standaard. Bij het abonnement Instap ontvangt de klant bij alarm een melding via de KPN SmartLife app op tablet of smartphone. Via de 24/7 digitale meldkamer van beveiligingsdienst Trigion kunnen klanten maximaal vijf personen aanmelden die ook een melding krijgen. Bij het abonnement Standaard gaat er ook een melding naar de 24/7 bemande meldkamer van Trigion. In geval van nood kan er voor gekozen worden om gebruik te maken van de mobiele surveillance van Trigion.

    De smart home dienst van KPN werd eind juli aangekondigd, waarbij er eerst een testfase zou zijn. De beveiligingsoplossing is afgelopen zomer getest door 150 testklanten. Er is geen internetaansluiting van KPN voor nodig. De dienst is online aan te schaffen, maar KPN stuurt wel iemand langs om te kijken welke beveiligingsopzet het beste bij een woning past.

    Verder zorgt de huisoppasfunctie er voor dat een verlaten woning een bewoonde indruk maakt. Lampen die er op aangesloten worden, gaan aan zodra de zon onder gaat en weer uit zodra de nacht aanbreekt, en kunnen verder op afstand aan- en uit worden gezet. KPN stelt zijn SmartLife-portfolio de komende tijd uit te breiden.Zo staat SmartLife Comfort op de rol, voor het op afstand regelen van de temperatuur thuis.

    Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met Trigion. KPN werkt ook samen met Philips: klanten met Hue lampen kunnen deze koppelen aan de beveiligingsoplossing en de KPN SmartLife app.

    Volgens recent onderzoek van Telecompaper beschikt drie procent van de Nederlanders momenteel over een beveiligingscamera waarbij men beelden live via smartphone of tablet kan bekijken. 10 procent verwacht zo'n beveiligingscamera binnen nu en een jaar aan te schaffen.
  4. [verwijderd] 1 oktober 2015 16:34
    Vooral twintigers gebruiken smart home devices
    donderdag 1 oktober 2015
    De adoptiegraad van connected devices voor bijvoorbeeld smart homes in Nederland, zoals een slimme thermostaat of rookmelder, is nog klein. Slechts een kleine groep early adopters blijkt op dit moment zo’n connected device te bezitten zoals een slimme thermostaat. Onder deze early adopters blijken voornamelijk 20-29 jarigen te vallen. Het aandeel Nederlanders dat verwacht de komende twaalf maanden zo’n connected devices aan te schaffen, ligt wel hoger dan het daadwerkelijk bezit, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper in mei en juni dit jaar.

    De ontwikkelingen rondom smart home en connected devices kwamen het afgelopen jaar in een stroomversnelling door een groot aantal productintroducties van belangrijke spelers afkomstig uit de technologiesector, waaronder Samsung, Google en Apple. Telecompaper vroeg daarom bijna 900 Nederlanders uit zijn Consumer Panel naar hun aanschafintentie van een zevental connected devices en of ze deze apparaten al in hun bezit hadden.

    Van de connected devices lijkt de adoptiegraad van de slimme thermostaat (zoals Toon en Nest) onder de Nederlandse consumenten het grootst. Vier procent van de Nederlanders geeft aan zo’n device al in hun bezit te hebben. Deze slimme meter biedt real time inzichten in energieverbruik in huis en kan op afstand met een applicatie bediend worden. Ruim een tiende van de Nederlanders (12%) verwacht bovendien binnen een jaar een slimme thermostaat aan te schaffen.

    Tegenwoordig is het ook eenvoudiger om een slimme thermostaat te kopen, Eneco maakte in juli namelijk bekend zijn slimme thermostaat (Toon) ook te gaan verkopen aan niet Eneco-klanten. Ook KPN maakte recent bekend bezig te zijn met connected home-diensten die dit najaar voor iedereen beschikbaar zullen zijn. Vandaag, 30 september, liet KPN weten zijn SmartLife Veilig-oplossing commercieel te introduceren.

    3% Nederlanders heeft slimme beveiligingscamera
    Verder geeft drie procent van de Nederlanders aan een beveiligingscamera te hebben waarbij men beelden live via smartphone of tablet kunnen bekijken. Twee procent heeft de mogelijkheid van op afstand regelbare verlichting en tevens twee procent rolluiken en/of zonwering. Een rookmelder die een bericht stuurt naar de smartphone of tablet wanneer hij brand detecteert, is nog slechts in het bezit van één procent van de Nederlanders. Wel verwacht 11 procent deze rookmelder binnen een jaar aan te schaffen.

    20-29 jarigen lijken de connected devices het meeste te omarmen. Deze leeftijdsgroep heeft vaker dan gemiddeld op afstand regelbare verlichting (5%), rolluiken of zonwering (4%) en een babyfoon (3%). De babyfoon, is logischerwijze, ook een meer aansprekend product voor deze leeftijdsgroep.
  5. [verwijderd] 1 oktober 2015 17:06
    quote:

    moonlightjorgo schreef op 30 september 2015 20:00:

    het is zo wel een erg kinderachtig forum aan het worden .
    alles wat maar door iemand gepost wordt, wordt direkt afgebrand.
    waar is de tijd van gezelligheid in ieder geval niet hier meer

    Nu ben ik al een behoorlijke tijd weg

    Dacht ik toch altijd dat het aan mij lag en nog is er niets veranderd :-)

    Trouwens nog steeds geen nieuwe positie. Alleen nu nog TT en Ahold

  6. [verwijderd] 1 oktober 2015 17:47
    quote:

    JanK1 schreef op 1 oktober 2015 17:06:

    [...]

    Nu ben ik al een behoorlijke tijd weg

    Dacht ik toch altijd dat het aan mij lag en nog is er niets veranderd :-)

    Trouwens nog steeds geen nieuwe positie. Alleen nu nog TT en Ahold

    Ik ook nog niet al wil ik wel graag.
    Alleen mijn bouwers aandelen nog niet kunnen verkopen.
    Wel jammer jan dat je niet meer op het forum bent.
    "De goeie ouwe tijd "
  7. [verwijderd] 1 oktober 2015 17:55
    quote:

    moonlightjorgo schreef op 1 oktober 2015 17:47:

    [...]
    Ik ook nog niet al wil ik wel graag.
    Alleen mijn bouwers aandelen nog niet kunnen verkopen.
    Wel jammer jan dat je niet meer op het forum bent.
    "De goeie ouwe tijd "
    Zeg nooit "nooit" een comeback kan altijd nog en ik lees ook wel op dit forum anders had ik niet gereageerd. Gr. Jan
  8. Rutonline 1 oktober 2015 19:18
    Heeft iemand een link naar van KPN die verwijst naar de jaar op jaar) prestaties van KPN in de zakelijke markt?
    KPN heeft daar bij de presentatie van de halfjaarcijfers 2015 helemaal niets over vermeld cijfermatig. Ik ben daar heel benieuwd naar...
    Zie voor gepresenteerde halfjaarcijfers 2015: corporate.kpn.com/pers/kwartaalcijfer...
  9. [verwijderd] 1 oktober 2015 19:27
    quote:

    Rutonline schreef op 1 oktober 2015 18:53:

    Kan iemand mij vertellen hoe groot het percentage van de omzet van KPN is uit de zakelijke markt t.o.v. de totale omzet?

    Volgens mij gaat de koers van KPN daar op 27 oktober finaal op onderuit.
    Ben benieuwd wie het weet.
    Dat zou dan weer heel raar zijn, tig banken en analisten kwamen de afgelopen weken met een adviesverhoging en nu gaan we onderuit door de zakelijke markt. Als dat mocht gaan gebeuren op 27 oktober, dan praat je dus NU over voorkennis.....

    21 sep KBC Securities kopen 4,00
    16 sep Deutsche Bank kopen 4,40
    04 sep UBS kopen 4,20
    28 aug SNS Securities kopen 4,00
  10. Rutonline 1 oktober 2015 19:42
    quote:

    Eurowin schreef op 1 oktober 2015 19:27:

    [...]

    Dat zou dan weer heel raar zijn, tig banken en analisten kwamen de afgelopen weken met een adviesverhoging en nu gaan we onderuit door de zakelijke markt. Als dat mocht gaan gebeuren op 27 oktober, dan praat je dus NU over voorkennis.....

    21 sep KBC Securities kopen 4,00
    16 sep Deutsche Bank kopen 4,40
    04 sep UBS kopen 4,20
    28 aug SNS Securities kopen 4,00
    Ik geef toe dat ik short zit (sinds een week), maar ik geef niet heel veel om wat analisten zeggen en de koersdoelen die zij er aan hangen. Het zal jou ook ongetwijfeld opgevallen zijn dat velen de plank soms volledig mis slaan.

    Onlangs heb ik een fantastisch ritje Heijmans gemaakt. Mijn 50% winst verdampte volledig toen Heijmans met de halfjaarcijfers van 2015 kwam. De infra divisie was nog altijd een probleem bij Heijmans.

    Ik vermoed dat bij KPN hetzelfde aan de hand is. Op tal van fronten is KPN misschien goed bezig (hoewel er in de toekomst met de huidige abonnementstarieven niet heel veel te verdienen valt in mijn ogen) vermoed ik dat de zakelijke markt een molensteen is om de nek van KPN. In de presentatie van de halfjaarcijfers van KPN vind ik in zijn geheel geen feiten en cijfers. De zakelijke markt is waar het bij KPN op dit moment over gaat.... Dat maakt of breekt ze.

    Daarom ben ik zo benieuwd naar feiten en cijfer over de zakelijke divisie (jaar op jaar) zodat ik zelf kan oordelen.

    Ik voel mijn in zijn geheel niet gesterkt door koersdoelen. Het zorgt er slechts voor dat ik mij een keer extra achter de oren krap voor dat ik short ga.
206 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links