Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Draad Altice Sept-Okt-Nov-?-;)

1.119 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Scopum Pretium 17 september 2015 11:06
    quote:

    lovelyrita schreef op 17 september 2015 10:36:

    [...]

    Ze hadden hun koersdoel op 36,75 staan, tel daar bij op hun meerwaarde van 6,80 EUR en hun koersdoel zou 43,55 moeten worden.
    Jammer dat de naam van de analist er niet bij staat...

    Waarschijnlijk omdat de beste analist op staande voet ontslagen is. Koersdoel €18 of VEEL lager had zijn baan niet op het spel gezet :)
  2. [verwijderd] 17 september 2015 14:46
    Mensen wel een beetje eerlijk blijven,koers boven een 27 Euro is toch mooi als verkoop voor mensen die een weekje eerder ingestapt zijn op 22,00 Euro.
    Dat hoera gevoel is bijna altijd even bij overnames.
    Later gaat men weer bedenken waarvoor was die aandelen splitsing alweer nodig?
    De reden was dat aandelen (A) konden gebruikt worden voor aankoop en verwateren dan wat,(of de koers nu 20of 30 staat) met het gevolg dat ook de aandeelhouder met aankopen mee moet betalen.
    De aandelen met stemrecht houd hij gewoon zelf en vrienden (B aandelen).
    Dat alles houd in dat morgen de koers van Alice wel weer normaal is.
    Anders is het natuurlijk bij Cablevision,daar is dit bod natuurlijk goed ontvangen met een bod van + 22% dat is nog al wat anders dan bij een Ballast Nedam.
    Al gaat het grootste gedeelte natuurlijk naar het zoontje(60) van de oude Charles Dolan (88).Had hij ook wel nodig want Charles heeft maar een 4-5 miljard ,maar wel 6 kinderen.
    Al met al een prachtige deal voor die mensen.


  3. forum rang 10 voda 17 september 2015 16:29
    'Overname Cablevision door Altice positief'

    Gepubliceerd op 17 sep 2015 om 11:25 | Views: 2.670

    AMSTERDAM (AFN) - De overname van het Amerikaanse Cablevision door Altice wordt door ING als een positieve stap gezien. Door de deal wordt Altice de op drie na grootste kabelaar in de Verenigde Staten en vergroot het bedrijf zijn blootstelling op de Amerikaanse markt.

    Met de overname van Cablevision is 17,7 miljard dollar gemoeid. Dat bedrijf is de leidende kabelaar in de regio rond New York. ING schat de toegevoegde waarde van de overname op bijna 7 euro per aandeel Altice. De acquisitie past volgens ING in de strategie van Altice.

    Altice staat bij ING op de Benelux favourites list, omdat de markt volgens de bank het autonome groeiverhaal onderschat. De marktvorsers zijn van mening dat het aandeel Altice de potentie heeft om in waarde te verdubbelen tot het einde van 2017. Het advies is buy met een koersdoel van 37 euro.

    Termijn

    Goldman Sachs, met een buy-advies, denkt dat er op termijn nog meer overnames van Altice in de Verenigde Staten zullen volgen. De onderneming positioneert zich daarvoor, aldus de kenners. De toevoeging op de winst per aandeel is ,,wezenlijk'', zo ziet de zakenbank.

    Een analist van Aviate Global gaf aan dat Altice enorm kan profiteren van het uitvoeren van zijn kostenbesparende strategie bij Cablevision. ,,Cablevision heeft de laagste marges van de grote Amerikaanse spelers. Er kunnen grote rendementen worden behaald als Altice zijn strategie op een normale manier uitvoert.'' Overigens voorziet Altice honderden miljoenen dollars aan kostenvoordelen uit het samengaan met Cablevision.

    Altice noteerde donderdagochtend om 11.25 uur 1,6 procent hoger op 24,74 euro.
  4. forum rang 10 voda 17 september 2015 16:30
    'Goede basis voor Amerikaanse consolidatie'

    Gepubliceerd op 17 sep 2015 om 13:29 | Views: 2.690

    NEW YORK (AFN) - De overname van de Amerikaanse kabeltelevisie- en internetprovider Cablevision door Altice biedt een goede basis voor consolidatie in de sector in de Verenigde Staten. Dat zei topman Dexter Goei van het aan de Amsterdamse beurs genoteerde Altice donderdag.

    Het concern maakte eerder op de dag bekend voor miljarden Cablevision over te nemen. Dat bedrijf, een speler in de top van de Amerikaanse televisiemarkt, zet Altice verder op de kaart in het land. Eerder dit jaar nam Altice al een controlerend belang in het eveneens Amerikaanse Suddenlink Communications, de op zes na grootste kabelmaatschappij. Dat was destijds de eerste stap van Altice op de Amerikaanse markt.

    Goei gaf verder aan de komende jaren ,,significante kostenvoordelen'' voor Cablevision te zien door de deal, oplopend tot 900 miljoen dollar, bij 150 miljoen dollar aan investeringen. Het doel van Altice is de marges van Cablevision te verbeteren tot 48 procent, aldus de bestuursvoorzitter.
  5. gerrit 69 17 september 2015 18:02


    www.wallstreetweb.nl/nieuwsarchief/EF...

    Voor de grafiek zie de website

    Vandaag geen hele column van Wessel Aslander maar een vluggertje over Altice

    Zéér aggressief …

    Zojuist werd het gerucht bevestigd dat Altice, de op de AEX genoteerde ‘kabelaar’, de zoveelste overname heeft gedaan; na de overname van Suddenlink (9 mld) neemt men nu voor $ 17,7 miljard Cablevision over. Ik heb al enkele keren gewaarschuwd voor de uiterst riskante strategie van dit bedrijf, dat minder dan 1 miljard aan eigen vermogen op de balans heeft staan maar qua schulden de 15 miljard nadert. Grootaandeelhouder Drahi verandere daarop van strategie, waarschijnlijk mede omdat de banken het bedrijf geen extra geld willen lenen, en veranderde de aandelen-verhouding zodat hij grotendeels met aandelen over kan (blijven) nemen. Die strategie is echter nóg linker want in tegenvallende marktomstandigheden (b.v hogere rente of inzakkende groei) kan er een ‘double whammy’ optreden: duurder wordende schulden EN dalende aandelenkoersen. Dit laatste is overigens al begonnen want begin augustus zakte het aandeel uit de stijgende oranje trend in de dalende magenta trend. Het zoekt steun rond 23 en dat lijkt vooralsnog te lukken want de DMI is weer dalende en de RSI probeert een opwaartse uitbraak. Het is echter ongerust-makend dat de verwachte openingskoers vanochtend, door het overnamenieuws, ruim meer dan 10% hoger lijkt te gaan worden. Normaal gesproken DAALT de koers van de overnemende partij maar bij Altice is dat, ondanks de zeer linke strategie, nog altijd niet zo. Er is al menig AEX- en AMX-aandeel fataal gestruikeld over een dergelijke strategie en uiteraard hoop ik dat dit met Altice niet gebeurd. Maar: ik kan mij maar niet losmaken van de gedachte dat dit niets meer met beleggen te maken heeft omdat het ALLE kenmerken van PUUR GOKKEN heeft ! En nu is het afwachten of de koers uit de dalende magenta trend kan breken en / of boven steun 23 kan blijven; dat haalt in ieder geval tijdelijk een heleboel druk van de ketel …

  6. [verwijderd] 18 september 2015 13:04
    quote:

    voda schreef op 17 september 2015 18:49:

    [...]
    Hartelijk dank voor deze ondersteuning Bjaap.

    We kunnen wel stellen dat de prenaam lovely niet voor deze dame opgaat! :-)
    Dat laatste weet ik zo niet,ik ben Amsterdammer en bij de dames die achter de ramen zitten worden die woorden juist heel veel gebruikt.Die verwachten van een
    ander een liefst grote diverse inbreng en als ze dan de deur uit zijn en ze hebben gegeven,zeggen ze tegen de buurvrouw :"wat ik nu weer voor "achterlijke" had.Zelf niet beseffend dat als ze een bed bij plaats en daar een gelijkende pop oplegt,ze de gordijnen open had kunnen laten en al die andere klanten dan niet had gemist.

  7. forum rang 10 voda 18 september 2015 13:22
    Altice-advies verhoogd naar hold van reduce door Kepler - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het aandeel Altice (ATC.AE) is door Kepler in advies verhoogd naar hold van reduce, terwijl het koersdoel naar EUR26,50 wordt opgetild van EUR23,75. Aanalisten van Kepler beschouwen de acquisitie van Cablevison als een goede strategische combinatie, ofschoon de doelstelling met betrekking door synergie te ambitieus worden gevonden. Het aandeel Altice sloot donderdag op EUR24,50. (andre.sterk@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  8. lovelyrita 23 september 2015 11:06
    quote:

    OS1 schreef op 23 september 2015 10:47:

    De koersdoel verhogingen zijn niet echt correct de laatste week, de koers is alleen maar fors in de min gegaan. Iemand een verklaring?
    Ik zal het jullie nog 1 keer uitleggen, dus goed opletten!

    Op de planken van alle grootbanken ter wereld liggen wat A-aandelen Altice, die geen stemrecht hebben. Daar willen ze toch wel als de wiedeweerga vanaf aangezien de megalomane leider Drahi, die circa 60% vh stemrecht bezit (aandelen B) en hier ook gretig gebruik van maakt, toch ook snel van zijn aandelen A af wil (vermoedelijk circa 250 mio aandelen): hij heeft natuurlijk geen zin om zijn eigen overnames te financieren, dat mag het gepeupelte doen!
    Met een dreigende kredietverlaging -die al vrij laag is overigens- zal het me dan ook niet verbazen als de aangekondigde aandelen-emissie groter zal uitvallen dan gedacht.
    Pak voorts nog het einde vd lockup eind januari voor het personeel en je hebt alle ingredienten voor een op zijn minst stagnerende koers, maar veel waarschijnlijker snel dalende koers.

    Geen dank.
  9. [verwijderd] 23 september 2015 16:46
    LONDON (Trivano.com) - Op 22 september 2015 hebben de analisten van Goldman Sachs hun beleggingsadvies voor Altice Group (ATC; ISIN: NL0011333752) herhaald. Het advies van Goldman Sachs voor Altice Group blijft "kopen".

    Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 40,00 EUR naar 41,00 EUR.
1.119 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 866,01 -0,92%
EUR/USD 1,0694 -0,03%
FTSE 100 8.048,13 +0,10%
Germany40^ 17.819,30 -1,49%
Gold spot 2.319,90 +0,16%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,16%
Flow T...
+3,54%
B&S Gr...
+2,43%
RENEWI
+2,42%
Fugro
+2,01%

Dalers

ADYEN NV
-15,13%
VIVORY...
-7,26%
Alfen ...
-6,03%
WDP
-5,32%
BESI
-3,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links