Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

stil op het Forum Esperite

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 aextracker 5 september 2015 15:05
    Omdat er weinig nieuws te melden valt na een moeizaam eerste halfjaar waar de omzetgroei achterbleef bij de verwachte stijging van 30%.

    Komt bij dat het verlies groter was dan menigeen had gedacht.
    En dat gebeurd in een periode van > 5 jaar economische malaise en bezuingingsdrift waar de politiek handig gebruik maakt van tekortfinanciering , tegelijk met > 1 jaar ellende over Griekse financiering, een chinese beurs die inkakt en een door IS veroorzaakt vluchtelingenprobleem waar iedereen zo langzaamaan ook van ontdekt, dat de EU bobo's in Brussel en EU hoofdsteden beter zijn in het versnaperen van belastingcenten , dan het oplossen van EU brede problemen.

    het failliet van de EU komt stap voor stap naderbij en daarmee de volgende klap in de bek van beleggend Europa.

    De kapper scheert derhalve nu even wat hoofdjes kaal en Amar werkt rustig door aan het uitbouwen van esperite. Instapmomentje voor degene die nog durft ?
    Kijkend naar de koop\verkoopgolven lijkt deze keors wel een soort van bodempje te bevatten.

    Gaan het zien !

    Tracker
  2. forum rang 8 aextracker 11 september 2015 19:50
    T\m 2015 Q-3 update weinig duiding te verwachten of de beoogde en voorspelde omzetgroei +30% in zicht komt.
    Bij overstijging van de Q-based performance duidt het op "meer potentie dan verwacht" en wordt de stagnatie van groei stamcelopslag inkomen aangevuld worden vanuit new cash flow brengers , die gemaakte investeringen kan helpen balanceren met druk op EV\VV c.q. solvabilieitsratio.
    Koers beweegt nu wel rondom een kritisch niveau qua steun. De wereldwijde afkoeling (beurstechnisch bezien dan) doet de bio-techs geen goed.
    In BB deze week ronduit "anti-reclame artikel" over de grootste bio-techs i.h.a. en de nieuwe houding van zorgverzekeraars i.r.t. dure bio-tech medicijnen.

    In die zin zouden de zorgverzekerars de "selftest kits"van Esperite zwaar moeten steunen.
    Vraag aan forumleden ; Kunnen pre-ventieve medical tests zorgkosten helpen beperken (regeren is immers vooruitzien nietwaar) ?

    Tracker
  3. [verwijderd] 12 september 2015 10:35
    beste Tracker,
    Uiteraard kunnen pre-ventieve medical tests de zorgkosten beperken.
    Lees mijn bijdrage op stamcellen en medische mogelijkheden. Voorkomen is beter dan genezen. Die kant gaat het op in de medische sector.Er hoeft maar een grote zorgverzekeraar brood te zien in Esperite en we gaan knallen. De tests van Esperite zijn een uitstekend middel om de torenhoge medische kosten te kunnen beperken
  4. Utreg1960 14 september 2015 10:21
    TOP NL: Flow Traders naar MidKap

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Flow Traders nv (FLOW.AE) wordt opgenomen in de AMX-index, maakt beursbedrijf Euronext woensdag bekend naar aanleiding van een kwartaalherziening van de beursindices.

    Door het faillissement van Imtech (IM.AE) was er een plekje ontstaan in de MidKap en die wordt nu ingevuld door de geautomatiseerde handelaar, die eerder deze zomer zijn gang naar de beurs maakte.

    Biotechbedrijf Kiadis Pharma (KDS.AE) en bottelaar Refresco Gerber (RFRG.AE) maken hun debuut in de AScX en nemen daarmee de plaatsen in van Esperite (ESP.AE) en Yatra Capital (YATRA.AE).

    De AEX blijft ongewijzigd.

    De nieuwe indexsamenstellingen gelden vanaf maandag 21 september. Per kwartaal vindt een herziening plaats van de Amsterdamse indices. De jaarlijkse, volledige herweging van de indices is in maart.


    Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; ben.zwirs@wsj.com

  5. BigBoy68 14 september 2015 16:14
    Wat er gebeurd met Esperite: Zodra Esperite haar producten op de juiste plek en in steeds grotere volumes weet te verkopen zit er een Midkap notering gewoon in, is mijn persoonlijke mening.
    Geduld is een schone zaak en hopen dat gunstige persberichten/ontwikkelingen, uiteraard liever vandaag dan morgen, Esperite verder op de kaart zetten.
  6. forum rang 8 aextracker 15 september 2015 07:29
    Esperite wordt hiermee een "lokaal genoteerd fonds" omdat het qua daghandelsomzet minder verhandeld wordt dan Kiadis & Refresco.
    Daarmee is Esp. inderdaad iets minder mainstream zichtbaar voor de gem. part. belegger.

    Dat doet verder niets af aan haar beleid en strategie, ware het niet dat Esperite als "low hanging fruit"" biotech nu iets minder zichtbaar is voor de particuliere belegger indien die niet verder kijkt dan diens neus.

    Een hogere notering betekent i.h.a. een iets betere vindbaarheid in lijstjes voor investeerders en daarmee een iets lagere ranking voor professionele institutionele investeerders om als fonds in belegd te raken.

    Komt tijd komt raad. Esperite is op een innovatieve weg gegaan en vertrekt vanuit stamcellen. Dat was\is business met een perspectoef.

    Tracker
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0700 -0,02%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.317,21 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links