Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VIES spel van de VEB

44 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. BASF en BAYER kopen 14 augustus 2015 13:58
    De VEB, heeft haar leden en de aandeelhouders al hun geld gekost. De VEB heeft een deal gesloten met Imtech over een zgn schadevergoeding voor geleden schade. De VEB heeft als ruil moedwillig gezwegen tijdens de 2 dubieuze emissies van Imtech, ipv alle aandeelhouders te waarschuwen en een verkoop advies te geven.
    Tientallen aandeelhouders, leden van de VEB, en nieuwe leden die de VEB hierdoor wist te ronselen, hebben aan beide emissies meegedaan en hun aandelen vastgehouden en zijn hierdoor al hun geld zien verdampen.
    De VEB, heeft een heel vies spel gespeeld, met puur hun inzet om nieuwe leden te werven !!!
  2. [verwijderd] 14 augustus 2015 19:59
    ja de veb daar stap ik uit als ze geen werk ervan maken om de bende van imtech te ontmaskeren

    Bovendien hebben ze de beursnotering verantwoordelijken te vragen waarom de notering zo snel verdwijnt uit de amx en waarom alles zo snel moet gaan normaal gesproken blijft een notering nog zeker 3 maanden bestaan
    Ook hebben ze nog een vette klus aan het claimen van de schade die beleggers nu hebben opgelopen omdat ze wisten dat imtech het niet ging redden De notering had geen doorgang meer mogen vinden sinds twee weken geleden maar toen hield iedereen zijn mond
  3. gerrit 69 14 augustus 2015 20:47

    www.telegraaf.nl/dft/goeroes/willemok...

    Het Imtech verdriet
    Willem Okkerse
    Deze week viel het doek voor Imtech. Het was Nr. 45 op onze openbare lijst van 54 Business Failures. Groot verdriet in bijna 25000 gezinnen (werknemers en toeleveranciers) die in een directe of indirecte zin de dupe worden van bestuurders die hun onderneming over de rug van de werknemer én de aandeelhouder onmogelijke expansiestrategieën laten uit­voeren. Onmogelijk, omdat de onderneming - althans binnen het OK-Score model gedefi­nieerde expansiemogelijkheden - deze expansiemogelijkheden simpelweg niet aankan, maar tóch uitvoert.
    Over 2010, schrijven wij in onze analyse: "Alertheid bij expansie met vreemd vermogen". Over 2011 schrijven wij inmiddels "Expansie met vreemd vermogen sterk afgeraden" en over de jaarcijfers 2012 is ons oordeel: Periode van desintegratie, bijzondere lasten voor de obligatiehouder en/of aandeelhouder.
    Overblijvende keuzes voor de onderneming zijn : Nu rigoureus ingrijpen, desinvesteren of liquideren. De situatie kan ook binnen één tot drie jaar fataal worden. Bij een tweede achtereenvolgende klasse 10 waardering kan de situ­a­tie binnen één tot twee jaar fataal worden en bij een derde achtereenvolgende 10 klas­se­ring zelfs binnen één jaar! Wij kennen inmiddels met de OK-Klassen 10 waardering over 2013 én 2014 het droeve resultaat.
    Zelfs onze open brief aan de VEB, t.w. Jan Maarten Slagter, in deze krant gepubliceerd op 6 februari 2012 alsmede het artikel “de gele kaart voor de VEB van december 2012, die onder meer over Imtech ging, mochten niet baten. Ons verwijt dat de VEB slechts reactief opereert en géén gebruik maakt van nieuwe mogelijkheden is jammer genoeg tot nog toe aan dovemansoren gericht. Neen, Jan Maarten Slagter besluit zelfs om als Commissaris toe te treden tot KPMG, de accoun­tant van Imtech. Ook de Raad van Commissarissen of de Raad van Bestuur en al evenmin de journalistiek pakken dan al de IMTECH draad op.
    Een van de aandeelhouders van onze organisatie 'feliciteerde' mij met het goed voorspelde resultaat. In 13 jaar 54 van de 55 business-failures twee tot drie jaar van tevoren voorspeld te hebben is natuurlijk bijzonder. Ik kon echter de triestheid en de gedachte aan de bijna 25.000 getroffenen niet goed van me afzetten. "Heb ik er wel genoeg ruchtbaarheid aan gegeven", of "had ik nog meer kunnen doen". Jammer is het wel, maar daar kopen de stakeholders niets voor.
  4. forum rang 6 Chiddix 14 augustus 2015 21:46
    De gedachte van realiteit 2015, Imtech heeft met de VEB een deal gesloten over compensatie voor de aandeelhouders die erop 19 euro inzaten en als tegenprestatie zou de VEB afzien van verdere claims , daar zou iets in kunnen zitten.
    De VEB maakte nog wel kritische opmerkingen over de emissies maar daar bleef het bij.
    De stichting Imtechclaim kan ook ontbonden worden. Want van een kale kip kun je niet plukken. Schuldeisers gaan altijd voorop bij faillissement. Er blijft niets over na de afhandeling.
    De onderdelen worden tegen bodemprijzen verkocht t.b.v de werkgelegenheid. De schuld die Imtech heeft, is nu ook beduidend hoger dan 545 miljoen(eind Juli).
  5. forum rang 9 objectief 15 augustus 2015 11:32
    Over het magazine van de VEB ben ik tevreden, maar over de onderzoeken/rechtszaken naar waarheidsvinding niet. Dit laatste vergt teveel aandacht en inzet maar brengt voor de beleggers niets op, dat is enkel leuk voor de geschiedenis.
    Voorbeeld Imtech: je weet de uitkomst al van tevoren: aanleiding fraude mede door slechte accountantscontrole en interne compliance /niet hard genoeg gesaneerd door het bestuur waarbij opdrachten met verlies werden aangenomen /de markt zat helaas ook tegen.
  6. [verwijderd] 15 augustus 2015 14:08
    AFM VEB ect ect !
    RABO ABN SNS ECT ect.

    Deze gladde rakkers moeten ook na Dinsdag weer verder ja dat de aandeelhouder in 1.5 jaar gluiperig van de centjes zijn ontdaan wel daar wordt stevig om gelachen op de diverse golf baantjes.
    Business as usual the show must go on.
    Beleggen is niet een tak van sport waar je beschermd rond kan dolle nee hier worden de mannen van de jongens gescheiden.
    Het moment dat jij je centen los laat en niet op de voet volgt ben je ze kwijt vroeger of later.
    En lid worden?? van? inlezen dat is het credo, alles wat geld kost kost meer geld naarmate je er in gaat geloven,immers waar worden al die duur betaalde adviezen gewonnen juist op die zelfde golfbanen.
    Zit als die bok op de haverkist geloven doe je alleen in jezelf, jouw gelezen en beoordeelde info dient het te doen.

    W&W hoe diep je er ook inzat ook jij had meer moeten beseffen dat bij 82% weerstand die weerstand geloofwaardig genomen diende te worden.

    RIP Imtech het was niet nodig! en voor de beleggers dure les leer er van.
    Mijn medeleven hebben jullie.

    Ruud..
  7. BASF en BAYER kopen 18 augustus 2015 06:36
    De VEB komt altijd achteraf aankakken en begint dan herrie te maken met als doel nieuwe leden te werven, ze hebben nog nooit iets vooraf zelf weten bloot te leggen. En als er een schadevergoeding komt, wordt het door de aandeelhouders zelf betaald, sigaar uit eigen doos dus.
  8. Achteraf gezien... 18 augustus 2015 09:08
    www.iex.nl/nieuws/ANP_ANP-180815-053/...

    Maandag werd al bekend dat Egeria de divisie Traffic & Infra overneemt van installatiebedrijf Imtech, dat vorige week failliet verklaard werd. Het onderdeel Marine en de activiteiten van Imtech in Scandinavië werden vorige week verkocht.

    Inclusief deze eerdere verkopen van Imtech Marine en Imtech Nordic zijn nu in totaal zo'n 9300 banen veiliggesteld, waarvan 2300 in Nederland. De verkoop van de drie divisies heeft de boedel 143 miljoen euro opgeleverd

    De onderdelen leveren dus volgens mij lang niet genoeg op om alle schulden te voldoen, laat staan dat er voor aandeelhouders nog wat zou resteren.....
  9. [verwijderd] 18 augustus 2015 09:49
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 18 augustus 2015 08:00:

    je leest bij Imtech de ene na de andere verkoop van onderdelen
    getallen staan er nooit bij
    zo ook weer hedenochtend op Binck
    verkoop onderdeel
    geen prijs
    wel weer een uitspraak: er blijft niks over voor de aandeelhouders
    VEB kom in actie en haal ons geld terug

    Die curatoren die schreeuwen wel dat er van de verkoop van de onderdelen van imtech niets overblijft voor de gedupeerde aandeelhouders (waaronder de banken) maar dat kunnen ze wel de kat wijs maken maar mij niet Bovendien willen de banken natuurlijk hun geleend geld terug zien ook in de aandelen Maar als je ze vast houd als kleine belegger dan heb je meer kans dan als je ze nu met flink verlies verkoopt uiteraard Die curatoren roepen dit omdat ze weten dat er claims gaan volgen en de banken die willen er nu zoveel mogelijk terugkopen aan een zacht prijsje dat zie je aan de volumes
    de koers blijft zelfs nog een beetje stijgen Normaal stond die al lang op een of twee euro cent!!
  10. [verwijderd] 18 augustus 2015 15:42
    quote:

    carson kid schreef op 18 augustus 2015 09:49:

    [...] Die curatoren die schreeuwen wel dat er van de verkoop van de onderdelen van imtech niets overblijft voor de gedupeerde aandeelhouders (waaronder de banken) maar dat kunnen ze wel de kat wijs maken maar mij niet Bovendien willen de banken natuurlijk hun geleend geld terug zien ook in de aandelen Maar als je ze vast houd als kleine belegger dan heb je meer kans dan als je ze nu met flink verlies verkoopt uiteraard Die curatoren roepen dit omdat ze weten dat er claims gaan volgen en de banken die willen er nu zoveel mogelijk terugkopen aan een zacht prijsje dat zie je aan de volumes
    de koers blijft zelfs nog een beetje stijgen Normaal stond die al lang op een of twee euro cent!!
    Die banken hebben goud verdiend aan het short gaan geloof maar dat die er geen cent op toe leggen.
    Nee het tegendeel is hier weer eens gebleken verdienen en rekken van een failliet gaan.
    Hoe interessant zou het zijn te mogen weten hoeveel aandelen er nog bij de banken aanwezig waren?????? 18 of 22 %
    Want geloof een ding die overname gesprekken met oa Marine waren al lang aan de gang.
    Appel en een ei bedragen die de beleggers hebben voorgefinancierd daar gaat het nu voor weg triest Jinek gisteren,herhaling van Vrijdag, onze politieke sukkels geloofwaardigheid Nederland hahahaha hoe bedoel je.

    Ruud..
  11. [verwijderd] 18 augustus 2015 17:31
    quote:

    carson kid schreef op 18 augustus 2015 16:30:

    Er staan nu al weer kooporders van bijna 2 miljoen stuks a 0,12 cent maar koop even niet want de koers valt nog naar 0,10 eurocent vandaag denk ik Morgen dan weer even up naar zo rond de 0,18

    En iedereen kopen en kopen want het gaat naar de 18 ct, en toen ging het naar 5 ct.
44 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,47 +0,76%
EUR/USD 1,0686 -0,15%
FTSE 100 8.087,90 +0,54%
Germany40^ 18.175,10 +0,21%
Gold spot 2.313,63 -0,36%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+29,58%
ASMI
+11,17%
RANDST...
+4,27%
BESI
+4,19%
NX FIL...
+3,85%

Dalers

ALLFUN...
-8,71%
ING
-5,35%
Avantium
-2,37%
WDP
-2,13%
Flow T...
-1,79%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links