Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland naar EC om import Nederlandse bloemen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. jsj 9 augustus 2015 01:01
    Voor de oude garde:

    NO SOUP FOR YOU.

    Compenseer de bloementelers en zoek uit wie dat vliegtuig heeft neergehaald.

    Een regering zorgt voor zijn burgers, dat is hun bestaansrecht. Of verbouw het binnenhof voor 600.000.000e, kan natuurlijk ook, moet er natuurlijk wel een beetje leuk uit zien als je voorovergebogen staat.

    Kijken wie op wie stemt als er al iemand gaat stemmen.

    Bah.

  2. [verwijderd] 9 augustus 2015 10:51
    quote:

    Erg chebbi schreef op 9 augustus 2015 08:14:

    Je kunt als regering het land beter dienen door de slachtoffers te compenseren en verder de andere kant op te kijken...

    Nu moeten hardwerkende ondernemers de financiële klappen opvangen. Ze hadden daar niet moeten/mogen vliegen - klaar!
    Alleen dat cliché Telegraaf woordje al 'hardwerkend'. Wordt altijd als allereerste dooddoener gebruikt door een bepaald soort publiek. Daarnaast, een land dat vanuit financieel gewin en angst de andere kant opkijkt is geen knip voor zijn neus waard. Erg dom en respectloos om te denken dat je slachtoffers kunt compenseren door het met geld af te kopen. Waar het om gaat is dat de waarheid op tafel komt en dar moet je je nooit op laten manipuleren. Verlies van waardigheid en zelfrespect is vele malen erger dan financieel verlies moeten dragen.De ene keer treft het lot de ene, de andere keer de andere. Ondernemersrisico heet zoiets o.a. Je hoort ondernemers toch ook niet klagen als er heel veel winst gemaakt wordt. Mag wat mij betreft maar dan moet je ook niet zeuren als de zaken tegenzitten. Was in de sector waarin ik werk de afgelopen jaren ook het geval. that's life! Maar waar het om gaat is dat je je zelfrespect behoudt. Dat gebeurt niet als mensen een mentaliteit krijgen zoals bovenstaand berichtje suggereert.
  3. cees74 9 augustus 2015 11:38
    volgens mij is dit een gevolg, laten wij eens naar de oorzaak kijken van dit hele gedoe. het gevolg is dat onze zg economie wordt verwoest. het gevolg ligt lijkt mij bij de eu-bobo's die zonodig moesten zwaaien op een bepaalde plek en nu zie en hoor je ze niet. laten de bedrijven dan maar de rekening daar neer leggen.
  4. mok 9 augustus 2015 14:18
    quote:

    italiantrader schreef op 9 augustus 2015 12:01:

    piep piep hoi Calimero....ga zo door Rusland! Oog om oog.
    Beetje rare reacties van je. Nare ervaring in Nederland gehad of zo? Nederland is klein, inderdaad niet zoveel invloed, maar wij hebben net zoveel recht op de waarheid. En ondanks dat we niet groot zijn, kunnen we trots zijn op wat we allemaal hebben, maken en exporteren. Daar veranderd Rusland niets aan, al boycotten ze alles.
  5. cees74 9 augustus 2015 16:43
    oke even opnieuw, dat heb je met dit weer en een klein laptopje vol met grafieken en een zonnebril op: volgens mij is dit bloemenoorlogje een gevolg. Laten wij eens naar de oorzaak kijken van dit hele gedoe, meestal is dat beter om het te kunnen bekijken. Het gevolg van al deze schietpartijen op vliegtuigen etc. is dat onze z.g. economie wordt veranderd, de groei en bloei is eruit. En is dus ook een gevolg van de zwaaiacties van onze (haha) eu-bobo's en je laten betrekken bij die oorlog, ligt lijkt mij bij de eu-bobo's. Die zie en hoor je nu even niet, dat is meestal zo. Deze eu-ers hebben zich laten verleiden zoals gewoonlijk (zie de andere ellende die ze veroorzaakt hebben en veroorzaken). Laten de bedrijven dan maar de rekening bij die individuen bij de eu neer leggen en niet bij de belastingbetaler.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links