Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Griekse beurs zwaar onderuit bij opening

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. Eventus docebit 3 augustus 2015 14:51
    quote:

    goeruh schreef op 3 augustus 2015 12:47:

    Stel dat je als gewone Griek op 28-06 een turbo'tje short had op banken of index en je kunt hem nu niet slijten vanwege restricties door de staat. Daar ga je dan met je vooruitziende blik. Toch een vorm van gelegaliseerde diefstal.

    Hah. Vooruitziende blik? Als je een vooruitziende blik had gehad dan had je je gerealiseerd dat het bijzonder dom zou zijn om op dat moment een turbo short te kopen. Gelegaliseerde diefstal zou ik het niet willen noemen, eerder een extra kansspelbelasting.
  2. [verwijderd] 4 augustus 2015 09:40
    Ach,,,,, de shorters varen hier wel bij als ezelen en andere kuddedieren er wederom achteraan hollen als geblinddoekte stieren Overigens is vandaag een regenachtige dag en de zon komt pas vanmiddag te voorschijn,,, misschien beurt dat de nerveuze beleggers een beetje op Trouwens wat hadden we van die grieken anders verwacht,,,, en zo wie zo,,,, stoppen ze hun verzameld geld niet in lege hulzen,dat ze met moeite nog hebben kunnen afhalen van de banken Hierin trapt toch geen normaal mens die niet een geldwolf mentaliteit heeft!!
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links