Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck in 2015

2.155 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 108 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2015 15:29
    quote:

    B.R. schreef op 1 augustus 2015 15:17:

    Zeer interessante link...

    fd.nl/beurs/1112548/binck-ziet-winst-...

    Binckbank werkt of experimenteert in Italië aan een abonnementensysteem. Die lagere transactiekosten met zich meebrengt dan nu het geval is. Wie extra diensten wil (zoals real time informatie) moet wat bijleggen.
    Geen abo? Probeer deze link: www.google.nl/url?sa=t&rct=j&...,d.bGg
  2. [verwijderd] 1 augustus 2015 17:25
    Onlangs nog eens het KBC securities advies bekeken "opbouwen" met als koers 11 euro.

    Een aantal punten die dit koersdoel rechtvaardigen.
    - Interimdividend stijgt van 0,10 naar 0,14 euro per aandeel.
    - Er is een proefproject in Italië waar een abonnementenmodel getest wordt die goedkopere transacties kan opleveren.
    - Een strakkere kostenbeheersing wordt gevoerd bij Binck zelf met de nieuwe CEO in het zadel.
    - De kapitaalpositie is echt sterk met een kapitaalratio van 37,0%!
    - Hebben en kapitaalsurplus (circa 40 miljoen euro).

    Dat ze geen aandeleninkoop doen daar lig ik niet wakker van. Ze steken hun geld liever in verdere investeringen van bestaande diensten en expansie. Daar zullen we de komende tijd nog zeker iets van zien.

  3. [verwijderd] 3 augustus 2015 09:25
    Wordt het niet is tijd om deze tent te gaan verkopen directie? Misschien dat de volgende eigenaar wel richting kan bepalen want op deze manier verder lijkt me geen optie!

    Diamond who needs to get polished, maar de glans begint er een beetje af te raken. En dat is een understatement!

    Basta
  4. forum rang 5 Mailbox 3 augustus 2015 09:42
    Kan ik me wel in vinden. Ook nog weer storing vandaag. Verder zoals altijd weer een mooie opening en dan weer langzaam wegzakken. Laat ze maar gaan praten met mogelijke gegadigden die dit bedrijf willen kopen en een beter beleid gaan voeren. Zonder tig rechtszaken per jaar door stommiteiten die praktisch ook nog allemaal verloren worden.
  5. [verwijderd] 3 augustus 2015 10:37
    Ik begrijp de bovenstaande frustraties maar als belegger moet je op termijn kijken (jaren) en geduld hebben.

    Ik zie toch wel veranderingen sinds de nieuwe CEO aan de macht is.

    fragment artikel:
    De operationele lasten daalden in het tweede kwartaal met 8% ten opzichte van het eerste, door lagere personeelskosten en minder marketinguitgaven. BinckBank heeft eind vorig jaar een strakker budgetsysteem ingevoerd.
    De online-broker is onder de nieuwe CEO Vincent Germyns de organisatie aan het herinrichten.
    Het onderdeel Professional Services wordt opgenomen in het Nederlandse bedrijf, dat een nieuwe landenmanagers heeft en een aantal nieuwe managers op sleutelposities, om de leidende positie in Nederland verder uit te bouwen.
    In alle landen is dezelfde organisatiestructuur doorgevoerd, waarbij de IT- en productmanagementfuncties voor alle landen werken.
    link: www.beurs.nl/nieuws/binnenland/379323...

    Verder draaien ze proef met klanten die lagere transactiekosten betalen in Italië.

    fragment artikel:
    Binck doet momenteel in Italië een proef met een nieuw verdienmodel. Klanten betalen daarbij een lagere vergoeding per transactie, maar krijgen verder alleen een basispakket aan diensten. Voor extra service, zoals 'real time' koersen, moet apart worden betaald. Het voordeel voor Binck is dat het deze kostbare diensten alleen nog hoeft in te kopen voor klanten die daar ook behoefte aan hebben. Tegelijkertijd kan de broker beter op prijs concurreren voor de basisdienstverlening.

    Germyns gaat niet in op de resultaten van de proef, maar vertelt wel dat in andere landen wordt gepeild hoe klanten tegenover zo'n model staan. 'We willen dit niet zomaar internationaal uitrollen, maar eerst ons oor te luisteren leggen bij de klant.'
    BRON: Het Financieele Dagblad

  6. forum rang 5 Mailbox 3 augustus 2015 10:48
    Deze Germyns zit al jaren bij Binck en is net zo goed verantwoordelijk voor al die rechtszakenellende. Mooi dat ze plannen hebben, maar laat ze eerst eens zorgen dat de technische zaken op orde zijn. Door de storing vanmorgen is er weer een paar uur niet gehandeld en dat kost simpelweg geld. Net zoals die rechtszaken geld kosten en de falende advocaten en de schadevergoedingen die moeten worden betaald. Bij de volgende rechtszaak kunnen ze beter geen advocaat nemen want verliezen doen ze toch, dan sparen ze in elk geval kosten uit en kunnen ze direkt tot schadevergoeding overgaan. En wie moeten al die kosten betalen?? .......Juist.
  7. Timorp 3 augustus 2015 14:22
    Wat een gezeur hier. Lange termijn is nog altijd helemaal goed. De afgelopen jaren is er genoeg gebeurt op onderdelen als Alex, BeFrank en TOM. Ook de Italiaanse markt is betreden. Binck gaat niet voor een aanwezigheid in een land van een paar procentjes, ze gaan voor flink marktaandeel waar ze ook de hoge klanttevredenheid mee kunnen garanderen. Binck gaat voor kwaliteit en niet het snelle geld.

    Als je gaat zitten wachten op een overname dan kan het nog enkele jaren tot decennia duren, dus blijf dan alstublieft van dit forum af want daar is niemand bij gebaat.
  8. Timorp 3 augustus 2015 14:25
    quote:

    Basta schreef op 3 augustus 2015 14:19:

    Het moet echt vele malen beter en rap ook.

    Vanochtend een telefoniste aan de lijn gehad die kende het hele woord investor relations nog geen eens.....

    Basta
    Ik heb enkel perfecte ervaringen met de helpdesk, maar wat je zegt kan natuurlijk zo zijn. Verder wel goed geholpen op het missende woord na?
  9. merron 3 augustus 2015 17:10
    overname binckbank? dat gaat echt niet gebeuren , nieuwkomers zoals de giro draaien dit soort bedrijven in de toekomst de nek om , ik gebruik binckbank wel als infosite , maar aankopen doe ik via de giro , scheelt heel veel geld namelijk , en ik ben heus niet de enige , velen zullen nog volgen , winsten van binckbank zullen in de toekomst alleen maar inzakken!
  10. [verwijderd] 3 augustus 2015 17:23
    Er zit beweging in bij Binck de laatste tijd.

    Multi-asset ETF's van Think gaan op de schop.

    Think ETF's, een Nederlands aanbieder van beursgenoteerde indextrackers die voor 60 procent in handen is van BinckBank, grijpt in bij haar multi-asset ETF's in een poging het beheerd vermogen van deze fondsen een boost te geven.

    De beleggingen in de drie 'Total Market' ETF's krijgen in hun nieuwe vorm een meer wereldwijd karakter. Daartoe zullen ze voortaan doorbeleggen in vier bestaande ETF's van Think.

    Een tweede belangrijke wijziging is een flinke verlaging van de kosten. Dit meldt Think ETF's op haar website. (zie link onderaan)

    Het beheerd vermogen van de drie in 2009 opgerichte multi-asset ETF's blijft tot nu toe achter bij de verwachtingen. Bij elkaar hebben ze zo'n 10,5 miljoen onder beheer, te weinig om rendabel te zijn, zo liet mede-directeur Gijs Koning twee jaar geleden al eens weten tegenover Fondsnieuws.

    Tot nu toe volgden de multi-asset ETF's een drietal Europese indices (aandelen, staatsobligaties en vastgoed) in een bepaalde verhouding, afhankelijk van het risicoprofiel. Het totaal aantal posities in de fondsen bedroeg tussen de 65 en 70.

    Als de wijzigingen in het beleggingsbeleid op 1 september in werking treden, neemt de diversificatie binnen de multi-asset ETF's toe. Alleen al de Think Global Equity Ucits ETF, een van de vier ETF's waarin de vernieuwde multi-asset ETF's doorbeleggen, belegt al in 252 aandelen wereldwijd. Met 314 miljoen euro onder beheer is dit tevens de grootste ETF van Think.

    Nieuw wordt ook de exposure naar wereldwijde bedrijfsobligaties, die wordt verkregen via de Think iBoxx Corporate Bond Ucits ETF. Onveranderd blijft de exposure naar Europese staatsobligaties.

    De lopende kosten voor de Think Total Market Ucits ETF's (inclusief de kosten van de ETF's waarin doorbelegd wordt) dalen van 0,40 procent naar tussen de 0,27 en 0,29 procent per jaar.
    link: www.fondsnieuws.nl/nieuws/multi-asset...

    THINK ETFs: thinketfs.nl/nieuws/Wijziging-beleggi...

    Er zullen nog meer ingrepen volgen bij Binck.
  11. EuroFool 3 augustus 2015 19:24
    quote:

    merron schreef op 3 augustus 2015 17:10:

    overname binckbank? dat gaat echt niet gebeuren , nieuwkomers zoals de giro draaien dit soort bedrijven in de toekomst de nek om , ik gebruik binckbank wel als infosite , maar aankopen doe ik via de giro , scheelt heel veel geld namelijk , en ik ben heus niet de enige , velen zullen nog volgen , winsten van binckbank zullen in de toekomst alleen maar inzakken!
    Vergeet niet dat slechts een zeer klein percentage mensen actief belegd, dus regelmatig aan-/verkoop transacties doet. De overgrote meerderheid heeft alleen spaargeld, of wat beleggingsfondsen al dan niet met wat 'traditionele' aandelen. Die zullen niet het risico aandurven om over te stappen naar die nieuwe snelle bedrijven.

    De DeGiro's van deze wereld moeten hebben van de traders, veel volume dus. Binck biedt (voor Nederland) een prima handelsplatform voor meerdere soorten beleggers, ook de actievere die kwaliteit zoekt.

    Vraag blijft of Binck een goed plaats kan bemachtigen in een veranderende beleggingswereld. Ik stel dat ze beter af zijn onder de paraplu van een grote speler/bank, maar dan wel als min-of-meer zelfstandige eenheid.
  12. forum rang 5 Mailbox 4 augustus 2015 17:34
    Waar we het ook over hebben, speculeren blijft het toch. Veel duidelijkheid of nieuwigheden komen er verder van het bedrijf niet los buiten de cijferpublicaties. Maar neem maar van mij aan dat een overname van Binck echt geen utopie is maar een heel redelijke mogelijkheid. Echter, overnames komen volslagen onverwacht uit de lucht vallen. Elke morgen voorbeurs kan een dergelijk nieuwsbericht op het scherm staan. Van mij mag het, een eurootje of 13 zou ok zijn.
2.155 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 108 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,97 -1,14%
EUR/USD 1,0630 +0,05%
FTSE 100 7.854,78 -1,39%
Germany40^ 17.812,80 -1,19%
Gold spot 2.370,73 -0,52%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+2,26%
B&S Gr...
+1,33%
FASTNED
+1,03%
Kendrion
+1,02%
Fagron
+0,91%

Dalers

Arcelo...
-6,43%
Aperam
-6,19%
SBM Of...
-5,38%
Van La...
-2,94%
ASMI
-2,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links