Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen vol goede moed richting Griekse D-day

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 juli 2015 13:03
    ik voorspel dat het aanmodderen blijft. Elke keer komt er weer een zogenaamd goed voorstel om tijd te rekken en dan begint het spel opnieuw. Er komen niet echt wezenlijke hervormingen, er komt ook geen substantiële afschrijving en sanering zodat er niet echt wezenlijke verbetering komt in de ongezonde economische toestand van Griekenland. Er blijft geld ingepompt worden dat geen ander doel dient dan de problemen vooruit schuiven en het pappen en nathouden van de goegemeente die zowel a d ene als a d andere kant de illusie wil blijven koesteren dat er geen pijn geleden hoeft te worden.
  2. Twijfels 10 juli 2015 13:54
    En veel erger : Na deze deal kan iedereen klagen. De Grieken liggen bij elke regeling dwars omdat ze immers zwaar tegen waren. Voeren deze dus ook niet uit. In elk Euro land gezeik met Wilders en consorten want er gaat weer geld die kant op waar nu zo ongeveer iedereen op tegen was. Dus stabieler zal het er niet op worden ben ik bang. En dan moeten al die vluchtelingen nog komen.

    Sterker nog : Na een paar weken komen de eerste geluiden dat zelf de Grieken er beter af waren geweest had men ze laten vertrekken uit de Euro. Dan was het na een jaar of zo weer helemaal in orde, net zoals IJsland of nog beter zelfs. Roep maar wat.
  3. PP parels 10 juli 2015 14:09
    De Grieken hebben een positieve stap gezet en ze vragen een schuldafboeking van 50 miljard Euro. Of die schuldafboeking genoeg is, is onzeker. Het dubbele lijkt nodig voor een vlot en betrouwbaarder herstel. Maar de kansen op een schuldafboeking zijn miniem. Immers heeft Merkel nog last van haar politieke eksteroog en dat staat een voortvarende aanpak en oplossing in de weg.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links