Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Iedereen werkt aan laatste kans Griekse deal

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Miskoop 30 juni 2015 13:09
    De dwaas wil dat Tsipras tegen zichzelf stemt.

    Junker wil niet dat technocraten van de EU de schuld krijgen van 5 jaar blijven rotzooien, zonder de problemen op te lossen.
    En die criminele bende in Brussel wil meer macht met een federatie.

    Je zou ze nog niet eens een speeltuintje laten runnen.
  2. Voc 30 juni 2015 13:10
    Ha ha Grieken nemen overal steeds de maximale tijd voor en zelfs meer... ben benieuwd.
    Maar ook al is er een overeenkomst... als Tsjipie rot wil doen laat hij daarna de regering weer vallen, nieuwe verkiezingen... nieuwe regering en als dan roepen ja de vorige regering heeft dingen afgesproken waar wij niet achter staan. Dus we zeggen verdragen op... dit is nog lang niet klaar.
  3. kolenboer 30 juni 2015 13:12
    quote:

    MichaT. schreef op 30 juni 2015 12:56:

    Is die Juncker nou helemaal van de pot gerukt? Die Grieken moeten hun schulden betalen net als ieder ander die geld leent. Dit is een voorbeeld functie voor alle andere landen die geld hebben geleend....Nou oprotten met die zwakke euro parlementariers... ben het spuug en spuug zat
    Onzin,wij wilden het zelf toch geven? Ieder normaal weldenkend mens weet dat je dit geld nooit meer terug krijgt. Maar de Grieken zouden en moesten het accepteren van de EU. Dan moet de EU nu niet zeiken als het niet terugkrijgen. De EU kon echter gemakkelijk geld geven, de burger betaalt het toch. Als het uit hun eigen zakken had gekomen hadden de Grieken geen dubbeltje gekregen. Ik hoop dat Tsipras in zijn eentje de hele EU opblaast. Zijn we daar direct vanaf.
  4. WijHetVolk 30 juni 2015 13:31
    Wat mij vooral opvalt in dit Griekse drama is de emotie die in de commentaren verweven is en misschien nog wel meer de standpunten die worden ingenomen. Vrijwel iedereen wijst een beschuldigende vinger. Als je leent moet je terugbetalen, ongeacht de kosten voor de bevolking. Waarom een corrupt, lui en (vul maar in) Griekenland tot de EU toelaten en schijnbaar onuitputtelijke geldstromen richting Athena mogelijk maken terwijl de economie daar niks voorstelt (en nooit wat zal voorstellen) De Griekse leiders worden als randdebielen omschreven. Het geflirt met Rusland en China zou een reden moeten zijn om die k**Grieken een schop onder hun......

    En dit zijn commentaren van mensen die zichzelf belegger noemen..

    Ja, natuurlijk heeft het land problemen. Maar niet meer of minder dan andere landen. De schuld van inmiddels bijna 380 miljard euro komt hoofdzakelijk van banken. Denken jullie nou echt dat de banken zoveel investeren (JA, investeren en zeer zeker geen "noodsteun" verlenen) in een failliet, corrupt, lui en ...(whatever) Griekenland zonder daar iets voor terug te verwachten?? Echt??
    En waarom doen ze dat dan niet in Roemenië, Bulgarije, Moldavië of noem eens wat andere kansloze landen.

    Dit (onderstaande linken) is waar de banken op azen. Exploratiekosten zijn hoog. Dus waarom Griekenland niet richting faillissement bewegen (gunstig voor de aanschaf van onroerend goed ivm infrastructuur), waarom de EU belastingbetaler niet opzadelen met een nobel reddingsplan (lees = laten betalen voor deze exploratiekosten), de Griekse bevolking is dan bereid offers (milieu vervuiling) te brengen voor een "beter" leven en politici worden "gemasseerd" om die aardige bankiers ter wille te zijn (vergunningen). Als dit lukt (en dit gaat lukken!!) verdienen de bankiers weer een paar honderd miljard dollar en wij (EU belastingbetaler) gaan daar aan mee betalen. Tegelijkertijd verkrijg je meer invloed in EU en maak je het je "vijanden" (Rusland/China/Saudi Arabië/Iran > OPEC) moeilijker om hun invloed te vergroten.

    Diepe buiging, gewoonweg een g e n i a a l plan.

    Wil iemand nog speculeren welke banken hier grof aan gaan verdienen of weten we dat al?

    22 juni 2012 > www.opiniestukken.nl/opiniestukken/ar...
    3 april 2013 > www.energiepodium.nl/opinie/item/de-g...
34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links