Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Varoufakis: Ja-stem was mogelijk geweest

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hellaas 27 juni 2015 21:21
    quote:

    Chasse Patate(Broke-even) schreef op 27 juni 2015 21:16:

    [...]Onzin, als de meerderheid voor een achterlijke VVD kiest en ik niet, ben ik toch slachtoffer van de keuze van de meerderheid...
    Je bent juist slachtoffer van de keuze van de minderheid. VVD was goed voor 10% van het totaal aan stemgerechtigden in NL.
  2. bodemvisser50 28 juni 2015 12:13
    quote:

    DurianCS schreef op 28 juni 2015 11:21:

    [...]
    Ja, het wordt een plus, want de Grieken zullen net voor die tijd akkoord gaan.
    Dat wordt dieprood op de beurs en nog roder op 01.07.2015 als alles een feit is. Sta aan de zijlijn precies op dat moment te wachten om dan volop in te stappen.Er moest er eens van komen en nog ,een akkoord voor 01.07.2015 daar moet niemand op rekenen, er zijn al lang afspraken met Rusland. Griekenland zeer strategisch voor de Russen die nog geen basis hebben aan de middellandse zee.
  3. bodemvisser50 28 juni 2015 12:36
    quote:

    Chasse Patate(Broke-even) schreef op 27 juni 2015 20:30:

    Ik hoop op een vette crash! Ik zit al een paar weken cash! Oh oh, wat allitereert dat lekker. :D
    So am I. Morgen feest op de beurs voor degenen die op een crash hebben gewacht en langs de zijlijn wachten met cash, zoals ik.
    Ik zou zeggen zeker en vast 3 a 4 dagen dieprood tot na de deadline.
  4. Inschatter 28 juni 2015 14:35
    quote:

    NOOTJExx5i6c schreef op 28 juni 2015 14:14:

    wat is iedereen positief over die euro. in niet eurolanden in Europa gaat het beter als in eurolanden. die grieken hebben gelijk het is onhoudbaar voor burgers. Je wilt ze toch niet 50 jaar laten betalen voor een munt. komt de psychologie voor het bedrijfsleven niet ten goede
    Griekenland/de Griekse regering/het Griekse parlement/de Griekse burger had zich voooooor het toetreden tot de euro achter hun Griekse oren moeten krabben of zij al dan niet "geschikt waren voor de Euro". Toen hoorde je niemand; allemaal hadden ze Euro-tekens in de ogen, die firma 'list en bedrog'. Nu met een referendum komen is a) een beetje laat en b) laf.
    Hoop dat de troika standvastig is, immers: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

    Hoor net dat de ECB blijft steunen (maar dat staat los vd politiek).
  5. [verwijderd] 29 juni 2015 16:47
    De meeste hier zijn allemaal napraters. Het is een Democratie in Europa en het lijkt dat de Grieken dat beter weten dan de rest van Europa.

    DEMOCRATIE, het volk beslist! Kan onze politiek nog een puntje aan zuigen!
    Ik geef toe de Grieken hebben fouten gemaakt en dan vooral steenrijke Grieken.
    Europese soladiriteit is ver te zoeken en belooft niets goeds tav de toekomst van Europa.
    Europese democratische gehalte is un zichtbaar onderuit gegaan. De EU stelt zich op als een dictatuur.

    Maar hier in Nederland zijn er verzerkeringen die mij persoonlijk veel meer schade hebben toegebracht, dat wuift men onder het mom van onze eigen democratie (lees; halve dictatuur van evt de meerderheid) gewoon onder de tafel. Mooie boel is dat.

    Hadden wij maar politici die het echt voor ons opnamen!
  6. [verwijderd] 30 juni 2015 09:39
    Als je als schuldenaar (Griekenland) openlijk bekend maakt dat je niets terug betaald aan je schuldeiser (ecb) dan heb je als schuldeiser je huiswerk van vooraf zeer slordig uitgevoerd en alleen maar gedacht aan de rente die je ontving.... Deze vorm van leningen kennen onze voornaamste banken ook maar nu ze hun geleend geld voor hypotheken toendertijd gul verstrekten dacht ook niemand eraan dat het gevaar van terugbetaling door de jaren niet noodzakelijk was Dit omdat ze geld teveel hadden en omdat de kluizen propvol zaten met spaargeld,Dat mensen die geleend hadden hun wel eens konden verliezen daar dacht toen niemand aan De gevolgen hiervan weten we nu allemaal wel Ook nu reageert de beurs furieus op die Griekse klucht maar dat is een ander verhaal De beurs zijn de banken niet,,,, en worden gestuurd door beurscriminelen en ander tuig dat daar niet thuishoort maar toch zijn binnengelaten door allerhande corrupte verantwoordelijken die daar weer veel geld voor hebben ontvangen.... Ook deze beurscrash zullen we weer vergeten als de GRIEKEN UITEINDELIJK TOCH NOG GERED WORDEN DOOR DE SCHULDEISERS!!!!!!!????
  7. [verwijderd] 30 juni 2015 09:50
    quote:

    bodemvisser50 schreef op 28 juni 2015 12:13:

    [...]

    Dat wordt dieprood op de beurs en nog roder op 01.07.2015 als alles een feit is. Sta aan de zijlijn precies op dat moment te wachten om dan volop in te stappen.Er moest er eens van komen en nog ,een akkoord voor 01.07.2015 daar moet niemand op rekenen, er zijn al lang afspraken met Rusland. Griekenland zeer strategisch voor de Russen die nog geen basis hebben aan de middellandse zee.
    de beurs is al gezakt met meer dan 40 punten maar dat heeft ze al eerder dit jaar gedaan op die grieken en toen wisten ze ook op de beurzen dat het met die grieken nooit tot een overeenstemming kon komen,, waarom dan daarna de daling een fikse stijging? Waren de aandelen toen plotseling weer wel meer waard Antwoord:::: neen/ja maar toen werden de de beurscriminelen weer actief,,,,,deze daling van gisteren en vandaag heeft niets maar dan ook niets meer met die Grieken te doen Maar het kuddedieren gedrag is sterker dan het eigen verstand!!!!!!!
  8. [verwijderd] 30 juni 2015 15:40
    quote:

    DurianCS schreef op 27 juni 2015 20:02:

    [...]
    De beurzen gaan omhoog, want op het allerlaatste moment worden de partijen het met elkaar eens.
    Ik ben bang dat ik t daarmee eens moet zijn, uiteindelijk. Maar of dat nou zo'n goede uitkomst is? We weten allemaal wie dat weer gaan betalen. Ik zeg een chronisch gebrek aan ballen ... Misschien toch eens aan dat boek gaan werken ... "Waarom democratie niet werkt: de chronische ziekte van het volk"
57 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links