Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Juncker wil ministerie van Financiën eurozone

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. trendvolger 22 juni 2015 07:43
    Alhoewel ik niet kan beoordelen of ik voor of tegen ben, vind ik het prachtig dat dit federale gedachtegoed bij iedere crisis komt boven drijven

    waar ik wel tegen ben is het continue uitdijen van de besturingslagen.

    DUS: als we een europees ministerie van Financien krijgen, dan saneren we de nationale ministeries weg. Anders stijgt de Wig nog verder

  2. forum rang 7 rene l 22 juni 2015 07:46
    Dit algehele mislukte Euro-Project begint een steeds groter gezwel te worden dat maar door woekert.

    Ik krijg het er benauwd van en het begint bij mij behoorlijk te knellen.

    Het juk wordt steeds heftiger, straks mogen we 's morgens knielend op onze knieen op een jute kleedje met het hoofd richting Brussel verplicht het Eurosongfestival-lied opzeggen.

    Ik voel mij bestolen, het liefst zou ik onze "lijders" symbolisch een fles zoutzuur willen overhandigen met om de hals van de fles een dik stuk touw in de vorm van een strop.

    Dit uiterst domme project gaat ons nog veel geld kosten, heel veel geld.
    Ik krijg visioenen van de meest verschikkelijke naheffingen en als maar oplopende belastingen.

    Nederland wordt genekt door de Eurofielen, er zal een complete kaalslag bij ons plaatsvinden.

    Wanneer komt het besef, ik hoop werkelijk dat de Grieken vandaag het enige en juiste besluit nemen en de stekker uit de Euro trekken.
    Een goed voorbeeld doet goed volgen, de Grieken weer terug naar de Drachme, en ik weer Guldens in de portemonnee.

    Het heeft ons tot op heden veel leergeld gekost, laat het een wijze les zijn.
  3. [verwijderd] 22 juni 2015 08:44
    quote:

    trendvolger schreef op 22 juni 2015 07:43:

    Alhoewel ik niet kan beoordelen of ik voor of tegen ben, vind ik het prachtig dat dit federale gedachtegoed bij iedere crisis komt boven drijven

    waar ik wel tegen ben is het continue uitdijen van de besturingslagen.

    DUS: als we een europees ministerie van Financien krijgen, dan saneren we de nationale ministeries weg. Anders stijgt de Wig nog verder

    Ik kan ook niet beoordelen of dit positief of negatief gaat uitpakken. Ervaring leert negatief, dat de toegevoegde laag europa alleen maar nog logger wordt en dat het nationaal geen vermindering opleverd wat alleen maar nog meer praten is tussen en nog meer kosten vanwege deze groep overbetaalde beroepsvergaderaars die moge duidelijk zijn er sinds oprichting van 1 europa er een zootje van hebben gemaakt omdat het plan hopeloos slecht in elkaar zit en nu met allerlei maandverbanden aan elkaar wordt gehouden in de hoop dat het ergens een keer beter gaat op welke wonderlijke manier dan ook.

    Ze moeten als europa als we daar dan toch mee gewurgt worden en er niets tegen kunnen doen om het te eindigen het beste van maken en dan moeten ze nu dan maar met een gelijk plan komen voor alle landen, zaken centraal regelen zou voordelen moeten opleveren qua kosten en daadkracht, belastingen defensie pensioenen en zeker veel minder politici.

    Anders zouden wij ook moeten kijken naar de andere landen zoals andere landen nu naar onze hypotheekschuld kijken zonder veel verder te kijken en dan passen wij ons wel aan met verlagingen van pensioenleeftijd want die is ergens anders veel lager in ons 1 europa, belastingschalen die in percentage veel lager zijn en pas veel hoger uberhaupt in gaan, dat doen wij dan hier ook etc etc etc, niet betaalbaar, wij Nederlanders snappen dat maar blijkbaar in landen als Griekenland zitten nog politici die nog steeds de mooiste beloftes doen en daar stemt de kudde dan op zonder zelf na te denken of het wel te betalen is, maar ook Hollande die de pensioenleeftijd verhoging weer terug draait terwijl die in Frankrijk al lager is dan bij ons, inkomsten belasting percentages van 45% die pas in gaan vanaf 150000?.. En alles wat we te kort komen dat vragen wij gewoon aan europa, toch..., zo werkt dat blijkbaar.
    Waar wij hier in een gelukkig veel minder erge situatie wel maatregelen zelf nemen wordt in andere landen die wij moeten steunen, de zaken doodleuk terug gedraaid door weer een nieuw clubje sprookjes belovende politici en belastingen verlaagd want zodra het fout gaat helpen de andere landen toch wel.
    Is de verkeerde manier van de zaken gelijk trekken dus moeten wij het proces dan maar versnellen en de zaken omdraaien?

    Overal die politici die alles kunnen beloven en overal mee wegkomen als ze een paar jaar later weer van het toneel verdwijnen na een paar jaar wanbeleid en vervolgens bij een bedrijf aan de slag kunnen. Gebrek aan landsbelang en langere termijn visie ook ingegeven door het belachelijk versnipperde politieke landschap en dat je met veel te veel partijen tot een akkoord moet komen in de 2de kamer en als je dan een keer iets hebt het dan weer afgeschoten wordt in de eerste kamer.

    Misschien dat politieke partijen die iets beloven en verkozen willen worden, dat die plannen dan eerst aan haalbaarheid getoetst moeten worden en dat dit dan ook gaat gebeuren, dat je niet weer na de verkiezingen alles kapot moet maken met toevoegen omdat je anders met 13 partijen nog niet aan de 76 zetels komt, of hoe het ook is in elk europees land maar dat de verkiezingen eindigen met 1 partij aan de macht met zijn plan zoals het al bekend was gemaakt en vandaar uit verder.

    Veel erger dan dit allemaal in al die landen kan het niet zijn want het is een politiek zootje in alle landen, alleen de mate waarin varieert nog wel.
    Zij hebben uiteindelijk de macht over de verandering in handen want wij moeten uit deze mensen kiezen dus daar moet dan de verandering in plaats vinden nu blijft dat wij al sinds het begin van 1 europa naar de klote aan het gaan zijn als europa want zonder oppompen van schulden tot je een ons weegt komt de werkelijkheid boven drijven en die is veel erger dan menig persoon kan zien en bevatten, daarom wordt er ook alles aan gedaan om zelfs de shit van Griekenland er nog bij te houden en maar weer door te modderen. You can't handel the truth.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links