Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,980 18 apr 2024 17:35
  • -0,205 (-3,31%) Dagrange 5,980 - 6,230
  • 668.949 Gem. (3M) 304,1K

Week 24: 8-14 juni. Yes we are in the sweetspot

1.985 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 100 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Kuiken 12 juni 2015 17:38

    Greece says to restart talks in Brussels, submit counter-proposals
    12-06-2015 17:32

    ATHENS, June 12 (Reuters) - Greece's government is ready to
    submit counter-proposals to bridge differences with its
    creditors and will restart negotiations in Brussels on Saturday,
    a government official said on Friday.

    The comments came after the IMF withdrew its team of experts
    from talks in Brussels on Thursday over a failure to break a
    stalemate in talks for a cash-for-reforms deal.

    "The Greek government believes we are closer than ever to a
    deal because we are only 0.25 percentage points apart on the
    primary surplus target," the official said in a statement on
    condition of anonymity.

    The official called on Europe to show "political will",
    saying it was "unimaginable" that Europe could head for a split
    over "such a small difference" as well as opposition to
    restoring of collective pay bargaining rights for Greek workers.

    (Reporting by Renee Maltezou, Writing by Deepa Babington;
    editing by David Stamp)
  2. Dokus 12 juni 2015 17:41
    quote:

    xynix schreef op 12 juni 2015 17:30:

    [...]
    Ik wil geen grenzeloos speculeren stimuleren. Het gaat om nieuws wat je gewoon kunt weten, maar wat zekerder is dan je wellicht denkt. Dus maak elkaar AUB niet gek met wilde theorieën.
    Ok porsche valt af

    Edit: wat we al kunnen weten zou kunnen zijn dat de omzet en winst hard gestegen zijn?
  3. [verwijderd] 12 juni 2015 17:53
    quote:

    mjmj schreef op 12 juni 2015 17:25:

    Als griekenland failliet gaat, gaat EU failliet, heel europa failliet, het hele westen failliet, de hele wereld failliet, zelf het hele universum. Als we Tsipras en Varoufakis moeten geloven althans. Het probleem nu is dat :

    Arranging the production of new banknotes wouldn’t be an “easy task for a government that cannot organize a barbecue, frankly speaking,” Nielsen said in an interview on Bloomberg television on Friday. “I really don’t believe they have either the political or technical capability of starting their own currency. Money needs to be a commodity of trust, and I don’t think they have the trust in the population.”
    Geen probleem om die slechts 1,5% van de Europese economie uit de euro te flikkeren. De Grieken hebben er zelf (en samen met Goldman Sachs) een zooitje van gemaakt en het is een utopie om te denken dat ze het na jaren proberen nu opeens zelf wel even gaan/kunnen oplossen. Dat kan wel door mee te werken aan de plannen van de experts van oa het IMF. Zo niet, dan is het terug naar de democratisch gekozen armoede.
    Andere zwakke Eurolanden zullen het in de toekomst dan wel laten om dezelfde spelletjes te spelen.

    Besmettingsgevaar is er niet/nauwelijks omdat het Griekse bankwezen op zichzelf staat.
  4. forum rang 6 Tom3 12 juni 2015 18:05
    quote:

    dipity schreef op 12 juni 2015 17:11:

    J: bekendmaking nieuw ecosysteem voor HAD met Apple - Ford - GM - FiatChrysler - Bosch - VAG - Toyota
    Je vergeet nog een aantal merken maar dit zou ook nog kunnen nadat Here in veilige handen (haven) is. Zou dus nog wel even kunnen duren voordat alles in kannen en kruiken is.
  5. seren 12 juni 2015 18:18
    Een beetje speculeren is toch leuk.
    vroeger was hier een inspirator die na de zoveelste dip bleef roepen dat de 30 Euro eraan kwam.
    Dit was een slechte week, dus een beetje hoop voor juli is goed.

    En ik blijf erbij, ook al niet met een relaxte glimlach a la HG, eens gaat ie vallen, misschien niet volgende week, misschien niet volgende maand, maar zeker voor volgend jaar.

  6. [verwijderd] 12 juni 2015 18:23
    quote:

    seren schreef op 12 juni 2015 18:18:

    Een beetje speculeren is toch leuk.
    vroeger was hier een inspirator die na de zoveelste dip bleef roepen dat de 30 Euro eraan kwam.
    Dit was een slechte week, dus een beetje hoop voor juli is goed.

    En ik blijf erbij, ook al niet met een relaxte glimlach a la HG, eens gaat ie vallen, misschien niet volgende week, misschien niet volgende maand, maar zeker voor volgend jaar.

    Hey Hey Hey Seren, juli??? We zijn nog niet halverwege juni en jij schrijft deze maand nu al af? Ik niet hoor maandag is weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.

    Gaat Here naar There?
    Komen de Grieken over de brug?

    Dus alle kans op een heel mooie Juni.

    Fijn weekend!
  7. [verwijderd] 12 juni 2015 19:21
    12 juni 2015, 18:53 uur
    Hier of Tomtom?
    In een rotonde weg naar het doel

    De Duitse automaker dringen op zijn eigen navigatie-bedrijf. Ondertussen, blijkbaar haggled ook Tomtom.

    Van Thomas Fromm , Max Hagler
    Zonder deze gegevens kunnen de auto's van de toekomst niet rijden op zich: straat breedtes, verkeersborden, hellingen, eenrichtingsverkeer regelgeving, snelheidsbeperkingen. Als een auto is om automatisch te verplaatsen, moet het precies waar en hoe de run weg weten, anders wordt de ingebouwde radar en stereo camera's om hem te helpen niets.

    En omdat een dergelijke autonome rijden auto's alleen zijn de grote ding morgen - enkele premium Duitse auto's kan nu bijvoorbeeld in het verkeer -, een spannende race voor deze informatie schat heeft gebroken voor bepaalde tijd. Het is ook een race tussen de VS en Duitsland, tussen de IT-industrie en de klassieke auto-industrie.

    De drie autofabrikanten Audi, BMW en Daimler wil dat alle rivaliteit ondanks hun gemeenschappelijke partner op lange termijn, de navigatiedienst Nokia Hier kopen. Wekenlang wordt onderhandeld, nu de druk toeneemt: In een week of twee willen dat je een conclusie te komen, op basis van de industrie. Maar de prijs stijgt, en anderen die geïnteresseerd zijn IT-bedrijven uit de VS, rijdt hem.

    Daarom is de Duitse fabrikant voor informatie van de Süddeutsche Zeitung is nu ook in gesprek met de Navigation dienst Tomtom. Een paar weken geleden waarschijnlijk leden van de tweede kamer niveau met vertegenwoordigers van het Nederlandse bedrijf zijn bij elkaar komen. Deze week was naar verluidt in Amsterdam tussen een Duitse arbeidsmarkt delegatie en de Nederlanders hebben een zogenaamde due diligence- gesproken, dus de grondige herziening van de financiële resultaten door potentiële kopers.

    TONEN

    Het Nederlands kan hebben om alleen dienen als een dreigende scenario van de auto bedrijven
    Op verzoek, de wil niemand bevestigen: je geen positie op geruchten of speculaties op de markt te nemen, wordt er gezegd over Tomtom zelfs mogelijk dat het allemaal om tactische manoeuvres .. TomTom moet dienen als bedreigend scenario voor de Duitse fabrikant. Mensen die willen liever gewoon kopen het systeem dat ze toch al hebben geïnstalleerd. En dat wordt geleverd met Audi, BMW en Volkswagen voornamelijk uit Hier. De experimenten dat er ongeveer een compleet zelfrijdende S-klasse - ze zijn alleen mogelijk door de Here data. En niet in het minst omdat een cruciale ontwikkelingsafdeling van Hier in Berlin-Mitte ligt, het hier ontwikkelaars streven vermoedelijk een deal met de Duitsers. In Berlijn geloven ze dat deze combinatie biedt de grootste vrijheid en kansen voor ontwikkeling.

    Maar dit verlangen moet samenvallen met de belangen van de moedermaatschappij niet per se: Nokia zal natuurlijk de beste prijs, wil haar verkopen 6.000 medewerkers grote divisie financiën vooral de dure aankoop van Alcatel-Lucent. Met twee miljard euro is de prijs zou moeten beginnen. De Finnen zal nu in gesprek met de taxi service Uber, naar verluidt 2,7 miljard euro heeft geboden. En in de Duitse auto-industrie, zegt iemand: "We hebben het over een bedrag van meer dan drie miljard euro." Waardoor het de bovengrens wordt bereikt, vooral omdat naar verluidt geïnteresseerd zelfs Facebook? Waarschijnlijk niet. Moving On Up. De Finse financiële analisten Inderes Equity Research beoordeling zelfs met 4,4 tot 6,9 miljard euro. Kunnen meespelen met de Duitsers helemaal genaamd buzz - gewoon gezond: drie DAX bedrijven, betekent dit financiële slagkracht. Maar natuurlijk willen zo weinig mogelijk betalen en daarom beweren dat er "voldoende alternatieven". Maar dit is niet zo.

    Omdat er in principe twee mogelijkheden, waarvan er evenmin, en hoewel het Amerikaanse Google. Het kan zijn kaarten te hebben, maar werkt op een zelfrijdende karren automatisch en is derhalve in concurrentie met de Duitse fabrikanten. En dan gewoon Tomtom is er nog steeds, de grappige naam bedrijf leek een lange tijd synoniem met navigatie-apparaten; de dominante positie die ze niet hebben doorgezet, maar ze zijn nog steeds vrij technologisch relevant. Apple koopt er data naar iPhone-gebruikers leiden de weg kan. In de Amerikaanse auto-stad Detroit bieden de Nederlanders een paar dagen geleden, tickets voor "Highly Automated Driving (HAD)" aan, dat wil zeggen voor geautomatiseerde rijden. Of ze bieden dergelijke gegevens snel voor haar dan misschien Duitse eigenaren in Wolfsburg, München en Stuttgart, is het waarschijnlijk om te laten zien in een paar weken
  8. forum rang 4 Kuiken 12 juni 2015 19:21
    quote:

    MSN schreef op 12 juni 2015 19:07:

    Heb helaas even geen tijd om het goed door te lezen, maar in onderstaande artikel wordt gesproken dat de Duitsers in gesprek zijn met TomTom. Zal het vanaaf nog even verder uitpluizen voor het geval dat het dan nog niet is gedaan ;)

    www.sueddeutsche.de/wirtschaft/here-o...
    behoorlijk interessante lectuur!
  9. [verwijderd] 12 juni 2015 19:23
    quote:

    MSN schreef op 12 juni 2015 19:07:

    Heb helaas even geen tijd om het goed door te lezen, maar in onderstaande artikel wordt gesproken dat de Duitsers in gesprek zijn met TomTom. Zal het vanaaf nog even verder uitpluizen voor het geval dat het dan nog niet is gedaan ;)

    www.sueddeutsche.de/wirtschaft/here-o...
    Daar kon je op wachten. Mooi hoor, de Duitsers lopen over en HERE gaat voor miljarden naar de Chinezen. Prettig weekend jongens!
  10. forum rang 4 JvH 12 juni 2015 19:24
    quote:

    MSN schreef op 12 juni 2015 19:07:

    Heb helaas even geen tijd om het goed door te lezen, maar in onderstaande artikel wordt gesproken dat de Duitsers in gesprek zijn met TomTom. Zal het vanaaf nog even verder uitpluizen voor het geval dat het dan nog niet is gedaan ;)

    www.sueddeutsche.de/wirtschaft/here-o...
    Maandag vlammen...
  11. diederique 12 juni 2015 19:31
    dank..

    "Vor einigen Wochen sind wohl Mitglieder der zweiten Vorstandsebene mit Vertretern des holländischen Unternehmens zusammengekommen.

    In dieser Woche wurde den Angaben zufolge in Amsterdam zwischen einer deutschen Arbeitsdelegation und den Niederländern über eine sogenannte due dilligence gesprochen, also die eingehende Durchsicht von Geschäftszahlen durch potenzielle Käufer..."

    quote:

    MSN schreef op 12 juni 2015 19:07:

    Heb helaas even geen tijd om het goed door te lezen, maar in onderstaande artikel wordt gesproken dat de Duitsers in gesprek zijn met TomTom. Zal het vanaaf nog even verder uitpluizen voor het geval dat het dan nog niet is gedaan ;)

    www.sueddeutsche.de/wirtschaft/here-o...
1.985 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 100 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links