Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Juncker: goed gesprek gehad met Tsipras

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Andre E 4 juni 2015 15:16
    quote:

    Ineluki schreef op 4 juni 2015 15:02:

    [...]

    3 liter ouzo? Hij heeft zijn hele ligbad vol laten lopen en daarna het zwembad in zijn hotel ook. Na een "fris" bad en duik waren beide reservoirs tot op de bodem leeg. Juncker snapte daar niks van en kon het ook helemaal niet waarderen, dus heeft hij het er vervolgens met Tsipras over gehad om om de Egeïsche zee een damwand te slaan, water er uit en ouzo er in. Kun je je zo van het ene eiland naar het andere zuipen, filosofeerde hij. Juncker in de borstcrawl en Dijsselbloem rustig dobberend op zijn rug op zijn luchtbedje, voetjes net in de koele ouzo. Griekenland zou er weer helemaal bovenop komen door zeilreizen op The Ouzo Sea aan te bieden, toeristen komen van heinde en verre om dat mee te maken.
    Hou nou toch eens op met die stemmingmakerij over ouzo, olijven en feta kaas. Hou je bij de feiten.

    Noem dan maar eens een aar feiten. de griekse economie stelt geen reet voor. Enkel wat landbouw en toerisme en verder is het helemaal niks. Dat zijn de harde feiten. Maar ik zou zeggen slaap zacht en stort nog maar wat geld.
  2. [verwijderd] 4 juni 2015 16:02
    quote:

    Andre E schreef op 4 juni 2015 15:16:

    Noem dan maar eens een aar feiten. de griekse economie stelt geen reet voor. Enkel wat landbouw en toerisme en verder is het helemaal niks. Dat zijn de harde feiten. Maar ik zou zeggen slaap zacht en stort nog maar wat geld.
    Je zult mij niet horen zeggen dat er meer gestort moet worden, ik vind ook dat de stekker er uit moet. Maar probeer je mening niet met die goedkope cliché ouzo-verhalen op te leuken.
  3. Fred 4 juni 2015 16:08
    Er gaan geruchten dat de heer Blatte weg gekocht is bij Fifa door Griekenland. Als er een iemand is die weet hoe de boel te verneuken dan hij toch zeker. Vandaar het "sportieve" in het gesprek volgens Junckers. Mogelijk zou de Sepp ook een post aangeboden krijgen in de Europese commisie en dit dan voor russische betrekkingenn en corruptie.
  4. forum rang 6 Chiddix 4 juni 2015 17:12
    quote:

    Yelletje schreef op 4 juni 2015 17:02:

    Dit gaat wellicht nog de hele maand Juni zo door. Benieuwd of het Griekse parlementair reces uitgesteld wordt zodat alsnog een akkoord gestemd kan worden eind Juni/begin Juli?
    Zolang de Griekse premier een lading ouzo aflevert in Juncker zijn kantoor , worden de gesprekken uitgesmeerd over heel de maand. Gratis drinken bevalt Juncker wel.
  5. relpinda 5 juni 2015 13:44
    quote:
    george69 schreef op 5 jun 2015 om 11:30:

    wat een reactie(s) vanuit "eigen" belang en leunstoel.

    Er speelt volgens mij ook niet alleen een financieel verhaal maar ook de positie van Griekenland is cruciaal gezien haar ligging. Als Griekenland uit de euro moet stapt ze mogelijk ook uit de NAVO. misschien goed om terug te kijken Nieuwsuur gisteravond.

    Ik heb heb ook meerdere keren uit gevoel geuit dat die Grieken er maar uit moeten.

    Ik heb ook het programma gezien en ja het verstand zegt dat de politieke/strategische belangen vele malen en altijd zwaarder zullen wegen dat Griekenland tot de EU/en NAVO MOETEN BLIJVEN BEHOREN! En Ja dat kost heel veel geld nu en voor de toekomst. De Grieken weten dat ook en zullen daar maximaal gebruik van blijven maken. China en/of Rusland mogen daar nimmer enige voet aan de grond krijgen!

    Wellicht kunnen we met politieke druk delen van Griekenland annexeren innemen onder curatele stellen omdat ze hun schulden niet kunnen terugbetalen.

    "Griekenland een provincie van de EU"

    Ik denk dat het niet anders is en of wordt. wen er maar aan dat je jaarlijks werkt en afdraagt aan de Grieken!

    LZA
  6. [verwijderd] 7 juni 2015 08:04
    Zo te lezen hebben de burgers wel door hoe het gaat aflopen;

    Weet U nog Jan Kees de Jager, welke Euro komt terug!

    Hij bedoeld; U mag tot 75 jaar doorwerken (AOW verdwijnt, daar is geen geld meer voor) om de bank schulden van Griekenland te bekostigen! Dat klinkt toch iets anders, niet?

    Wat zullen de bankiers LACHEN.
30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links