Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

short op ALtice

540 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. bouwdroger 25 mei 2015 14:08
    Ben vandaag beetje sh op dit aandeel gegaan, zoals vele lijkt dit een UPC 2.0 te gaan worden.

    Ben benieuwd of ik nu een keer goede timing heb, vaak te vroeg geweest, heb daarom lang op m'n handen gezeten.
    Maar begon nu toch echt te jeuken ;-)

    Verwacht dat als er een grexit komt de rente ook omhoog schiet, waarbij
    dit aandeel dan ook de klos wordt.

    Groet,

    Tom
  2. joebeatt 25 mei 2015 16:21
    Ik ben het helemaal met je eens. Corné van Zeijl berekende onlangs dat Altice voor zijn laatste overname $9000(!) per klant gaat betalen en dat is bijna hetzelfde bedrag als waar een klant van World Online op het toppunt van de absolute gekte op gewaardeerd werd. Maar vergeet niet: "Markets can remain irrational a lot longer than you and I can remain solvent."
  3. [verwijderd] 25 mei 2015 16:26
    Ook ik ben het volledig met je eens. Ik wacht, na de hevige koersreacties op vorige overnames, nog tot na de gesprekken met Time Warner, omdat ik vrees dat een nieuwsbericht hierover de koers nog flink omhoog kan duwen. Mocht het een tijdje stil worden rond Altice, dan zal ik ook short gaan. Geen bericht, slecht bericht, zullen we maar zeggen.
  4. Bache 25 mei 2015 18:23
    www.hollywoodreporter.com/news/cable-...

    Ok het hele artikel is genuanceerder. In the long run is dit dé short van de komende jaren. Alleen die timing, hè.

    “On paper, Cablevision was already overvalued,” Moffett cautioned though. “And Altice's acquisition of Suddenlink, which has no overlap with Verizon FiOS, would suggest that they are quite cognizant of the appeal of a carrier without excessive fiber competition…The spike in Cablevision's shares only makes that overvaluation worse. Then again, if Altice is willing to overpay for one investment, might they not be willing to overpay for another?”

    Moffett also warned that Altice’s foray into the U.S. cable market would yield few financial benefits. “The combination of Suddenlink and Altice makes no sense,” he said in a report. “The idea that there are cross-border synergies in physical network operations is a fantasy. Meanwhile, Suddenlink is a well-run, albeit sub-scale, operator, so neither are there obvious "fixes" to support higher margins.”

    Added Moffett: “Altice's targeted $215 million in synergies would suggest that they can cut 27 percent out of Suddenlink's non-programming/non-franchise costs, or more than $11 per subscriber per month…Absent real synergies, there is one – and only one – lever to pull when video begins to suffer. Suddenlink is blessed to compete in competitively-advantaged markets (virtually no telco fiber overlap), so while broadband subscriber growth can be expected to remain steady, the real opportunity here, or necessity, if things go pear-shaped, is to spend Suddenlink's latent broadband pricing power. In short, expect higher broadband prices.”
  5. [verwijderd] 25 mei 2015 21:50
    Interessant om te volgen. Ik zie in dit draadje een paar bijna letterlijke citaten terug die ik in het andere draadje heb neergekwakt.

    Timing is inderdaad alles. Als je de verschillende draadjes over Altice eens doorleest zijn er wat dat betreft al heel wat slachtoffers gevallen, die hun vlag dachten neer te planten nabij de top. Ik heb vorige week ook een poging gewaagd, ben benieuwd of mij een zelfde lot is beschoren.

    Door TWC kunnen ze alvast een streep zetten. Dat scheelt weer wat analisten-upgrades.

    www.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-250515-158/...

    Dat ze KPN te duur vinden (vind ik ook, maar Altice leent gewoon lekker ongelimiteerd bij tegen een probleemloze 7%) heb ik overigens hartelijk om moeten lachen. At any price lijkt me immers het motto te zijn bij Altice.

    www.iex.nl/Column/155404/IEXNieuws-Al...
  6. slei 25 mei 2015 22:47
    BackFire4, juist vanwege Altice's 'At any price'-overnameprincipe, denk ik dat Altice nog niet uitgeteld is bij de (mogelijke) overname van TWC.
    Grote vraag is hoe lang het goed gaat en wanneer we dichtbij de top geraken. Heb al eerder gedacht dat we er waren, en met mij verschillende anderen. De eerstvolgende jump de laatste?
    We zullen zien!
  7. NielsjeB 25 mei 2015 23:26
    Zit er toch ook weer in. Ditmaal niet long of short maar long en short. Heb besloten een strangle-optie te kopen.

    This is a good strategy if you think there will be a large price movement in the near future but are unsure of which way that price movement will be.

    Voor als je het niet weet dus, maar wel verwacht dat er flinke bewegingen gaan komen ;) Kost wat rendement, maar ben tenminste niet alles kwijt als de stijging nog langer voortduurt. Opties verlopen in december, dus graag vuurwerk voor die tijd.
  8. [verwijderd] 25 mei 2015 23:53
    quote:

    slei schreef op 25 mei 2015 22:47:

    BackFire4, juist vanwege Altice's 'At any price'-overnameprincipe, denk ik dat Altice nog niet uitgeteld is bij de (mogelijke) overname van TWC.
    Grote vraag is hoe lang het goed gaat en wanneer we dichtbij de top geraken. Heb al eerder gedacht dat we er waren, en met mij verschillende anderen. De eerstvolgende jump de laatste?
    We zullen zien!
    Voor wat het waard is, ik heb naar de balans van TWC gekeken en met mijn boerenverstand denk ik niet dat Altice op basis daarvan meer dan $10-20 miljard bij kan lenen. Daarmee kunnen ze de genoemde cash-component al niet benaderen. Hoe meer er wordt betaald met monopoly-geld (Altice aandelen), hoe hoger de premie en dus ook de verwatering zal moeten zijn. Los daarvan staat de rating van Altice sowieso al onder druk. Dat alles sterkt mij in de gedachte dat Altice in dit gevecht nooit aan het langste eind zal kunnen trekken.

    just my 2 cents
  9. [verwijderd] 26 mei 2015 09:17
    De hulptroepen hebben het er maar druk mee...

    *Altice advies blijft buy - ING
    26-05 09:12 *Altice koersdoel omhoog naar EUR145 van EUR135 - ING

    Het misgrijpen bij TWC betekent echter 2 stevige concurrenten, dan lange tijd niets en dan een versnipperd veld met o.a. Altice die wat dure brokken bij elkaar zal moeten vegen (gefinancierd met wat???) om een rol van betekenis te kunnen spelen in de VS.

    Punching (far) above their weight zou ik zeggen.

  10. Bache 26 mei 2015 12:44
    Citin heeft Altice op Verkopen:

    Citi Research heeft het koersdoel voor Altice verhoogd van 95 naar 101 euro met een onveranderd Verkopen advies.

    De analisten toonden zich positiever over de vooruitzichten voor Numericable-SFR na de resultaten over het eerste kwartaal. Altice kondigde bovendien vorige week de aankoop van een belang van 70 procent in het Amerikaanse Suddenlink aan, wat de Amerikaanse kabelaar waardeert op 9,1 miljard dollar.

    Altice wil volgens de analisten circa de helft van de omzet in de Verenigde Staten realiseren. De overname van Suddenlink brengt het omzetpercentage van Altice in Amerika op 12 procent, waardoor de Franse kabelaar volgens Citi mogelijk andere pogingen gaat ondernemen om te consolideren in de Amerikaanse kabelmarkt.

    Naast speculaties over interesse van Altice in Time Warner Company, wijzen de analisten ook op een mogelijke overname van het Amerikaanse Bright House.

    Altice noteerde dinsdag tegen het einde van de ochtendhandel vrijwel in lijn met het Damrak 0,2 procent lager op 131,00 euro.

  11. [verwijderd] 26 mei 2015 14:43
    Alles voor de neus van Altice weggekaapt:

    www.cnbc.com/id/102706004#_gus&_g...

    De Amerikaanse avonturen zullen een moeizame exercitie worden, bestaande uit het bij elkaar vegen van dure brokjes. Met twee grootmachten voor zich wordt dat dus hopelijk een moeilijk verhaal voor "plofkip" Altice.
  12. Royal Dutch Pim 26 mei 2015 19:59
    quote:

    BackFire4 schreef op 26 mei 2015 14:43:

    Alles voor de neus van Altice weggekaapt:

    www.cnbc.com/id/102706004#_gus&_g...

    De Amerikaanse avonturen zullen een moeizame exercitie worden, bestaande uit het bij elkaar vegen van dure brokjes. Met twee grootmachten voor zich wordt dat dus hopelijk een moeilijk verhaal voor "plofkip" Altice.
    Het plofje van vandaag is pas het begin van de oerknal die gaat volgen. Ik heb in ieder geval wat putjes dec 120 gekocht tegen het pittige bedrag van € 14,00 per stuk.
540 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 27 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 0,00%
EUR/USD 1,0639 -0,04%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.387,35 +0,34%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links