Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 182 183 184 185 186 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Niks is wat het lijkt 21 april 2015 17:57
    En weer vakkundig teruggezet op 5,00 met bijna 20.000 stuks in de slotnotering. Ik weet dat het geklaag niet professioneel
    overkomt, maar het aandeel wordt natuurlijk volkomen kapot gemaakt op deze manier. En dat al maanden lang en met een beetje pech kan het nog heel lang zo doorgaan. Ik verkoop absoluut niet, maar de aardigheid van het volgen is bij mij inmiddels volledig verdwenen. Wat een ergenis!
  2. [verwijderd] 21 april 2015 18:23
    quote:

    Kampie schreef op 21 april 2015 17:59:

    Op 5 Mei moet Mdx mooie cijfers en een goed perspectief laten zien anders ben ik bang dat er nogal wat mensen zullen afhaken.De huidige gang van zaken is niet inspirerend genoeg om in dit aandeel te blijven zitten.
    Toch wel..er zit heel veel moois in de pijplijn.
    Gisteren was er toch zeer goed nieuws. Dat de koers daarbij niet gelijk 5-6% jumpt dat begrijpen we inmiddels wel. Een paar kleine kopertjes tegenover een grote short partij of mogelijk meerdere shortpartijen (met minder % dan meldingsplicht)
    Mijn enige zorg is de koersontwikkeling van EXAS. Dat blijft maar etteren...Nu al weer 5 dagen aaneengesloten rood en dieprood..maar goed dat is maar een klein deel van de omzet.
  3. [verwijderd] 21 april 2015 18:55
    quote:

    vreemd vermogen schreef op 21 april 2015 18:47:

    Ik heb geen verstand van shortgaan. Er staan nu zo'n 260000 stuks op de shortsellinglist (0,71%). Zijn die stukken dan ook daadwerkelijk al verhandeld of kan een hedgefund een voorraad aanleggen om die gedoseerd in de markt te zetten en dus kan manipuleren?

    Dat is het aantal aandelen dat de shortende partij nu geleend heeft van een andere partij...of meerdere partijen.

    even iets anders:
    Jij belegt toch ook in TT? Daar had je in oktober vorig jaar Highclere die een belang nam van 3%...direct daarna gingen twee partijen shorten blue mountain en nog 1. Dat was overduidelijk met de geleende aandelen van Highclere.
    nb ik geloof er niet zo in dat een shortende partij zomaar willekeurig aandelen leent van een bank of broker. Die van jou of mij bedoel ik dan..
    Er is altijd iemand die gelegenheid geeft..een madam eigenlijk :-)
  4. forum rang 4 vreemdvermogen 21 april 2015 19:56
    ja, ja Natte Krant. Ik beleg al een aantal jaren in TomTom en dat legt me geen windeieren. Ik ben daarin LT met een superrendement. Maar eigenlijk vind ik MDx spannender omdat het potentieel vermogen zo groot kan zijn. Ik zeg wel "kan zijn". Heb ook twee saaie AEX fondsjes met een leuk rendement, maar dat volg ik niet nauwgezet. Ik denk nog steeds dat MDx met Confirm een bolckbuster heeft.Voor mij is dit bedrijfje met heel grote zaken bezig en dat zie je nu al voorzichtig naar boven komen. Ik ga er nog steeds vanuit dat, gezien de progressie en mijn kennis, de koers van MDx in een paar jaar op €50 staat. Hoop ook niet dat het bedrijf voor die tijd al overgenomen wordt.
  5. [verwijderd] 21 april 2015 21:15
    Het grootste probleem is volgens mij dat de dagelijkse handel te dun is 1 partij kan op dit moment de handel aardig sturen wanneer er dagen tussen zitten van 1 miljoen en meer stukken dan wordt het wel wat lastiger
    Ik denk ook dat de shorter in opdracht van iemand anders handelt met wat voor reden, dat is nog in nevelen gehuld
    En op dit moment zullen er vast partijen zijn die (tijdelijk) de overstap hebben gemaakt naar galapagos en geef ze eens ongelijk
  6. forum rang 4 vreemdvermogen 22 april 2015 09:01
    Ik denk zelf dat de verzekeringsmaatschappijen de urologen in de US wel dwingen om een Confirm test te doen i.p.v. meerdere biopsies.
    De fair price van een biopsie is zo'n $2300. Een eenmalige Confirmtest zo'n $2000. Dat bespaart de verz. maatschappijen een heleboel geld en de patiënten een heleboel onnodige narigheid.
  7. [verwijderd] 22 april 2015 10:42
    MDx wordt gewoon een gezonde business die dividend kan gaan uitkeren en de top beligische biotech ondernemers vinden dat wel prima dus waarom meer PR, of Nasdaq gedoe. De centjes komen op termijn toch we; echter waarschijnlijker wordt de boel gewoon verkocht en dat verklaart ook waarom de koers lekker op zijn plaats wordt gehouden. Dus geen PR, Nasdaq etc. en Jan Groen is als bijbaantje alvast bij Biocartis actief. Dus bij mij in de 'vaktermen'een wait and see beleid....
  8. Galajurk 22 april 2015 10:46
    quote:

    sam en moos schreef op 22 april 2015 10:23:

    Galapagos stijgt stilaan wel lekker door zeg.
    De aankondiging van een Amerikaanse notering speelt daar zeker een rol in.

    Waarom streeft MdxHealth daar niet naar????
    Misschien omdat gala een betere pr afdeling heeft..
    Of sowieso een beter management?

    Of misschien zijn ze daar al wel mee bezig maar zijn ze de kosten aan t afwegen.
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 182 183 184 185 186 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links