Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Iep Invest BRU:IEP.BL, BE0003748622

  • 5,650 18 apr 2024 09:00
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,650 - 5,650
  • 15 Gem. (3M) 2K

weg met golddigger, zan33000 en geldwolf

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 februari 2004 15:32
    Stelletje mietjes, maanden lang liggen ze hier het forum andere gegadigden aan te trekken met leuke onderbouwde berichten, welnu de laatste week zijn ze allebei zo negatief als het maar kan.

    zan33000 heeft geen 1kk aandelen prolion gehad, neem dat maar van mij aan en over zijn deel dat hij nog een deel van zijn aandelen kwijt kon op 0.11 stoort mij, omdat op die dag de laat op de 0.10 +5KK lag, hij had gezegd dat hij bij de opening de laat had omzeild zodat hij als eerste aan de beurt zou komen, nou niet dus, ik heb dit nog eens nagevraagd aan mijn broker en die zei no way. Ook zou hij zich hier niet meer vertonen nadat iedereen zich irriteerde aan zijn (opeens) negatieve postings.

    golddigger, heeft naar mijns inzien het langst op dit forum postieve berichten achtergelaten. Een half jaar geleden was hij hier ook al en zei hier een keer als het aandeel naar de 0 gaat heb ik nog geen verlies, de loser gaat op een draadje zeggen dat als mensen nu nog aandelen hebben stekeblind zijn, toch zegt hij in dat zelfde bericht dat hij nog 10.5 k heeft???????

    en geldwolf hetzelfde, dan komt er een postief bericht van je (ceo nog ca. 5 kk en dan post je ergens anders een negatief bericht dat je het aandeel moet gaan vergelijken met Landis.

    En toch gaat het aandeel omhoog en wel zonder jullie. Ik moet jullie toch wel bedanken, want eeuwige oude beurswet is, als iedereen en echt iedereen negatief is,.... KOPEN!!!!!!

    Groeten X
  2. Underdog2015 14 februari 2004 21:27

    tja Maxtreem een goede beurswet als iedereen negatief is kopen. Misschien is er ook wel een reden dat iedereen negatief is.

    Mijn beurswet luidt dan ook een ezel stoot zich geen derde keer tegen dezelfde steen.

    1. VSP kwam en werd grootaandeelhouder , in mei 2003, en had de onderneming in zijn greep. Hierdoor werden 15 mln aan schulden geconverteerd. Ze zouden daarna afstand nemen van Prolion.
    Dit nieuws was mijn eerte kopstoot !

    2. VSP komt weer terug om nog even een tikkie uit te delen in feb 2004 en is opnieuw een belangrijke factor gezien het feit dat ze nagenoeg alle lange schulden bezitten met hier tegenover het pandrecht !

    3. ........(vul zelf maar in over enkele maanden/jaren)

    Ik ben in elk geval niet de ezel die zich een derde maal stoot wat jij Maxtreem ??

    vrg Geldwolf
  3. [verwijderd] 14 februari 2004 23:31
    Of moet ik een dokter voor je bellen?

    Wat Prolion betreft:

    Bij voldoende kansen, (vergt een gedegen analyse van onder meer de marktomstandigheden) is een doorstart mogelijk.
    Alleen... de bestaande aandeelhouders staan dan volledig buitenspel.
    De "lege" holding wordt failliet verklaard en de gezonde delen worden voor een appel en een ei ingepikt!

    Hoe vaak is dit spel al niet gespeeld? Lees de (Beurs)geschiedenisboekjes eens!

    Landis? Medicopharma, HCS, DAF enz. enz.

    10 cent voor Prolion is op dit moment 9 cent teveel, misschien zelfs wel 10!

    De schulden zijn op dit moment groter dan alle bezittingen samen.
    Het is dat een negatieve beursnotering niet mogelijk is, anders ...

    Ik wens een ieder wijsheid toe!

    En Geldwolf, goed dat je de situatie nogmaals onder de aandacht brengt.
    Met name voor al die nieuwe "beleggers" die dreigen de teil in te gaan!

    En Maxtreem, zelf weten wat je doet, maar niet zo schreeuwen hoor, heeft niet zoveel zin!

    Groeten,
    Bo
  4. [verwijderd] 15 februari 2004 08:44
    Ben het niet met je eens maxtreem. Heb ook al eerder kritiek gegeven op Bo omdat ie inderdaad het roer omgooide mbt prolion. Als je dan verder denkt, ook Bo wil graag geld verdienen op de beurs. Als je dan dreigt te gaan verliezen, dan moet je de zeilen bijstellen.
    . MBT Prolion kunnen we wel stellen dat het bedrijf niet echt duidelijk is mbt alles wat er mee gebeurd. Geldwolf en Golddigger hebben ook lang met allerlei gegevens het forum levend gehouden. Op tijd uitstappen is goed om te doen. Ikzelf ben op het laatst met lichte paniek uitgestapt en heb verlies moeten nemen. Fuck it, you win some, you lose some.
    Jijzelf hebt vaak genoeg enthousiast gereageerd op deze 3 personen en alleen daarom vindt ik dat je niet eerlijk bent tov deze mensen.

    Geldwolf, Golddigger en BO verdienen respect!

    groet anjama (pineukio)
  5. [verwijderd] 15 februari 2004 10:53
    Hallo Maxtreem.

    Ik vind het vrij kinderachtig om zo te reageren alleen dat iemand er anders over denkt als jou. Het kan toch zijn dat je op tijd van mening veranderd en nu [probeert de mensen met onderbouwde berichten te waarschuwen). Trouwens het scenario van 3300 zan is zeker mogelijk dat de gezonde takken worden verkocht als ze al niet verkocht zijn en de boel failliet wordt verklaard. Het bestuur lacht zich een deuk en gaan rustig een doorstart maken onder een andere naam en de aandeelhouders moeten met lijden ogen dit schouwspel aanschouwen. Zo is het ook gebeurt bij LCI. MAAR OF DIT SCENARIO HIER VAN TOEPASSING IS ZAL DE TOEKOMST UITWIJZEN. In alle eerlijkheid weet ik over PROLION te weinig om hierover te oordelen. Ik maak op dit moment nog een bocht op de "koop"button. Ik blijft het wel volgen maar het is mij nog iets te vroeg na de draadjes gelzen te hebben op dit forum.Gr, Mike.
  6. [verwijderd] 15 februari 2004 13:01
    Ook ik heb hier maanden terug al tegen gewaarschuwd.
    Toen stond de koers 2x tot 4x zo hoog als nu en moest je van die oplichters kopen.
    Ik zei: wacht maar tot VSP is uitverkocht en de harde kern jankend verlies heeft genomen.
    Wat ziet en slimme trader:
    Prolion komt met zeer slecht nieuws en er worden 200.000.000 aandelen op de markt gedumpt.
    Nu al deze ellende in de koers zit en VSP niet meer kan dumpen zul je de komende weken een flinke rally tegemoet gaan zien.
    Elke dag komen er meer bieders en wordt er langzaam van de laat gekocht.
    Als er de komende 3 maanden geen nieuws meer van het Porlion front komt zie ik de koers op 20 cent staan.
    Alleen maar door speculanten die de optisch goedkope stukken in komen slaan omdat 10.000 stukjes maar 1.000 euro kosten.
    Zelfs een failliet bedrijf als CSS ging vorig jaar zonder nieuws 40x over de kop omdat het optisch zo goedkoop leek.
    Fundamenteel is Prolion naar mijn idee gedoemd om failliet te gaan, maar speculatief weet ik dat ik ook dit jaar weer 100en procenten ga pakken op deze rotzooi.
    En het doet me goed dat ik nu de aandelen van die oplichters als gold, bo en geld oppik voor half geld !

  7. Underdog2015 15 februari 2004 13:20

    Hier een stukje uit jou draadje Maxtreem :
    "
    neem dat maar van mij aan en over zijn deel dat hij nog een deel van zijn aandelen kwijt kon op 0.11 stoort mij, omdat op die dag de laat op de 0.10 +5KK lag, hij had gezegd dat hij bij de opening de laat had omzeild zodat hij als eerste aan de beurt zou komen, nou niet dus, ik heb dit nog eens nagevraagd aan mijn broker en die zei no way. "

    Schitterend stukje Maxtreem. Ik heb het nog eens nagelezen en ik lig absoluut onder de tafel van het lachen. Bij verkoop de laat van 0,10 omzeilt en verkocht op 0,11. Waarom kon ie de laat van 0,11 t/m 0,19 ook niet omzeilen om zijn stukkies gewoon op 0,20 te verkopen ??

    Als je met dit soort vragen bij je broker aankomt dan weet ik zeker dat ie de hele dag niet meer bijkomt ! Ik denk dat je het verkeerd begreep en kan me niet voorstellen dat je serieus over zo iets nadenkt.

    Anyway mocht je toch in dit soort zaken geloven dan zou ik morgen als ik jou was de bied op 0,10 omzeilen en gewoon op 0,05 gaan kopen. Waarom meer betalen ?

    sorry voor het sarcasme maar ik kon het even niet laten ...

    vrg geldwolf
  8. [verwijderd] 15 februari 2004 13:21
    Als jij zegt dat jij je maar 2keer hebt gestoten, dan heb jij het vreselijk mis, want dat de VSP erin zat, wist jij en dat ze gingen dumpen zagen jullie als postief, toch kochten jullie en zagen jullie met eigen ogen hoe de koers naar de emissiekoers ging. Wel nu is de VSP er bijna helemaal uit en dan gaan met name jullie 3 eruit stappen. Wat voor slechter nieuws verwacht je nu nog dan???? De koers blijft netjes liggen.. Je hebt je elke keer toen de vsp dumpte gestoten en het ergeste is dat jij, bijna op het dieptepunt hebt gedumpt, want zeg nou zelf veel lager gaat niet meer en dat hield jou de laatste maanden ook op de been.
  9. [verwijderd] 15 februari 2004 13:32
    alles wat jij zegt zan, klopt voor geen meter en al helemaal als het gaat over je eerdere postings. (( zijn mijn reacties ))

    Of moet ik een dokter voor je bellen? ((nee dat had ik jou beter kunnen vragen toen jij 1KK aandelen ging kopen))

    Wat Prolion betreft:

    Bij voldoende kansen, (vergt een gedegen analyse van onder meer de marktomstandigheden) is een doorstart mogelijk.
    Alleen... de bestaande aandeelhouders staan dan volledig buitenspel.
    De "lege" holding wordt failliet verklaard en de gezonde delen worden voor een appel en een ei ingepikt! ((tot 2007 zijn er zeker nog))

    Hoe vaak is dit spel al niet gespeeld? Lees de (Beurs)geschiedenisboekjes eens!

    Landis? Medicopharma, HCS, DAF enz. enz. ((laatste faillisement is alweer lang geleden, als je deze periode overleeft hoor je bij de sterkere))

    10 cent voor Prolion is op dit moment 9 cent teveel, misschien zelfs wel 10! ((ehhhh mag ik vragen voor hoeveel jij die 1KK aandelen hebt aangekocht))

    De schulden zijn op dit moment groter dan alle bezittingen samen.
    Het is dat een negatieve beursnotering niet mogelijk is, anders ...
    (( Kijk onze AEX aandeel Numico eens goed, negatief eigen vermogen en toch gaat de koers naar de 25 euro))

    Ik wens een ieder wijsheid toe!

    En Geldwolf, goed dat je de situatie nogmaals onder de aandacht brengt.
    Met name voor al die nieuwe "beleggers" die dreigen de teil in te gaan!
    (( Geldwolf weet niet wat hij wilt op een draadje is hij en positief en negatief tegelijk, dat noem ik nog eens vragen om tegenreacties))

    En Maxtreem, zelf weten wat je doet, maar niet zo schreeuwen hoor, heeft niet zoveel zin! ((jullie 3 staan op dit draadje omdat ik jullie hier het hardst heb horen schreeuwen, ik kan me dan ook nog het best jullie 3 herinneren hoe jullie elke negatieve aanval van zowel forumlezers en de koers zo rooskleurig hebben verbloemd))

    Groeten,
    Bo ((en toch blijf je maar posten op dit forum, alleen maar om je gelijk te halen dat je niet helemaal op het allerslechtste moment hebt verkocht, want, wat heb jij een verlies geleden, alleen die provisie, aankoop en verkoop kosten, je broker mag blij zijn jou hebben))

    groeten X
  10. [verwijderd] 15 februari 2004 13:42
    Graag nog 1 reactie en ik ga op dit forum postings zoeken, over jullie 3 die voor geen meter kloppen.

    kijk naar de aanbevelingen die ik heb gekregen, dat laat al zien dat ze het eens met me zijn, natuurlijk heb ik niet overal gelijk, dat hoef ik ook niet. Wat hadden jullie dan verwacht met de cijfers????? Dat er toch nog iets postitief wordt verteld? Daar ging ik ook niet vanuit, koers blijft lekker goed liggen.

    en wat zan zijn verkoop, kon alleen maar op die dag zijn toen de koers op 0.10 stond, omdat hij op 8.49 zei, ik ben nog postitief voor de korte termijn, hij had het toen nog helemaal niet over een verkoop en in de middag zie je op wel 5 draadjes zijn postings over zijn massale verkoop op de 0.11 en 0.10. Trek je eigen conclusie maar eens.

    Ik verwacht toch weer een leuke reactie dus ik ga jullie postings maar eens verzamelen voordat ze er niet meer zijn.
  11. Underdog2015 15 februari 2004 13:49

    hoi Maxtreem,

    ok laten we het hierbij laten. Weggaan van het forum doe ik in elk geval niet omdat een ieder mag posten. Ik zal je niet meer negatief benaderen als jij dit ook doet. Kom op met zijn allen tegen Prolion / VSP. ALs we onderling ruzie gaan schoppen dan bereik je helemaal niets.

    Mag ik je 1 goede tip geven. Probeer contact op te nemen met de opgestapte lid van de RVC. Als ik jou was zou ik erachter willen komen waarom deze precies is opgestapt.

    vrg Geldwolf
  12. Mr Greenspan 15 februari 2004 23:45
    OK ze verdienen respect voor alle informatie die ze gedeeld hebben maar om vervolgens van postief naar supernagatief te draaien zodra ze verkocht hebben (zonder al te veel nieuwe informatie) om nog even een trap na te geven vind ik kinderachtig (gebeurt wel vaker door mensen die veel verloren hebben met een fonds). Laat prolion lekker met rust en geef ze een kans om uit de problemen te komen want vorig jaar stonden ze er vele malen slechter voor.
  13. Mr Greenspan 16 februari 2004 01:00
    NB met 'ze' bedoelde ik uiteraard niet specifiek de drie aliassen die in de titel staan aangegeven (maar degenen weten wel wie er bedoeld worden natuurlijk), ik heb het niet zo gevolgd maar golddigger bijvoorbeeld heeft prolion na de verkoop (op een paar postings na) met rust gelaten (gewoon lekker concentreren op een 1 of meer forums waar je wel aandelen en vertrouwen in hebt).
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links