Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Renterally gaat dóór

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 maart 2015 18:25
    Je moet wel een hele grote IDIOOT zijn wil je nog gaan geloven dat het allemaal wel goed komt (kusje dr op?!)

    Als het dan vergeleken wil worden met "anabole Steroïden" dan is een economisch infarct een reeël gevaar! om maar niet te spreken over snelle aftakeling bij het stoppen ervan..

    Volgens mij zag ik Schäuble, Dijsselbloem 2 woorden in zijn oor fluisteren.. "DAS ENDSPIEL"
  2. [verwijderd] 9 maart 2015 20:50
    Geweldig hè die EU en die Euro. Wat heeft het de burger veel voordelen gebracht. Spaarrente omlaag maar het kan nog verder zodat je straks bij je jaaropgave meer moet betalen dan je rente hebt ontvangen omdat mevrouw Rutte en consorten nog steeds blijft volhouden dat je 4% maakt op je spaargeld. Pensioenen indexeren niet vanwege de lage rente. Euro laag dus goed voor de export maar how about de import? En als je (ik kan het me niet voorstellen maar toch) naar yankenland op vakantie gaat of een ander land met een sterke munt? Lekker werkeloosheid in de EU enz. Konden we maar terug naar voor de Euro en de EU..
    Maar..... we hebben al vrede sinds de EU en dat hadden we anders niet gehad. De EU beschermt de Europese bedrijven dus op goedkope artikelen uit bvb China (denk aan de zonnepanelen) wordt gewoon meer belasting geheven zodat het niet meer aantrekkelijk wordt voor de burger om ze te importeren. Wil je een bmw kopen ga je toch naar Duitsland nu we in de EU zitten? Oh nee, daar was iets mee. Nederland heeft een naam hoog te houden dus hoppaaaa, belasten maar die auto's. En ze rijden ook niet op water en daar was ook iets mee. Misschien moeten we nog meer lidmaatschap betalen aan het infantiele Brussel al zie ik niet in hoe dat zou kunnen helpen. Ik zeg, afschaffen die hoge belastingen en aan de Grieken geven. Dat arme land kan het wel gebruiken anders moeten ze straks de Euro uit. Niet? Oh omdat dat gezichtsverlies zou zijn van Brussel en de oprichters? Tja zou best kunnen. Misschien kunnen Opstelten en Teeve eens poolshoogte gaan nemen daar. Hier heeft de staat tenslotte ook dik verdiend aan ze. Mogelijkheden zat.
    Waar ging deze column ook alweer over eigenlijk? ;-))
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links