Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Apple kan goudprijs redden"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Met Effekt 4 maart 2015 19:32
    Broodje aap verhaal. Een gouden horloge heeft een laag goud van 10-20 micrometer dik (1/1000 mm). Een 18karaat laag van 20um gaat een levenlang mee. Een horloge met een diameter van 4cm zo'n laagje geven kost ca 2,2 x pi x 20^2 x 0,00002 = 55 mm3 goud. 18k goud is ca 15 kg/liter. Dat is ca 0.85 gram per horloge, 850 kg/miljoen horloges.
  2. [verwijderd] 4 maart 2015 19:46
    quote:

    Miele Bauknecht schreef op 4 maart 2015 09:59:

    Die Apple watch wordt een enorme flop, Apple maakt een inschattingsfout. Een horloge is alleen hip voor bankiers die met een Greubel willen tonen hoe hoog hun bonus is. Apple moet het hebben van volume, en dat krijg je niet met gouden horloges.
    de gekleurd imac's vond men maar niks
    de eerste iphone werd afgekraakt
    de eerste ipad vond men ook maar niks

    inmiddels heeft apple een berg cash van meer dan 150 miljard !!

    derhalve lijkt het me heel goed dat men de iwatch, nog voordat die er is,
    goed wordt afkraakt.

    zorg maar dat je aandelen in porto hebt voordat de iwatch uitkomt.

    ha, die iwatch wordt een groot fiasco
  3. [verwijderd] 4 maart 2015 21:11
    Verwachte sales Gold watches: 900.000 stuks in het eerste jaar, prijs tussen de GBP3.250 en GBP4.800.

    "One way to begin to gauge quite how much more is to take John Gruber's estimation of sales of the gold Apple Watch. The Wall Street Journal reports that there'll be an initial 5 million run of Apple Watches once they go on sale this year. Sales are broken down into: 2.5 million Apple Watch Sports; 1.6 million middle-ground silver watches; and 900,000 luxury gold Edition watches.

    With the latter expected before to retail at around £3,250, Apple would make £3.25 billion a quarter in revenue from that device alone. But, as noted above, it's much more when using Piper Jaffray's numbers: 900,000 sales with the new price point of £4,800 would mean a revenue of about £4.3 billion."

    Read more: uk.businessinsider.com/apple-watch-re...
  4. [verwijderd] 5 maart 2015 00:31
    @!@#$!@! Geheel anders dan u stelt hebben de westerse hoge, lage en hongerloontjes landen in afleveringen van dubieuze Debiteuren/dubieuze Crediteuren van de mogelijk over de rest van de wereld uitslaande brand van de euro schulden en vertrouwenscrisis voor een mogelijke vrije val van de euro wegens teveel schulden en een gebrek aan vertrouwen na o.m. twee door westerse koloniale mogendheden begonnen zinloos bloedvergietende wereldoorlogen in een mondiaal urbanisatieproces onder de leiding van de chief commander van de in al dan niet geheime ivoren torens verreweg sterkste politieagent van de wereld met de verreweg meest geheime alsmede geavanceerde wapen- en oorlogindustrie in de hapsnap MacDonald’s tv cultuur van de You Naait Het Steeds de allerbeste god van de hele wereld en de overige goden het helemaal kunnen schudden,

    en kan het uiteraard niets te maken hebben met goudgekkies die weer wat gevonden hebben, maar betreft dit een multinationale onderneming die alles wat het in een hongerloontjesland op de weg omhoog aanraakt voor de liefhebbers hiervan verandert in goud en dan ook met bijvoorbeeld perfecte gsm’s die geen snoer meer hebben met perfecte priegelschermpjes waar liefhebbers hiervan bij elke nieuwe versie ongeacht de prijs reikhalzend naar uitzien om met zijn of haar vette vingers op te kunnen drukken opdat de liefhebbers van de internetindustrie die geen stomme lopende band meer heeft met de gevolgen van dien voor de werkgelegenheid, zoals in de stomme spookstad Detroit is te zien, het mogelijk kunnen maken dat deze multinational de grootste winsten in de geschiedenis van de mensheid naar binnen kan harken,

    welke enorme winsten deze multinational uiteraard met deze voor de liefhebbers ongeacht de prijs perfecte apparaatjes van de liefhebbers van de internetindustrie niet naar binnen kan harken als het de productie niet naar een hongerloontjesland had verplaatst, waar de vakbonden uiteraard nog niet om het minste of geringste de productie stilleggen en dan ook geen hoge eisen al dan niet in naam van de vrijheid van een permanent met artikel 1 van de Grondwet strijdige, permanent verontwaardigd verongelijkt zondebokken in een zondebokken lynchende cultuur scorende eenmanssekte zoals in de hoge lonen landen kunnen stellen.
  5. [verwijderd] 5 maart 2015 12:06
    @groundzero Ik wil in afleveringen van dubieuze Debiteuren/dubieuze Crediteuren van de mogelijk over de rest van de wereld uitslaande brand van de euro schulden en vertrouwenscrisis voor een mogelijke vrije val van de euro wegens teveel schulden en een gebrek aan vertrouwen na o.m. twee door westerse koloniale mogendheden begonnen zinloos bloedvergietende wereldoorlogen in een mondiaal urbanisatieproces alleen maar zeggen dat Apple in de geschiedenis van de mensheid voor de liefhebbers die al dan niet met de verreweg beste god van de hele wereld reikhalzend uitzien naar in hongerloontjes landen te fabriceren spullen de meest perfecte spullen van de hele wereld fabriceert.

    Zodat de liefhebbers hiervan bereid zijn voor de winkels van Apple te gaan liggen om de perfecte spullen van Apple ongeacht de prijs te mogen kopen.

    Zodat Apple in het land van de verreweg sterkste politieagent van de wereld You Naait Het Steeds in een MacDonald's hapsnap tv cultuur in de gelegenheid is om alles wat Apple in een hongerloontjesland aanraakt in goud te veranderen.

    Waardoor Apple dankzij de betreffende liefhebbers van in hongerloontjes landen te fabriceren spullen in de betreffende MacDonald's hapsnap tv cultuur in het land van de verreweg sterkste politieagent van de wereld You Naait Het Steeds de grootste winsten in de geschiedenis van de mensheid naar binnen kan harken.

    Welk naar binnen harken voor de liefhebbers van in hongerloontjes landen te fabriceren perfecte spullen van Apple uiteraard niet verkeerd kan zijn: de een wil immers dit, en de ander weer dat.

    En het dan ook slechts een kwestie van tijd is dat iedereen is overgestapt naar de perfecte apparaten die Apple in de hongerloontjeslanden fabriceert, en Apple bij het in de betreffende MacDonald's hapsnap tv cultuur in het land van de verreweg sterkste politieagent van de wereld You Naait Het Steeds naar binnen harken van de grootste winsten in de geschiedenis van de mensheid er een schepje bovenop kan doen,

    wat voor de liefhebbers van in hongerloontjes landen te fabriceren perfecte spullen niet verkeerd kan zijn,

    en iedereen slechts Apple in de betreffende MacDonald's hapsnap tv cultuur in het land van de verreweg sterkste politieagent van de wereld You Naait Het Steeds dankbaar is dat het in hongerloontjes landen deze perfecte spullen fabriceert en alles aldaar in goud doet veranderen.
29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links