Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TITAN AEX:TITAN.NL, NL0010389508

  • 1,440 18 apr 2024 12:52
  • -0,010 (-0,69%) Dagrange 1,440 - 1,450
  • 602 Gem. (3M) 3K

TPG

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 oktober 2000 16:53
    Soms hè, heel soms, denk ik dat TPG nog veel meer een B2B bedrijf is dan Tie. Ik bedoel, TPG komt tenminste regelmatig met weer een nieuwe dienst, veelal software ondersteund of puur bestaand uit software, op de markt dan Tie. Kijk maar naar dat nieuwsbericht, en mijn commentaar erbij in het TPG forum. Misschien is TPG wel een kandidaad om Tie over te nemen, als ze op deze manier doorgaan!
  2. [verwijderd] 16 oktober 2000 20:01
    Zou het dan werkelijk zo zijn dat TPG oog heeft voor Tie Holding??? Qua software, ontwikkeling en over een aantal jaren wel cyberpost misschien niet eens zo'n gekke gedachte. De koers van Tie is op dit moment een prachtig overnameniveua. Een aantal mensen op dit forum roept dan wel dat Tie nooit 250 miljoen waard is, maar vergeet niet dat Tie een prachtige stap vooruit is op tal van concurrenten en de software uitstekend kan worden 'gemouwd' aan klant TPG. Who knows!!?? De NASI houdt zich uistekend na de supersprong van vrijdag. Slechts enkele tienden van procenten er ervanaf en grotendeels veroorzaakt door 'softie' Oracle (-5%), 'chippie'Intel (-9%) en 'copy' Xerox (-23%!!!). Zonder deze snelle dalers is er helemaal niets aan de hand in de States en staat het licht voor morgen opnieuw op groen. Groet FIOD
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links