Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ten Cate November 2014

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. jan4210 19 november 2014 17:22
    Bij Feyenoord en al die andere tegenstanders van kunstgras zijn ze stapelgek. Kunstgras heeft de toekomst. Alle jeugdspelers groeien op met kunstgras en denken ze nu echt bij Feyenoord dat zij de invoering van kunstgras kunnen tegenhouden.Het toont nog maar weer eens aan hoe ontzettend conservatief de voetbalwereld is.Vraag maar eens aan de mensen in de hockeywereld wat zij vinden van kunstgras. Niemand in die wereld wil terug naar natuurgras. De hockeywereld heeft zich reeds lang geleden aangepast aan nieuwe technologische uitvindingen. Zie het gebruik van camera's etc. bij cruciale beslissingen. Wat er moet gebeuren is dat de voetbalschoen fabrieken gaan werken aan een nieuw soort voetbalschoen die geschikt is voor kunstgras.Bij het hockeyen worden reeds speciale schoenen voor kunstgras gebruikt. Ik vraag me af welke graszaad handelaar hier achter zit om Feyenoord en al die andere clubs deze uitspraken te laten doen.
    Kunstgras heeft de toekomst en dat kunnen een stel primitieve figuren in de uiterst conservatieve en corrupte voetbal wereld niet tegenhouden.
  2. ApacheNL 27 november 2014 12:16
    24 november 2014

    TenCate levert bepantseringsystemen voor Iver Huitfeldt fregatten en Absalon bevoorradingsschepen van Koninklijke Deense Marine

    TenCate Advanced Armour heeft een order ontvangen van de logistieke organisatie (DALO) van de Deense Koninklijke Marine voor de levering van ballistische bescherming voor de fregatten van de Iver Huitfeldt klasse en de bevoorradingsschepen van de Absalon klasse. De te leveren bepantseringsystemen voorzien in een lichtgewicht oplossing voor de bescherming van bedrijfskritische onderdelen van deze marineschepen. De modulaire kits worden in de komende maanden geleverd en op de schepen geïnstalleerd. Financiële details worden niet verstrekt.

    Helle Specht, algemeen directeur van TenCate Advanced Armour in Denemarken, licht toe: "Ons bedrijf onderhoudt langdurige relaties met de Deense strijdkrachten. We zijn trots dat we opnieuw zijn geselecteerd als leverancier van bepantsering voor de Deense marineschepen. Eerder heeft TenCate tijdens de opbouwfase van deze schepen reeds grote hoeveelheden bepantsering geleverd. We beschouwen de jongste order als een belangrijke volgende stap in het secureren van de beste bescherming tegen de beste prijs voor het personeel van de Deense Marine".

    Modulair en zeewaardig
    De geavanceerde lichtgewicht oplossing van TenCate Advanced Armour heeft een modulaire opbouw en is ontworpen om te passen in de individuele geometrie van de marineschepen. De bepantsering kan een verscheidenheid aan dreigingen weerstaan voor bedrijfskritische onderdelen en is tevens bestand tegen ruige omstandigheden op zee. Beschermingsoplossingen van TenCate Advanced Armour zijn afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker en voorzien in zowel permanente integratie in de structuur van een nieuw schip als extra bescherming van bestaande schepen. Dit geavanceerde ballistische systeem voor marineschepen kan worden aangepast aan individuele projectspecificaties. Het geboden beschermingsniveau kan variëren van NAVO STANAG 4569 niveau 1 tot en met 4, of voldoet aan specifieke vereisten.

    Klantspecifieke bescherming
    TenCate Advanced Armour is een wereldwijde leverancier van op maat gemaakte, lichtgewicht bepantseringoplossingen voor de bescherming van een breed scala aan marine- en kustwachtschepen; variërend van opblaasbare boten met een harde romp, snelle patrouilleboten tot oorlogsschepen. TenCate Advanced Armour biedt marineoplossingen op basis van lichtgewicht keramische en composietmaterialen, voor zowel zachte als harde bepantsering. TenCate Advanced Armour is een toonaangevende specialist in het complete proces van ontwerpen, certificeren, produceren en op kwaliteit testen van bepantseringoplossingen volgens de strengste voorschriften en industriestandaarden.

    TenCate Advanced Armour EMEA
    Vissenbjerg, Denemarken, maandag 24 november 2014
    Bron: www.tencate.com/nl/nieuws/2014/TenCat...
  3. [verwijderd] 1 december 2014 13:31
    Kunststof pijp is 'revolutie in olieindustrie'

    l2

    j0

    i0

    k

    .

    Kunststof pijp is 'revolutie in olieindustrie'

    © ANP

    Kunststof pijpleidingen zijn op het land al op veel plaatsen standaard, maar in de offshore oliewinning wordt overal nog gebruik gemaakt van zware stalen buizen. Een Nederlands bedrijf heeft een kunststof olieleiding ontwikkeld die een 'revolutie in de oliewinning' kan worden.

    Shell heeft via een speciaal investeringsprogramma een belang genomen in het IJmuidense bedrijf, Airborne Oil & Gas. Zij maken een pijpleiding die veel langer meegaat dan staal en ook nog eens veel lichter is. Dat schrijft het Financieele Dagblad.

    Oliemaatschappijen kunnen op die manier flinke kosten besparen. Nu moeten stalen leidingen die de olie naar het land transporteren nog iedere paar jaar worden vervangen omdat ze gaan roesten. De kunststof leidingen kunnen jaren mee. Bovendien kunnen ze dieper liggen. Dat stelt oliemaatschappijen in staat om op andere plaatsen in de zee olievelden te ontginnen.

    De komende vijf jaar wil het bedrijf in totaal tien productielijnen voor de buizen in gebruik nemen.

    RTL Z / Toekomstmakers
  4. jan4210 1 december 2014 13:38
    Maakt TenCate ook kunststof leidingen voor de olie industrie? Ik ben me hier niet bewust van. Zo ver ik weet maken ze wel kunststof boorpijpen om naar olie en gas te boren , maar ik heb nooit gehoord dat ze ook kunststof pijpen maken voor het vervoer van gas en olie. Weet iemand hier iets meer van?
30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0708 +0,10%
FTSE 100 8.040,38 0,00%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.316,30 +0,01%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links