Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Meer bevestiging nodig

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

926 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 47 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 oktober 2014 23:24
    allemaal tegenstrijdig,.... kan er op dit moment geen beslissingen opnemen. zoveel personen, zoveel verschillende standpunten. volgende week beginnen met apple & ibm ( after bell), ja, die cijfers zijn goed... cijferregen. video.cnbc.com/gallery/?video=3000321... hier hebben we weer een andere video.cnbc.com/gallery/?video=3000320964, oil reason of rebound + good earnings. ben er weg van cya
  2. [verwijderd] 18 oktober 2014 01:38
    onbegrijpelijk waarom we donderdag 3.3 % down gingen met indexen, en als een knal up gingen eind van dag. allemaal voorbedachten radenen om boot te missen, denk maandag weer fors lager.
    En vandaag gewoon even allemaal stoplosjes mee pikken die lekker laag staan, de streken van afgestelde pç gewoon, lijkt wel gewoon gok spelletje voor die bankiers. win kans nihiel.
    Laatste tijd elke keer wel op top of dal die ene ook nog even mee pikken dat je dan wel mag dalen.
    Dax dus maandag 8900 dalen daarna.
  3. [verwijderd] 18 oktober 2014 08:26
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 18 oktober 2014 01:38:

    onbegrijpelijk waarom we donderdag 3.3 % down gingen met indexen, en als een knal up gingen eind van dag. allemaal voorbedachten radenen om boot te missen, denk maandag weer fors lager.
    En vandaag gewoon even allemaal stoplosjes mee pikken die lekker laag staan, de streken van afgestelde pç gewoon, lijkt wel gewoon gok spelletje voor die bankiers. win kans nihiel.
    Laatste tijd elke keer wel op top of dal die ene ook nog even mee pikken dat je dan wel mag dalen.
    Dax dus maandag 8900 dalen daarna.
    Niks onbegrijpelijks aan. De hand tilt het weer op. hij wil het niet laten vallen. Het is echt niet zo dat er opeens allemaal beleggers aandelen aan het kopen zijn. welnee.. het is een spel.

    Ik denk zelfs dat qe 3 niet meer gaat baten. Of de hand moet alle aandelen willen hebben. Wat er zich afspeelt is natuurlijk je reinste fraude corruptie etc etc. (Zelfs rusland had dit niet kunnen bedenken. )

    De corruptie in de westerse wereled wordt echter zo gedaan dat het volk denk met goede mensen te maken te hebben. Zeer geadvanceerde corruptie.

    Dit zijn de spartelende stuiptrekkeningen van een imperium wat aan het vallen is. Dit imperium probeert nog van alles om hun noodlot af te wenden.

    Eerst verzinnen ze alqaida. Nooit een krijgsgevangene gezien trouwens. Maar het volk vreet het en vecht de onzichtbare vijand. Zo onzichtbaarzelfs dat hun leider maar in zee geflikkerd is???
    Daarna was lybie aan de beurt toen syrie etc etc en nu rusland weer. Heftig zoekende naar een oorlog of conflict om hun economie maar een boost te geven. Ja f.... the eu. Je weet wel. Die leuke mevrouw.Europa dat geen gezicht meer heeft. Het ooit trotse europa met hun vikingen hun romeinen en colombus en vele andere grote kunstenaren. Wat er van overgebleven is van europa is niets meer dan een schoothond van de hand. De hand die de EU maar in het leven geroepen heeft want het is makkelijker brussel te beinvloeden dan alle landen afzonderlijk. Centralisatie.. kost minder moeite. Europa dat achter zijn "bondgenoot" aanloopt. Die "bondgenoot" die ondertussen alle presidenten wle afluisterd.

    We staan voor zeer heftige tijden waarbij de beurs maar van ondergeschikt belang is. Echter de beurs is wel de graadmeter momenteel van ..hoever de corruptyie kan gaan. Ofwel hoever de macht van de hand gaat. Lukt het hem??? Nog langer die onzin op te houden. Of is het einde van de rit in zicht..???

    IK gok op het laatste.

    Wat daarna volgt weet niemand. Ik vrees soms dat als ons verdiende of vaak verloren geld geen moer meer uitmaakt als het eindspel begint. Je kan maar beter een moestuin hebben.

    amen
  4. [verwijderd] 18 oktober 2014 08:52
    De handelwijze van het westen doet mij denken aan een slecht optiehandelaar.

    Als iets dreigt fout te gaan kan je 2 dingen doen. jek an je positie opblazen of je kan je verlies nemen en opnieuw beginnen.

    een goed handlaar doet alternatief 2 verlies nemen en opnieuw beginnen.

    Wat er met ons monetaire stelsel is gebeurd , om de elite maar te redden, is de boel opblazen en maar hopendat het goed komt. Dit kan je doen ja. Echter je moet wel erg veel geld hebben. Het gaat tegen de wil van het volk botsen in dit geval. In de eu en amerika merk je dit al. Het volk ofwel de slaven willen niet meer. Want het opblazen van de posities wordt met hun geld gefinancierd.

    Er is nog altijd geen enkele verandering in ons systeem gekomen. Das het probleem. Vandaar ook de vlucht van geld naar echte spullen. Daar de slimme mensen het al lang zien aankomen. Hwet kan lang of kort duren maar ik heb zeer weinig vertrouwen in het huidige gebeuren waarbij het volk volledig wordt genegeerd. Het enige wat met doet is het morrende volk met allelei trucs afleiden van de werkelijke problemen en werkelijke schuldigen.

  5. powertje 18 oktober 2014 10:50
    quote:

    AEX RALLY schreef op 18 oktober 2014 00:44:

    S&P:
    4e Gap Up deze week 1879-1898-1878-1892-1887.
    Steun verhoogd 1869-1841.
    Weerst verhoogd 1901-1929.
    De weerstand gisteren(pivot 1869) vandaag overwonnen en op naar 1901 pivot.
    Major A gezet op 1821, Major B onderweg naar de pivot 1901-1929-1956-1973-2019.
    Met welk programma maak jij je grafieken als ik vragen mag?
  6. [verwijderd] 18 oktober 2014 11:24
    Monday

    Earnings: Apple, SAP, IBM, Texas Instruments, Chipotle, VF Corp, Hasbro, Gannett, Peabody Energy, Halliburton, Celanese, Hexcel

    Tuesday

    Earnings: Coca-Cola, McDonald's, Travelers, Verizon, Discover Financial, Lockheed Martin, VMWare, Harley-Davidson, Intuitive Surgical, Illinois Tool Works, Kimberly-Clark, Six Flags, iRobot, Cree, Omnicom

    10:00 a.m.: Existing home sales
    Wednesday
    Earnings: AT&T, Boeing, Northrup Grumman, EMC, General Dynamics, Norfolk Southern, Abbott Labs, GlaxoSmithKline, Xerox, US Bancorp, Cheesecake Factory, LaQuinta, Varian Medical, Federal-Mogul, Angie's List, Ryder System, WR Grace, Stanley Black and Decker, Northern Trust, Dow Chemical, ABB, Yelp
    8:30 a.m.: CPI
    Thursday
    Earnings: Microsoft, Amazon.com, Caterpillar, Celgene, Comcast, Daimler, Eli Lilly, General Motors, MMM, Occidental Petroleum, Juniper Networks, Pandora, Altera, Southwestern Energy, Raytheon, Alaska Air, Dunkin Brands, Sonus, Imax, JetBlue, Under Armour, Southwest Air, Credit Suisse, United Continental, Union Pacific, KKR, Alexion Pharma, Dr. Pepper Snapple
    8:30 a.m.: Weekly jobless claims
    9:00 a.m.: FHFA Home prices

    10:00 a.m.: Leading indicators

    Friday
    Earnings: Bristol-Myers Squibb, Colgate-Palmolive, Ford, UPS, Procter and Gamble, Nasdaq, Delphi Automotive, State Street, Ericsson, Shire
    10:00 a.m.: New home sales
926 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 47 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links