Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Live beurshistorie: Imtech

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

75 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Tradingmate 9 oktober 2014 10:21
    quote:

    !@#$!@! schreef op 9 oktober 2014 10:18:

    Dat is dus omdat je niet short kan gaan in het aandeel. Erg jammer :-)
    En Het zet haast geen zoden aan de dijk om je aandelen te verkopen. Hoewel de procentuele winst hoog is, is de absolute winst gewoon te laag om je aandelen te verkopen.
  2. Traguardo 9 oktober 2014 10:28
    Een vreemd schouspel, wie zouden de aandelen imtech kopen op deze prijs? Voor de begeleidende banken is het zeer aantrekkelijk om de koers van het aandeel omhoog te koepen, in dit geval wordt de claim ook aantrekkelijker die in een veelvoud van 131 gaat. In dat geval wordt de particulier zoveel mogelijk uitgehold.
  3. [verwijderd] 9 oktober 2014 10:29
    claims niets mee doen ... die worden later onderhands voor je verkocht en je krijgt daar met aftrek van 10% je geld voor terug....
    Verder gewoon aandelen IMTECH kopen....de prijs is absurd laag en dus zoveel goedkoper dan het aankopen van claims....puur in de aandelen gaan van IMTECH nu is het advies....de claims laten liggen (daar krijg je later cash voor terug na de onderhandse verkoop (onderhands hoogst waarschijnlijk aan de banken omdat die de emissie garanderen)!!
  4. [verwijderd] 9 oktober 2014 10:34
    SHORT gaan op een aandeel wat momenteel 6 - 8 eurocent doet ??? WTF.... waar en hoeveel winst wil je daarop behalen...er is bijna geen downside !! -- Als je geld wil verdienen met IMTECH koop je nu puur en alleen de aandelen...NIET de claims !! Maar alles is en blijft een risico natuurlijk dus wees slim en gooi er niet al je cash tegenaan. De claims die je hebt gekregen die wordt in cash uitbetaald (minus 10%) nadat die voor jou worden verkocht (onderhandse verkoop)....dus je krijgt voor je claims cash terug (na 21 Oktober als de handelstermijn in claims sluit) door er niets mee te doen....desnoods gooi je die cash NU ALVAST in de aandelen als je in IMTECH wilt blijven....koop dus de gewone aandelen en laat de claims aflopen....je inzet nu krijg je via de onderhandse verkoop na 21 Oktober weer terug (minus 10%).
  5. [verwijderd] 9 oktober 2014 10:42
    NOGMAALS --- de caims zijn te duur en dus niets mee doen...die komen als cash geld terug....KOOP de gewone aandelen IMTECH als je in IMTECH wilt blijven....en de omzetting (reserve stocksplit) maakt niets uit....je wint of verliest pas wat als je daarna wat met de NU NIEUW aangekochte aandelen doet....elke koersstijging nu is pure winst !! VOORBEELD -- koop nu 10.000 gewone aandelen IMTECH a 6 cent (kost je 600 euro).
    Stijgt de koers naar 9 eurocent dan heb je al 300 euro winst.....zo simpel is het. DE CLAIMS zijn niet interessant....laat de banken die zelf maar opkopen...die moet je dus niet hebben.
  6. [verwijderd] 9 oktober 2014 10:45
    Ik mag toch iedereen vertellen dat de claims niet OK zijn om iets mee te doen.....en dat ALS je in IMTECH wilt handelen je de gewone aandelen moet kopen...die zijn eurocenten waard....en de claims EURO's....dusss.
    Ik leg alleen uit wat het beste is om te doen....ik zet niemand aan tot aankopen...dat is aan iedereen zelf om te bepalen.
    Maar de claims zijn duur en niet interessant....de gewone aandelen juist wel.
    Doe ermee wat je wilt.
  7. Tradingmate 9 oktober 2014 10:46
    quote:

    !@#$!@! schreef op 9 oktober 2014 10:40:

    zepolna, ene hercules is al eens veroordeeld door justitie voor dit soort praktijken. Denk meld het even, handig om te weten ;-)
    Dan moet er wel sprake zijn van een combinatie van prijsbeinvloeding (door bijvoorbeeld de aandelen relatief groots aan te kopen) en het verspreiden van dat gerucht. Ik denk dat daar hier geen sprake van is.
    Maar eens, beetje irritant dat iemand dit soort onzin plaatst. IEX zou dit soort totale onwaarheid moeten verwijderen. Het kan beginnende beleggers op het verkeerde been zetten.
75 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links